30 april, snart maj


Lisa & jag för någon vecka sen. Du är så fin hjärtat♥

Kom nyss hem!!
Imorse när jag vaknade hos Benita så satte vi på oss ridkläderna och drog direkt till stallet. Vi red i padocken. Det var iallafall jätte kul och det gick typ skit bra i slutet. Hehe. Sen åt vi Sibylla(hemma hos Benita) och vi fick ju haha, lite kul med pusslet vi fick med i våra fun-boxar. Sen åkte jag hem & nu sitter jag här. Ska snart gå ner till affären och hyra film tills ikväll, duscha bort hästlukten och slänga på mig lite kläder och vänta på Ellen & Benita. Sen bär det av till sjööön.
Pussar♥

THE GRASS(?) IS GREEN!!!


Tjillevipen!
Sitter hos mina kusiner nu & är barnvakt. Vi har precis tittat på Bamse och spelat memori. Hehe. Imorgon är det sista dagen i skolan för veckan. Sen blir det bio med Benita & på fredag drar jag och några kompisar ner till sjön och firar valborg. Sen drar vi upp till mig igen och sover där. Nu ska jag spela Sims med mina kusiner.
Ha det bra, puss!

Ps; Ikväll kanske jag lägger ut ett inlägg med mina favorit bloggar så håll utkick!!;-)

Outfit 27april



Ny tröja från bikbok, nya tights från monsoon, ny väska från gina, ring från Spanien, skor från hm.

Nu är det cirka 1 och en halv månad kvar till Sommarlov. Fyfan vad jag längtar!!! Jag, Bea, Ellen & Benita pratade i princip stor del av dagen om hur kul det kommer bli när vi beger oss till Liseberg.

Visar bilderna sen som jag tog igår på mina inköp. Hehe. Men här ovan ser ni iallafall lite som jag hade i skolan i dag. Puss♥


Hemma från Göteborg

Hiiiiih :D
Nu är jag hemma. Jag & mamma har verkligen stor shooooppat. Har tagit kort på allt nu men laddar upp imorgon för jag är så jäkla trött. Ska ta en snabb dusch på 5minuter så att jag hinner med Hollywood fruarna. Marie Motozami ska ju dela ut pris i Sverige, måstemåstemåste seee! Hela familjen sitter redan bänkad. Om 5minuter, då fan smäller det :D Hehe, men jah. Hoppas i har haft det kul i skolan ;-D. Kram ♥

Cirkus Cirkör


Wooow, säger jag bara.
Sjuttsingen vad bra det var & så jäkla kul. Det var typ teater/cirkus vi var på(cirkus cirkör) och det var verkligen grymt. Och i slutet när dom kastade iväg massa pingis bollar sprang jag, Ellen & Hanna fram och tog oss några var. Och skådespelarna var värsta schyst  :-D haha, vilken kväll.
Nu är det iallafall en glad Fanny som går och lägger sig. Och imorgon vaknar jag nog lika glad för då bär det av till Göteborg för massa shopping. LOVE♥

Flowers


foto:jag med en sony alfa 200 + kitobjektivet

Haha, var länge sen jag la ut en sån här bild med "foto:jag" osv. Men ah. Min dator krånglar ju så jag tar ju min brorsas och han har inte photoshop så jag redigerar bilder i typ picnik och så. Haha, men snart så blir allt som vanligt. Ska sminka mig nu för snart drar jag och min vän Ellen iväg på någon teater. Puss!

One of us

Jag har haft världens trögaste morgon och har bokstavligen fått tvinga på mig kläderna. Såna dagar har jag ibland. Hehe. Fick bli min älskade "my big white t-shirt" tröja & ett par jeans från gina. Som jag bytte ut mot ett par bekväma tights nyss. Nuuuu ska jag ätaaa.

Mina kända vänner Bea, Benita & Ellen har skrivit på mina skor. stolt! :K



knokk & armband jag fått av Felicia.

Ny kategori: ovärt babbel.


