30 November

Kom in med Lisa för en liten stund sen och det är helt sjukt kallt ute. Man får typ ont i huvudet av att bara vara ute. Visst, det är mysigt med snö och så. Men när det är så här kallt går det ju inte att vara ute.

Sitter i soffan med en stor jäkla choklad kaka och coca cola. Slutade tidigt idag av någon konstig anledning. Och jag & Ellen fick gå extra tidigt eftersom att vi inte var med på idrotten. Nu ska jag fortsätta äta mig fet och läsa lite bloggar. Slänger med dagens outfit här nedanför också. Kassa webb bilder men bättre än inget. Puss!



kofta från Ullared, t-shirt från gina, ringar från hm, jeans från cheap monday!


älskling


Jag & min lilla älskling som snart är 4 månadeer gammal♥

Top model slutade nyss. Ska fixa mig lite jätte snabbt nu så jag bara kan hoppa i säng efter Svenska hollywoodfruar. Pussar!

WISH LIST 2010


ring från style by tyra, läppstift från make up store, kläder frpn cubus, och egoboost.

Min önskelista 2010. Inget speciellt så men lite smått & goooott. Nu ska jag lägga i från mig datorn och sova. Funderar på att sätta på någon film men det är kanske lite för sent för det. PUSS!

allting har förändrats men du finns kvar


Jacka och halsduk från hm. T-shirt från lindex. Jeans från Gina. Skor från dinsko.
En jätteee gammal outfit. Där hade man långt hår också. Och luggen var inte lika kort och besvärlig som nu.

Okej, jag vet att jag lovade er bättre upptadering denna veckan. Men det sprack rätt rejält när jag fick reda på att vi har två prov nästa vecka och tre prov veckan därefter. Plus att jag varit små sjuk sedan förra fredagen. Gått/går runt och hostar hela tiden. Har tvingat mig själv att orka gå till skolan ändå men idag orkade jag inte. Jag har inte vilat så mycket är hemma eftersom att jag mest tagit hand om Lisa. Men mamma kom hem för en timma sen och sedan dess har jag suttit och pluggat no. Känner att jag verkligen måste få bra på detta no provet eftersom att sista gick otroligt dåligt. Var det sämsta resultatet jag fått.

Nu ska jag värma mig en billys pizza. Alldeles ny och kolsyraaad coca cola blir det till det. Och till efterrätt ska jag göra iordning en stor kopp med varm oboy med grädde på. MUMS!


"Minns varje ord varje rad jag skrivit"


Hej!
Det va inte nightflight i går, det va uttagning till nightflight. Och vi förlorade. Men det var iallafall kul. Känner mig tråkig, trött och rosa(har rosa färg i håret, väldigt snyggt!!). Så ska duscha. Har massa smink i fejsan också. Men nej , nu ska jag sluta tråka ut er. Ska skriva en lista på vad jag vill ha till mitt rum också så att jag kan fixa till lite här. Är sjukt fult just nu. Kan visa före & efter bilder också. Men dom FULA tapeterna får va kvar. Aja, hejdå!!!

o taggaaaaaaad

I morgon är det nightflight och jag känner mig så sjuuukt o taggad. Asså, tack för att man ska bli sjuk liksom. Är jätte förkyld. Så fort jag typ rör på mig börjar jag hosta som en galning och så får jag skit ont i halsen och vid lungorna typ. Men måste vara med annars förstör jag för hela laget. Så därför ska jag nu ta en till varm dusch, krypa ner i sängen med tusentals filtar, dricka jättevaaarm oboy, ta en alvedon, ringa någon kompis, tagga inför i morgon och sova! HEJDÅ!!!!

feeliiings


Idag har jag värsta julkänslorna. Har precis satt mig i sängen med den bärbara. Har massa tända ljus runt om mig och ute är det helt vit. Funderar på vad man ska köpa till alla i julklapp och vad man själv ska önska sig. En egen bärbar dator skulle inte sitta helt fel. Massa skolböcker ligger också här vid min sida och retas. Ska ta itu med det på en gång. När det är klart ska jag och pappa baka pepparkakor (julkänsloooooor) och göra glögg(julkänslooooor). Sen tänkte jag spendera resten av dagen med att spela Sims och se på någon mysig film. Kanske Grinchen? Åh vad jag älskar den filmen! Tittar på den varje jul. Dessvärre tittade jag inte på den förra julen. Sen måste jag ringa Benita och planera lite saker med henne. Och nyår kommer bli helt awesome. Brukar sitta hemma med familjen varje nyår men så blir det inte i år. . Nej, nu ska jag sluta tjatta här och sätta igång med plugget. Just det här har ni min spotify lista med jul musik. Pussen!

SANNINGEN!!

