BE RIGHT BACK...

När allt är som vanligt igen. Både omkring mig och i mitt huvud. Det kan ta sitt lilla tag, men lovar att komma tillbaka. Allt är så himla struligt just nu. Bye for a while!


.....

Måste plugga, men orkar verkligen inte!! åååh, får ryck. Hatar skolan just nu. Fast neeej, jag hatar läxor och att plugga hemma. Annars är skolan faktiskt helt OKEJ! Speciellt när Diana har börjat! Men måste plugga nu, fast jag orkar inte. Åååh:-(
<3<3


Tisdag 22 mars


Heej alla söta!
Har haft en as bra dag. Stort tack till det underbara vädret asså och mina underbara vänner. Direkt efter skolan knallade jag och Diana ner till stan. Köpte en godispåse som jag glömde i HM:s provhytt. Så fick springa dit sen igen, & den var kvar! Sen gick vi runt i lite affärer och jag htitade en jätte snygg vårjacka på bikbok. Sen gick vi ner till rese i det underbara vädret, skildes åt och tog varsin buss hem! Och för någon timma sen hämtade jag och mamma ut ett paket från hm. Men det var bara ett par rosa mjukis-short och ett vitt linne där i. Men mamma hade beställt massa krämer från Yvec... Bla en brun utan sol som jag ska testa. PUSS!


Sommar bilder








 Tagga sommaren 2011!
dansläger, brommö, cykelturer, picniks, Mariestad gr 1000, konfa läger, kvällsdopp, spelningar, grillkvällar, Skåne, Kusten, rida, Göteborg, Liseberg, Skara sommarland, fina vänner(!)...


Söndag 20 mars




Ja det gäller ju att bjuda på sig folk!!!

Började dagen med en as lång promenad i det härliga vädret. Var så jäkla skönt. Ville bara gå och gå och aldrig typ stanna. Men när jag kom förlångt hemifrån vågade jag inte gå längre. Haha, mes! Men gick i alla fall i typ en och en halv timma. När jag kom hem sedan ringde jag lite calls och sen fixade jag varma mackor. Så sjukt gott. Och just nu sitter jag och pluggar. Känner mig som en duktig flicka idag. Och imorgon är det skola, men det känns faktiskt helt okej. Men finns en viss person jag inte vill träffa då... Åh, blir så jävla irriterad och besviken på en del ibland. Vad fan tänker vissa med? Röven eller???


Började den här soliga dagen med en timmas...

Började den här soliga dagen med en timmas promenad. Nu fixar jag varma mackor till mig & lyssnar på musik! kram!


Lördag 19 mars


två bilder från förra helgen som var grym!

Lagar mat, pluggar lite, städar lite, diskar lite, smsar lite, tittar på tv och röjer undan massa kläder. Känner mig duktiiig. Att jag är förkyld och knappt kan prata skiter vi i och låtsas att jag är frisk och är jätte glad. JIPPIE!


summer love

A dream is a wish your heart makes ♡All Things Sweet
Pirita - Fotoalbumthere's more to it than just pretty colors :)
The Cure - Just like heavenRomina Radar
Disco in Moscow"There's nothing you can know that isn't known."
Is it summer yet? | Flickr - Photo Sharing!TEENAGE ▲ W@ST3L@ND
Summer Haze 3 | Flickr - Photo Sharing!Pretty Pink Snacks
FASHION FOR FOODfime
i'm just beautiful me.Keep your head up, the colors are beautiful
runnin' from tomorrow.do you like? - Page 1 of 21
~ Milly Way ~ Cuki dolgok tárháza ~: Édes süteményekTime To Pretend
MY LIFE IN QUOTES ♥Summer '86
Summer '86Tumblr
Close your eyes and open your heart...sweep me off my feet
dєℓιghtfυℓℓу ♡ dαιиtуdєℓιghtfυℓℓу ♡ dαιиtу
just breathe.Tyler Ward - Mine Taylor Swift cover 
Emily.Fairytales
we ♥ it


YEAH

Nu beger jag mig mot korvmojen för korv med mos och räksallad<33333333


14 mars

Hej på er!♥

Vaknade för någon timma sedan och har sen dess hunnit äta en jätte onyttig frukost(penit-chouer med choklad) och gjort 5 sidor i matte boken. Känner mig riktigt jäkla duktig nu alltså!