Lite har man väl ändå förändrats? Jag tycker det iallafall. Haha, jag ser så liten ut på första bilden. Men jag tänkte iallafall bara visa hur mitt hår såg ut när jag hade slingor i det. Min mamma gjorde hemma på mig, sen några månader senare i November så tonade jag brunt. Det skulle bli mörk brunt men neh, det blev ljusbrunt. Och nu har färgen typ gått ut så nu är det någon blandning av orange & riktiiiigt ljusbrunt. Så imorgon ska mamma slinga håret på mig igen och vi får väl inget annat än att hoppas på att det blir bra. För när mamma gjorde på sig själv för någon månad sen så såg hon ut som en kyckling och det vill inte jag göra :-(.

Nu får väl jag börja avrunda här som man så fint säger. höhö. För nu väntar mina jordgubbar på mig i kylen.
& jag får väl önska er en riktigt trevlig lördagskväll som vanligt. Jag ska plugga nu(asså, nu tror ni säkert att jag är värsta plugg hästen men grejen är så här. Att varje gång jag skriver att jag ska plugga här i bloggen så blir inte det av. Så om vi säger så här, jag pluggar typ 4 av 10 gånger när jag nämner det här i bloggen. hehe) men jag har ju som sagt mina goda jordgubbar att smaska på.


Årets första jordgubbar

För det 1:a Jag klippte mig ju som sagt igår och jag blev super nöjd. Klippte lite sne lugg, toppade och lite uppklippt. Med ljusa slingor i morgon också så blir det super snyggt;-)

2:a
Min pappa fyller år idag (GRATTIS GRATTIS GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!!!) så vi har haft gäster här. Jag och mina kusiner tröttnade på att sitta och lyssna när alla vuxna satt och prata så vi spelade sims.

3:a
Mamma & pappa håller på att laga god mat. Torsk med sallad och sånt. Och jag sprang ner och köpte jordgubbar förut. ÅRETS FÖRSTA! Hur gooott?

Frestande?

Här ser ni kanske lite av mitt hår. Eller ah, ni ser att luggen är kortare iallafall ;-) Slänger upp en bättre bild i morgon.

Till frisör salongen


Nu ska jag dra mig ner till stan för att klippa mig. Även fast jag inte mår bra alls. Men det är inget som smittar iallafall. Annars skulle jag ju stanna hemma. Jag ska klippa topparna och funderar på att klippa luggen lite & klippa upp det lite mer. Men vi får se. Ni får se hur det blev sen, när jag är hemma igen ;-)
Puss!<3

Något som verkligen behövdes

Satte mig med photoshop när jag kom hem från en 1,5 timmas promenad. Gick ungefär en mil och det behövdes verkligen! Så härligt med frisk luft & att få vara lite ensam och bara rensa tankarna lite. Musiken dunkade i hörlurarna och dom ynka tio låtarna jag har på min mobil sitter nu i mitt huvud & jag nynnar på dom hela tiden.

Designen är inte riktigt klar än iallafall. Men jag lämnar det såhär för i kväll så ska jag sätta min mobil på laddning. Att lyssna på musik i typ 1,5 timma tog lite på batteriet.
Puss!

Nämen oj, vilket härligt fejk smile du fick till där FANNY!

I really need it

Kom nyss innanför dörren. Ska käka lite. Har varit hungrig hela dagen. Hann inte äta någon frukost & skolmaten var inte så god så jag är rätt så hungrig nu. När jag iallafall ätit så ska jag leta upp mina hörlurar till mobilen sätta på bra musik och ta en lååång promenad bort till Loringa. Känns att det behövs. Tar väl en glas på vägen hem också. Vi ses när jag är hemma igen. puss!

En söt bild på mig och Benita. ;D

På måndag bär det av till.....


149kronor på bikbok.

Köpte den för skit länge sen. Hade lovat att visa men som vanligt glömde jag det. Iallafall. Skit skön & snygg. Tror faktiskt att den finns kvar. Har för mig att jag såg den i måndags inne på bikbok. Och bilden ger verkligen inte rättvisa. Mycket snyggare IRL!