Tänkte bara visa hur det bruka slutar när jag och mina kompisar är ute och fotar...

Det börjar med massa bra bilder, sen blir dom flesta så här. Innan jag skäller ut dom ordentligt för att inte ta fotograferingen seriöst (där var jag sarkastiskt!).
När jag inte orkar vara seriös längre brukar jag börja dansa en liten trudelutt.

Sen när Lisa börjar frysa får vi göra en säng av våra jackor...


Och medan Emma gör det så passar jag på att ta snygga egobilder.

Och mitt i allt bök och knök ringer mamma och frågar när vi vill bli hämtade. Jag säger att hon kan komma om två timmar men ringer upp en minut efter och ber henne komma så fort som möjligt för att vi inte ska frysa ihjäl.

Nu vet ni. Tack och hej leverpastej!

lovely


weekday, hm, forever21
Nu så här på fredagskvällen bjuder jag på ett litet "kollage" av mig.

I morgon skulle det vara skönt att bara slappa. Ligga i sängen hela dagen och se film. Men i morgon har jag en hel del plugg att beta av. Mitt rum ska städas. Och jag ska fixa massa inlägg med kollage, outfits, porträtt och sånt som kommer komma upp på bloggen i veckan. Så det kommer inte alls vara lika dött här som det varit dom senaste veckorna. Ciao!


fin tjej


FOTO:JAG 
MODELL:EMMA


chilldill





Igår efter skolan hängde en viss liten fis med mig hem. Vi gjorde varm choklad, lyssnade på musik, snackade(haha, jag behövde verkligen det!!!) och hade det allmänt chill. Like you a lot lot lot! Nu ska jag fortsätta plugga franska som jag gjort i princip hela dagen. Au revoir!

rubrik, rubrik, rubrik



Jag av Emma.

I går åkte jag & Emma ner till sjön och fotade. Iskallt var det, men skit mysigt. Måste verkligen göras om. Massa fina bilder blev det. Lisa var med. Hehe, hon var rätt otålig kan jag säga, hon fick sitta fast i ett träd den stackaren men det är nog rätt skönt för henne att vara ute ändå. Nu ska jag krypa till kojs efter att ha pratat med Benita i telefon i nästan två timmar (sjukt) om allt möjligt. I morgon efter skolan så hänger Emma med mig hem. Kommer bli lika kul som vanligt!
Men vi höres, pussar!

puss


Hej!
Har inte upptaderat på mer än en vecka. Förlåååt! Men har varken haft ork, inspiration, tid eller någon lust. Är rätt mycket med skolan och sånt nu(& en liten hund som måste skötas<3). Under veckan jag har varit borta har jag chillat med kompisar och pluggat. Lisa var här i går för en mysig filmkväll. Mysigt och roligt blev det allt. Vi såg "luftslottet som sprängdes" och den var riktigt bra. Riktigt kul att träffa Lisa (förutom danslektionerna då, men då hinner man inte umgås) också. Det får vi göra om.

Funderar på att ha bloggpaus eller något. Så kommer jag tillbaka då jag har inspiration, tid och allt sånt där. Men vi hörs i morgon om det. Just det! Jag har klippt av typ 15cm av mitt hår så det är lite längre än axlarna nu. Trivs sådär med det faktiskt, visar bild i morgon. Puss!

paljett linnet



Ullared 99:-

Jag älskar verkligen det här linnet. Älskar ryggen, den hänger ner så där snyggt så att man kan ha en bandeu-bh under. Och paljetterna är ju typ själva grejen med linnet. Och att färgerna går i just brunt och militärgrönt är ju bara ännu mer perfekt.

Jag tänker matcha linnet med mörka jeans, uggs och någon svart kofta till vardags. Och till fest; boots och leggins.

Beautiful friend



FOTO: JAG MODELL: ELLEN

Åh så fin man kan vara!!

smile


Klockan två i dag var jag hemma och trött som bara den efter ett riktigt mysigt konfa läger. Vi lekte lekar, såg på film, käkade godis, åt och allt sånt där. Är fortfarande jätte trött så ska snart slänga mig i soffan och titta på någon bra film. Lilla Lisa får stå som sällskap eftersom att alla verkar vara upptagna i kväll eller sjuka (krya på dig Ellen!). Men först ska jag hålla er lite upptaderade. Så vi ses snart igen, puss!

heart


Idag har inte jag gjort ett piss. Legat som en strandad säl i soffan, ätit, tittat på tv och lekt med Lisa. Och det kommer nog fortsätta så hela dagen/kvällen. Men om en liten stund ska jag baka kladdkaka.
På tal om en helt annan sak saknar jag Ellen sjukt mycket. Nästan 3 månader sen jag såg den tjejen. Det där måste ändras på snart asså. Vi hörs!

RSS 2.0