Igår när jag kom hem från Alma drog jag direkt till en jätte tråkig gudstjänst. När jag sedan kom hem gjorde jag och mamma en jättegod tomatsoppa som vi sedan åt med baguett bröd och cola. Till efterrätt gjorde jag penit-chouer med choklad. Sjukt gott! Sedan såg jag på solsidan och somnade ganska så tidigt.

& idag har vi studiedag vilket är otroligt skönt. Ska bara ta det lugnt innan jag drar och dansar runt fyra tiden. När jag kommer hem ska jag titta på stylisterna. PUSS♥


sommar♥


sanningen

det tar på krafterna att vara seriös när man tar outfit bilder...


yesterday

Osminkad och fin men jag bjuder!



jeans från gina, tröja från bikbok, ring från en marknad, örhängen från hm


jump


Den här gången ska de gå bra, nu ska det gå säger ni. Men snälla lova att ni menar det.


morning

lite bilder från igår kväll




Godmorgon!
Vi har nyss vaknat och ska se på film. PUSS!


girlsnight

Heej!
Sitter hos Alma med Amanda, benita & Ellen. Och självklart Alma. Tog med mig datorn så sitter här i sängen och chillar medans dom dampar runt. Klär ut sig o skit. Okej, jag gjorde också det men kändes skönare att sitta här i sängen och se på när dom springer runt och busar. Haha.

Tidigare idag var jag hos Lisa. Hade as mysigt. Vi bakade jätte goda kärleksmums eller vad det var? Sen såg vi på film. Mycket roligt! Har massa bilder som vi tog hos Lisa, bla outfit bilder men lämnade kameran hemma. Men ni får några webb bilder som vi tog förut. PUSS!



Vilken tur att jag drog hit istället för att sitta hemma & deppa.


SUMMER ROAD


mat - sängen - sova
PUSS!


Shopping



Kofta, ring, örhängen, skor & bh - hm
tröja - bikbok
concealer, puder, rouge - make up store


flying to the sky

Spenderade som sagt min kväll med denna bruuuden. Blev ingen promenad, utan vi köpte med chips och godis hem till henne, satte oss och pratade och sen tittade vi film, American pie! Värd kvälll, mycket värd kväll! Puss!


Fredagen den 11 mars

Tjenare!
Idag är det fredag vilket betyder heeeelg! Är kanske inte så peppad på det men skönt att slippa skolan. Blir alltid så trött på veckorna & sover typ as lite för att jag kommer i säng så sent, hehe. Hade i alla fall beep test i skolan idag. Hann springa så jag blev godkänd men sen fick jag jätte svårt att andas. Var fan as läskigt. Kunde typ inte andas in. Sen åkte jag hem, gick och la mig direkt o vaknade för en timma sen ungefär. Ikväll ska jag träffa saknade Emma, blir nog en lång promenad så vi kan passa på att snacka massa. Behövs verkligen! PUSS!



Haft en grymt mysig dag med Diana. Först b...

Haft en grymt mysig dag med Diana. Först blev det Ellen gruppen (sjukt mysigt var det) o sen en sväng på stan. Men hann få med en hel del. Sen vandrade vi ner mot rese o tog bussarna hem. Sjukt härlig dag iallafall med en sjukt härlig tjej, älskar dig knäppis! Visar bild på inköpen i morgon för ska sova nu. puss<3


2011-03-08 20:48

Har suttit i min säng hela eftermiddagen och pluggat till spanska provet på torsdag. Hoppas det kommer gå bättre än franska provet gick idag. Våran franska lärare pratade till och med, med mig efter och det kändes ju ROLIGT. Men jag tror ändå att jag ska sluta franska och satsa på spanskan istället. Blir bara rörigt med två språk, blandar bara ihop dom hela tiden.