Åh vet ni?
Bussresan till Ullared på måndag blev inställd. Men eftersom att jag har världens mamma så har hon köpt tåg biljetter till Göteborg. Så på måndag klockan åtta sitter jag & mamma på tåget ner till Göteborg för lite skön shopping och god mat. Vad bra att bussresan blev inställd. Hehe!
Godnatt!♥


21 april

Vaknade för några timmar sen. Har duschat, ätit frukost, tittat på tv & fönat håret. Nu ska jag bara slänga på mig kläder och borsta håret sen sätter jag mig på en buss till Ellen. Funderar nästan på vinterjacka. Det snöar ju här. Inte bara lite heller som i morse utan massa. Usch!



tagna förförra helgen i Tidaholm

FOTO TÄVLING HOS MICHAELA

Jag är med och tävlar om en reflexskärm hos Michaela. Man kan vinna en refläxskärm om man är med och tävlar så passa på. Det är bilden här nedanför jag tävlar med och temat är "vår". Det första som ploppar upp i huvudet då är kanske vårblommor & sånt. Men jag hittade denna bilden på min dator som jag tog för någon vecka sen och tyckte den passade bra på temat vår.

Om ni inte vill vara med och tävla så kan ni ju iallafall kika er in på Michaelas blogg här. En blogg som jag läser dagligen. Kram!♥

18:31

Bussen går om 6minuter. Så, puuuuss!
kommentera vad ni vill se för inlägg ikväll/imorgon.

ett par sockar, ett par skor & lite juice

Vad jag kom hem med. Hittade inte halsbandet men blev ett par skor(som gick på 65spänn, halva priset på hm eftersom att dom var litelite skitiga, haha), ett par sockar(kul och veta?) och min favorit apelsin & morotts juice från Netto. Den är skit god.

Vill ni veta en sak? Om exakt en vecka ska jag och mamma till ullared. Vilket betyder shopping + ledigt från skolan. Hur härligt från skala 1-10? + att det är studiedag på Onsdag så jag ska nog klara denna veckan ändå. Även fast jag tänkte i morse "ORKAR INTE EN VECKA TIIIILL". Men jag får dricka lite av min juice och bli piggar :D Höhö.

Nu ska jag forsätta plugga, som vanligt! ;(
Pussar!♥


FASHION LOGY

Allt från http://www.fashionology.nl/

Hänger med mamma till stan snart. Ska försöka hitta ett liknande halsband som det här ovan med ett kors. Tycker det är snyggt. Det är ovan är från http://www.fashionology.nl/ men jag har sätt ett nästan likadant på Lindex något billigare. ♥

Smile


Jag & Benita gick och la oss tidigt igår. Ovanligt för min del men det var skönt faktiskt. När vi vaknade i morse runt klockan tio var jag riktigt utvilad. Jag åkte hem en timma efteråt och duschade & fixade mig snabbt innan jag & mamma åkte vidare till kinnekulle där släktingar befann sig. Min mormor fyllde 67 igår så det var henne vi firade idag. GRATTIS I EFTERSKOTT! Nu är jag hemma igen och har precis målat mina naglar, svarta! Ska kila ner och köpa godis snart också.
Ha en trevlig lördags kväll

ps; vet ni vad jag nyss kom på? Det är april och jag har fortfarande kvar snön på bloggen. Haha, dags att ta bort snart kanske?


21:33

Nu åker jag till Benita och sover där. Hihi, fatta vad illchill. Nämen asså, detta räddade ju min kväll något. Och hon har fått en sån där ipod touch grej. DEN LILLA SKITUNGEN. Och här kommer jag med min två år gamla samsung. Hehe. Nu måste jag åka. Puss & kram!

En bild från i somras när jag & Benita åkte ner till sjön.

att tänka tillbaka på den tiden när man var som lyckligast är inte lätt, för man klarar inte av att tänka att det aldrig kommer bli som då.


Jag har ingen inspiration till att blogga eller något.
Men jag bjuder iallafall på 4bilder från förra våren och sommaren.
Då allt var som bäst!


Today look, tjacka



skinnjacka & tröja från cubus. Ring från hm och Cheapmonday till det.

Vädret är fortfarande lika härligt och det gillas!!!!
Sitter vid brorsans dator nu eftersom att det inte går att ladda över bilder till min dator så. Det är därför det inte bli så många bilder från de senaste dagarna. Och min brorsas dator är ju inte så ofta man får låna. Så ska skynda mig innan han kommer in hit och vill ha tillbaka den. Ska fixa datorn snarast så att ni får bilder från helgen ;-) Eller ah. Dom som är kvar. Mitt minneskort har nämligen gått sönder lite. Höhö, FYFAN VILKEN TUR JAG HAR :D


Rings || Lite av min dag


snyggt från cocoo. Snart får jag banne mig klicka hem något av det här ovan. Iallafall någon av ringarna. Armbandet är mest med här ovan för att det var så gulligt, hehe.


