Två fotograferingar snart


Så! Två fotograferingar planerade.

En imorgon med Benita. Hon ska fotas i några nya kläder som jag får imorgon. Då ska även Ellen vara "assistent" och på Lördag ska jag fota henne, och en av accesoarerna hon ska ha är mössan här över. Kommer blir jäkligt najs tror jag. Ska googla runt lite nu så jag får lite inspiration. Puss!


22:03

Nu skjuter jag allt plugg åt sidan och slänger mig i min sköna säng med en varm kopp te och hm:s nya höstkatalog. MYS!

HEJ GUDRUN

mera cambildeeeeer.
Engelska prov imorgon så nu ska jag plugga. Puss!

Gudrun ville säga hej!:)


Så det kan bli

Bjuder på några sköna bilder jag och Benita tog nyss typ. Haha! Nu ska jag duscha, pussar♥

Just nu


Pluggar, dricker smoothie, lyssnar på musik, skriver in prov i min almanacka, facebook och åker buss(ne, jag skoja bara).

Detta är också ungefär vad mina dagar består av mycket nu. Hinner alltså inte med så mycket annat. Tråkigt det.....


Söndag

Alice åkte för en stund sen. Gårkvällen blev lyckad. Skrattade så jag fick ont i magen och tills jag började gråta. Haha, bilder får ni någon annan dag.

Den här Söndagen kommer gå till att plugga. Så vi hörs imorgon eller nåt. Förresten så saknar jag sommren hur mycket som helst. Har tittat igenom typ alla bilder, och asså, sommaren gick för fort. Som vanligt, allt går för fort egentligen. När man tittar tillbaka på bilder från typ 1-1,5 år tillbaka känns det som inte alls länge sen. Men ändå är inget längre som då. Aja, nu ska jag duscha innan jag börjar plugga. Puss!♥


hardest is it when i se your face, all the falses laugh you make


Jag av Elin, the kusin!
hood och skinnjacka från cubus, t-shirt och ena ringen från hm den andra är köpt på en marknad.

Blev ingen springtur. Det blev försent, jag fick ont i halsen och ville inte riskera att överanstränga mig innan jag är helt frisk. Men på Söndag blir det nog en springtur som vanligt!

Kvällen spenderades framför idol med Kusinen istället. Direkt efter åkte hon hem och sedan dess har jag suttit framför datorn och gjort i princip ingenting. Gött det! Men nu tänkte jag antingen sätta mig framför tv:n eller lägga mig i sängen och jobba lite matte innan jag somnar. Imorgon sover iallafall Alice här, mys!

Godnatt!


18:24 tralalla


Två guulligga bilder på mig och Benita! Benita fick världens skrattanfall på andra bilden, haha!

Nu ska jag snart ut och spinga med Elin. Se you later alligator!


MODEKUNGEN.SE


Sängen känns väldigt lockande just nu. Men innan det ska jag äta något och läsa lite. Och Kajsa(ni vet hunden jag tjattat om 1000gr, hon har varit här i två dagar hos oss) ligger i våran soffa med huvudet på min kudde och täcket över sig. Fy fan vad gulligt asså. Nåja, nog med babbel. Men visst håller ni med mig om att kläderna/ringen/väskan osv här ovan är sjukt snyggt?

Resereporter?


Jag är med i en tävling som solresor håller i. Man kan få bli deras resereporter då man får åka till något land och skriva i sin blogg om resan och hur hotellen miljön är osv. Läs mer här där även ni kan vara med och tävla! 

Mitt drömresemål är till Gran Canaria. Har alltid velat åka ditt. Till dom vackra stränderna, den tropiska värmen och miljön där som är helt underbar. Skulle inte sitta fel med en resa ditt med familjen i mörka November. När det är som kallast. Tänk bara känslan att få stiga av flyget och befinna sig i ett varmt land. Åh, härligt det skulle va!

I'm moving out


Ljuskrona, klädhängare, skrivbord och ljusstakarna är från Ikea. De vita sängkläderna, svarta filten och vita kudden är från hm, Kudden med Amerikanska flaggan på är från Ullared och tavlorna har jag tagit.

Jag ska flytta ut till vårat utehus! Så nu blir det att köpa lite nya saker, måla väggarna och sånt. Allt här ovan är lite av det som ska få flytta med mig ut ditt. Ljuskronan är ju bara att dö för, älskar den! Rummet kommer bli så jäkla najs. Har tom målat en skiss. Men allt får nog vänta tills jul. Men det kommer bli så skönt att få ett lite större rum + dansutrymme.

Nu tänkte jag ta en varm dusch, sen vila lite i min säng och läsa lite. Blir hemma från skolan i morgon med. Inte kul!

Internet har lagt av hemma(igen!) och jag ...

Internet har lagt av hemma(igen!) och jag ligger i sängen just nu med världens förkylnig. Usch vad jobbigt det är. Gör seriöst ont i hela ansiktet för att jag är sä täppt i näsan, öronen och allt va det nu är(bihålorna?). Nu ska jag fortsätta hosta, nysa och snorra. Skolan kan jag ju bara glömma imorgon. Ååh, vad jag hatar att va sjuk!!!


good girls




Gud så skönt det kändes att springa. Jag, Malin, Ellen och Fanny blev väl ute en timma ungefär. Har packat tills imorgon(orientering i skolan), duschat och ätit har jag gjort. Funderar på om jag orkar sätta mig och jobba lite matte nu. Men det kan lika gärna vänta tills imorgon. Istället ska jag nog göra iordning mig en kopp te med honung och te(fortfarande förkyld), bädda ner mig i min helt gudomliga sköna säng(fan vad jag älskar den) och läsa lite. Hehe, gud så mysigt. Vi hörs imorgon sötnosar!

springtur


jag av Ellen! saaaknaaar sommaaaareeeen!