Ska springa på toa nu och sen göra några matte tal och skriva på den där otroligt tråkiga idrottsuppgiften. Sen ska jag sova(<3). PUSS!

miss you!♥


22:41

Ska ta en varm och skön dusch nu. Borde egentligen lägga mig i sängen för att sova nu, men orkar inte ens tänka på att det är skola imorgon. Har världens fetaste huvudvärk också som har vägrat att släppa sen i gårkväll. Så ska som sagt ta en (lååång) dusch nu, sen sätter jag på en film och käkar lite ballerina. Låter fint.


Favorit ringarna just nu. Får vänster: hm, gina, lindex, gina

Om ni letar snygga och billiga ringar titta in på gina, dom har fått in massa as snygga ringar!


summer


Various Artists – Foofie


4 mars

























Grym dag!<3

Nu är blir det solsidan, sen en promenad. PUSS!


2011-03-05

Hej!
Har haft farmor & farfar här hela eftermiddagen. Fick mer presenter och åt tårta. Är jätte trött men ska göra några inlägg här innan jag hoppar ner i soffan med en chips påse och cola. Måste skriva på idrottsinlämningen också om vad jag gjorde igår och idag. Kul... Slänger upp några bilder från igår sen också. Hade dock bara med mig kameran när vi fika och åkte buss. Så några bilder från Sushi resturangen och bion har jag ej.

Saknar min lilla älskling!♥


Thank you giirls


As fint halsband som jag fick av Felicia!

Super fina ringar, båda två är från Benita & Ellen!


SANCTUM 3D


Jag, Benita, Felicia & Ellen gick på Sanctum 3D. Och jag rekomenderar den verkligen. Den är bra hela tiden och blir aldrig långtråkig. Det är absolut ingen seg film. Kort & gott, SE DEN! Ni kommer inte att ångra er!


at night

Blev en fika, presenter, hem, sushi, bio, donken! Grymt bra dag. Ska tvätta av mig sminket nu och hoppa i säng. Bilder får ni imorgon. & Just det, tack för alla gratulationer, fina presenter och Felicia, Benita & Ellen som gjorde dagen till den bästa<3

Godnatt♥


HAPPY BIRTHDAY TO ME




Nu är jag klar och ska åka ner till stan för att fika med mina vänner och fira mig. Sen blir det nog bio med Diana. PUSS!<3


2011-03-03


Sitter i min säng helt osminkad och med mjukisbyxorna på. Försöker bli klar med en svenska uppgift som ska vara klar imorgon. Skriver även på en idrotts uppgift som vi ska skriva på varje kväll i tre veckor. Vi ska skriva vad ví ätit och gjort under dagen osv...

Direkt efter skolan idag drog jag till konfan. Och imorgon blir det fika & bio med friends eftersom att någon (aaa) fyller år imorgon. Ihihihi, taggad som jag är. Så måste sova snart också så att jag inte är trött imorgon. Så måste skynda mig att bli klar med allt plugg nu sen ska jag hoppa i säng. PUSS!


puss



Kom precis in från en promenad med pappa. Ska duscha nu & sen plugga. Poss!


en liten hiss



Röda naglar.


red


Något sånt här skulle jag vilja ha på mig imorgon!


14:11 Torsdag



Har precis varit ute på en promenad och slängde precis på en film. Blev ingen skola idag heller, men taggar för imorgon. PUSS!


1 mars, three days left


Jag har franska prov imorgon och jag kan ingetting. Orkar inte ens plugga. Men ska sätta igång med en idrottsuppgift nu och skriva klart någon svenska sak. Sen ska jag sitta i receptionen hela dagen imorgon, så då kan jag ju titta igenom lite till provet. Så ska snart springa ner till affären och köpa massa godis och sånt. Poss!


RSS 2.0