Hoppade av bussen hemma hos Ellen och stannade där tills jag tog bussen vidare till mina kusiner där jag var barnvakt. Vi låg ute på en filt i gräset och solade samtidigt som jag gjorde lite läxor. Mina kusiner sprang runt och klättrade i träd, jag var tvungen att visa mina "klätter" skills så alla tre gjorde det till slut.
Det var iallafall riktigt mysigt ute, VÅRVÅRVÅR!
Just nu sitter alla ute på rasterna och solar, och gungar. På tal om gungan. Jag och Ellen gungade idag på rasten (en stoooor gunga, höhö) sen kommer alla Epsilon killar och försöker få bort oss. Lyckas dom? Hehe, nej. Efter typ 20minuter av att dom typ varit där så sticker dom. Men kul var det. Och Ellen Mc donalds *******. Du är för go bruden.


tre underbara & soliga dagar

Åh. Jag har haft tre underbara dagar. Och det blir fler. Stor del beror på det fina vädret och alla underbara vänner jag har runt omkring mig.

Lördag,
jag vaknade rätt sent och fick skynda mig för att hinna duscha & äta innan mamma skjutsade mig till stads teatern. Väl där började träningen direkt. Vi tränade i ungefär en timma, sen gick vi till våra loger och gjorde iordning oss. När vi klät på oss hittar jag inte mina gråa tights så det slutar med att mamma kommer och hämtar mig. Sen skynda vi oss till gina och nappar åt oss ett par gråa tights för en hundra lapp. Skyndar tillbaka till stadsteatern och hinner precis till genrepet. Nu började man bli riktigt nervös. Jag gjorde massa fel på genrepet. Men sen på själva föreställningen gick det super bra. Tänk er att det var 500+ där inne på stadsteatern. Att det går in så många där, hehe. Efter föreställningen som jag tyckte gick super (+ att det var så himla roligt) köpte jag, mamma & pappa hem kina mat. MUMS!

Söndag,
jag och mamma tog bilen till Tidaholm. Väl där gick vi runt och prata och fotade (I STRÅLANDE SOLSKEEEEEEN). Vi hamnade på en pizzeria där vi tog varsin kebabrulle. Påväg tillbaka till bilen stannade vi och köpte godis i världens mysigaste kiosk. Sen satte vi oss på torget och satt där några minuter. När vi var hemma igen tog jag bussen direkt till Elin där jag testade hennes skor (med hjul ;o) och spelade ett beronde framkallande spel på datorn. GAAAAh måste spela nu.. hiihi.

Måndag,
skola idag då. Var faktiskt riktigt kul. Vi hade vanliga lektioner + gympa då jag och Bea hade lite kul(hehe). På rasterna göttade jag och mina kompisar oss ute i den härliga solen. Vi befann oss mest på den stora gungan skrattandes(höhö). När skolan äntligen (!!!!) var slut åkte jag hem till Benita. Vi satt på hennes balkong (I STEKANDE SOOOL), pluggade, läste tidningar, åt glass, fotade och hade det allmänt mysigt. Sen tog vi cyklarna och cyklade upp till Ellen. Där jag inte blev kvar så länge, för sen kom mina envisa föräldrar och hämtade mig ;(. Och nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar.

Ps;ni får se bilder i morgon;)


värt inlägg;)

Jag är med i veckans blogg här. Rösta gärna på mig, nr 14.
Tråkigt inlägg jag vet. Men jag kom nyss hem från Tidaholm. Där jag och mamma har varit och ätit och fotat en massa. Så jag är trött. Men nu bär det vidare av till Ellen. Puss!

BRA JOBBAT ALLA :D

Äntligen hemma!
Dans uppvisningen gick så bra. Har varit på stadsteatern sen halv 2 idag och är helt slut. Jag är super nöjd över att jag var med även fast jag fortfarande känt mig lite sjuk.
Nu ska vi äta kina mat som vi alltid gör när jag har haft uppvisning eller teater eller något. Och traditioner ska inte brytas, eller hur?;)
Så här ska ätas. Puss!

Tjena & hellu


ELLEN JAG vill HA TILLBAKA MIN HALSDUK SNART, SAKNAR DEEEEEEEEEEEEN!
tjena, alla fina blogg läsare ♥
Här sitter jag med en fin inbakad fläta på skallen som mamma gjorde förut. Gitarren står brevid mig och jag har precis spelat lite. Några klinkande toner, några fel slag osvosvosv. Mina föräldrar gör mat nu, hemma gjord pizza, Mmmmmm. Ska glömma bort denna klsrmjtglksrhmj dag nu. Sen måste jag , verkligen måste jag träna. För i morgon is the day.


COLOURED GIRL



foto:jag modell:amanda redigering:jag

Gjorde en helt annan redigering än vad jag brukar göra. La på massa olika färger i ett vertyg i photoshop. Om ni vill veta hur man gör så släng en kommentar så hjälper jag er genom ett inlägg;-)
Gillar den lika mycket i svartvit som i färg. Säg gärna vad ni tycker. Skulle va kul att höra.


Favorit Porträtt från Oktober 2009 - Mars 2010


MODELL:JOSEFIN  tagen 6 oktober 2009

MODELL:FELICIA tagen 18 oktober 2009

(min gamla bloggadress på bilden)
MODELL:LISA tagen 27 oktober 2009

MODELL:FELICIA tagen 10 januari 2010

MODELL:ELLEN tagen 9 mars 2010

MODELL:BENITA tagen 9 mars 2010

MODELL:AMANDA tagen 29mars 2010

MODELL:ELLEN tagen 30 mars 2010


Ni är guldvärda! ♥


Jag får så många fina kommentarer från er, och till svar brukar jag bara få ifrån mig ett litet "tack". Men det är så svårt att visa hur glad jag egentligen blir. Jag blir super glad och har lust att skriva "TUSEN TAAAAAAAAAAAACK OM DU BARA VISSTE VAD GLAD DU GJORDE MIG NU.....blablablablabla" men sån är inte. Men bara så ni vet. För varje kommentar jag får blir jag super glad.

Sen finns det ju en del som inte är lika snälla. Haha. Som skriver jätte taskiga kommentarer. Jag har nästan aldrig fått någon jätte taskig kommentar på min blogg. Men dom gångerna jag fått det så har dom raderats direkt. Och något jag tycker är så jävla fegt är när folk kommenterar anonymt och skriver något i still med "fyfan vad fult". Det är bara så jävla fegt. Om ni har någon åsikt stå för den och göm er inte bakom en jäkla datorskärm.

Så fortsätt kommentera och gör mig glad. Jag blir super glad och svarar på precis alla kommentarer jag får. Och TACK en än gång för era underbara kommentarer. Ni är guld värda ♥
Puss & kram // en glad Fanny

Vad tycker ni?



FOTO:JAG med Sony alfa 200 + 50mm objektiv från Sony
MODELL:ELLEN

Bilden på Ellen i min header är fotad vid samma tillfälle som den här. Vi fotade inte så jätte länge och var inte precis seriösa men jag tog några lyckade bilder. Ni får gärna kommentera vad ni tycker om bilden medans jag redigerar fler. ;-)


KLICK

Klicka här för att spela ett riktigt tidsfördrivande och invecklat spel. ;-)

BLÖÖÖÖÖÖÖG LÖÖÖÖÖÖVIN

bloglovin
WHATA IN DAH BUT ?:D

I morse när jag vaknade hade jag 6stycken, nu har jag 8. Asså det här är STORT för mig. Blev genast lite gladare och så när jag såg det här. Och ni som läser min bloggen men inte följer med bloglovin, GÖR DET! Och om ni inte är med på bloglovin klicka bara här för att bli medlem. GODNATT SÖTNOSAR :D

Nej, jag är inte tre år. Det ser bara ut så.


Har sovit mycket idag så kan lika gärna upptadera lite här nu medans jag sitter uppe &, gör ingetting? Känner mig inte det minsta trött just nu. Och imorgon ska alla pallra sig iväg till skolan. Förutom jag då som ligger hemma och är sjuk. Och nu när man typ vill pallra sig iväg till skolan efter lovet och allt.

I helgen skulle jag egentligen
- Tränat på danserna, föreställning på lördag och någon kommer skämma ut sig, TOTALT!
- Läsa ikap spanskan som jag skitit i innan.
- Städat mitt rum.
- Färgat/slingat mitt hår, samt klippt det.
Men istället legat hemma i sängen och inte gjort ett skit.

Men vet ni vad som är bra? Att jag har nämligen tre mappar med bilder från fotograferingar med Amanda, Lisa och Ellen! Så i veckan kommer ni att få se massor av porträtt. + att jag är hemma hela dagarna nu typ så jag har massa tid över att redigera. PERFEKT!

Love!♥


GLADPÅSK, i efterskott typ


Jag är sjuk. Där av upptaderingen. Förkylning och feber är det ja, och det var riktigt länge sen jag var så här sjuk. Men lite bättre blev det när mamma kom in med nya veckorevyn och piggelin. Jag har också tittat på bröllops fotografen tre gånger nu som pappa hyrde igår. Så ja, jag borde väl inte klaga. Förresten, glad påsk :D
Har inte ens tänkt på att det var påsk igår så mycket. Förutom när pappa kom in med ett stort påsk ägg till mig fullt med massa godis. Se you!


Halv ett

Huvudvärken värker(nämen oj vad logiskt, hihi) men bortsett från det så mår jag bra, klockan halv 1 på natten. Och nej, jag har inte några planer på att gå och lägga mig. Jag kom nyss ut från duschen och känner mig fräsch och pigg som bara den. Jag vet inte hur jag ska göra av med min tid nu. Måste äta något, sen kanske, kanske, kanske gå och lägga mig. Men oj vad det gör ont i huvudet(!!!!!!!!!!!!!). Måste ta en ipren nu.
Nu får ni sova så gott, puss hej!

LOVELY STUFFS


shorts & t-shirt från hm. Linne och skjorta från gina. Nagelack från depend och converse.

Blir nog en liten sväng på stan i morgon. Skulle inte bli förvånad om något ovan hänger med hem. Åtminstonde nagelacket och skorna(snälla mammaaaa). Nu ska jag slänga mig i duschen och försöka bli frisk. Eller hhaha, jag är inte sjuk än men snart. Så lika bra att försöka bli frisk innan man är sjuk. Eh va fan? Jag är typ helt störd ibland. Jag tänker lite för mycket. Hum? Nu ska jag sluta. puss!

Videoblogg


Haha, helt fail!

lägger upp bilder senare från mig & Lisa, puss!!



Jag och Felicia sjunger fields of gold(spelade in i oktober nån gång). Du betyder♥


Helloooo


Skjortan är från jc


BLÅ HIMMEL, NÄSTAN


I förrgår kunde jag gå i luvtröja utan att frysa det minsta. Och snön är nästan helt borta. Det kändes omöjligt för 2veckor sen. Men äntligen liksom. Nu blir det snart vår, om den inte redan är här? Haha, det där lätt mobbat.
Sommaren är det ju inte så långt kvar till heller. Bara tre månader och 13 dagar sen är det sommarlov! Ska baka scones nu iallafall. Men jah, ni får ha det så bra. Kramar till er!


Jag försöker faktiskt

Försöker komma i säng men det går inte. Sitter typ helt fast här och orkar inte göra iordning mig, tandborsta tänderna, sätta på mig "sovkläder"(en stor t-shirt xd) osv. Har lust att redigera bilder men då kommer jag sitta här i minst en timma till och det vill jag inte. Tänkte lägga upp en outfit i morgon om jag orkar klä mig någorlunda fint. Har kört på mjukisbyxor ett tag nu för att jag är så jäkla lat och inte orkar fixa till mig. Haha? Måste titta hb värdet nu asså. För er som inte vet vad det är så är det typ hur mycket järn man har i blodet o sånt. Och om man har för lågt hb så kan man typ svimma. Men jag har börjat med "blutsaft" som typ innehåller järn, det hjälper faktiskt. Nej, nu ska jag sluta. Vem fan orkar läsa det här? Ska försöka stänga av datorn nu , puss & godnatt♥


RSS 2.0