Har varit hemma en stund och pluggat. ÄNTLIGEN är spanskan klar. Nu är det bara Matte och Svenskan klar. Men det tar jag när jag varit ute och sprungit med Malin, Ellen och Fanny. Dom är här om ungefär en halvtimma så ska börja rotta fram något som man kan springa i. Chao!


22:39


Sitter här vid Fannys dator nu. Vi var nyss ute och tog lite luft. Vi har typ suttit och pratat hela kvällen. Ni tre är så jäkla härliga. Och asså, man trodde aldrig att vi fyra skulle hänga. Aja, nu ska väl vi hitta på något. Puss!

hola, salut, bonjour, hello, hi, hej


Nu åker jag till Fanny. Ska köpa med lite gott på vägen. Det kommer bli så himla kul ikväll. Förresten, ser ni att mitt hår börjar bli mörkt nu igen? Dags att slinga snart. Men vi hörs i morgon, chao!

good night




Fick världens panik när jag fick för mig att det var Söndag idag. Men så var det ju inte. Kom hem från Ellen för cirka en timma sen. Blev inte alls mycket filmtittande igår. Vi satt mest och snackade och gick ut en sväng. Har precis druckit min tredje kopp te för idag. Försöker bli av med förkylningen som är på ingång. Vill inte bli förkyld nu! Min pappa har ju precis varit det och det skulle ju inte vara lite typiskt om jag blivit smittad, för vi smittar alltid varandra. Men jag tänker sjuttsingen gå till skolan även om jag blir jätte förkyld. Tänker inte missa något nu!

Varma mjukisbyxor, tjock tröja, raggsockar och halsduk sitter jag i här nu. Haha! Ska värma mig en kopp te till och sätta mig i soffan med läxböckerna. Kul att lördagen går till det. Men känner att jag måste få undan lite plugg innan jag åker till Fanny ikväll med Malin och Ellen. CHAO!

Sitter på bussen nu! Jag kände verkligen n...

Sitter på bussen nu! Jag kände verkligen när jag väntade på bussen att höstkylan är här nu. Mysigt! Nu är jag snart framme. Men vi hörs imorgon, pussar!


light


foto:jag

Sitter i myskläder. Känner att jag måste hoppa ur dom nu och börja fixa mig. Det blir filmkväll med Ellen, Malin och Fanny ikväll hemma hos Ellen. Film, chips, cola och massa snack ;) Vi hörs imorgon. För jag sover där också. För jag orkar inte åka hem så sent. Puss!


spännis


Jag iggar den här bilden enormt mycket!

Jag och mamma var och lämnade Benita nyss. Helt klart bästa dagen på länge. Vi tog en promenad upp till Orkanvallen med Kajsa, sen hem för att baka kladdkaka och se Idol. Bra mycket bättre än att sitta och plugga hela dagen typ. Tack Benita för att du räddade mig där♥

Nu ska jag fixa mig för kvällen, börja läsa på en ny bok med Katarina Von Bredow(!!!) som heter "som om ingenting". Asså hennes böcker är verkligen helt sjukt bra. Om ni är ute efter bra tonårsböcker så LÄSLÄSÄS!

Vi hörs i morgon sötnosar!

outfit 16september



linne från gina, skjorta från jc, ring från hm(<3), skor från dinsko och skinnjackan är köpt på cubus förra hösten.

Pratade med Benita för en stund sen. Hon är på väg hit nu. Funderar på att baka kladdkaka. Om jag känner henne rätt så kommer hon nog inte säga nej ;) Sen kommer underbara lilla Kajsa hit. Vad jag har saknat den lilla hunden!!
vi ses senare, kramar!

21:54

Kom hem från dansen för en liten stund sen. Eller snarare , en timma sen ungefär. Och dansen idag var riktigt kul. Blev verkligen helt genom svett(nog om det, haha!!) Har duschat, ätit och fixat mig för natten. Ska ringa Ellen nu så ska vi prata om lite saker. Och sen ska jag lägga mig i sängen och få lite Matte gjort innan jag somnar. Pussar till er!

COKE


Satte mig med Spanskan och Frankan nyss. KUL, verkligen. Men jag har min cola också ju. Outfit bilder blir det imorgon istället. Kramar!

16:43

Kom hem för en stund sedan. Ska städa mitt rum lite nu. Få undan på kläder och sånt. Ska försöka få några bra outfit bilder också. Har precis tränat franska med morfar som var här förut. Så franskan är jag klar med. Vi fick massa äpplen av mormor och morfar från deras trädgård också. Och jag som inte tål besprutade äpplen blir lika glad varje gång. Så här ska ätas äpplen. Vi gjorde äppelwook på hemkunkspaen också. Så det kan jag ju göra ikväll. Aja, ska dra mig från datorn nu. Puss!

I wanna free fall, out into nothing


Godnatt sötnosar! HÄR har ni min spotify lista.

Put a smile on that face



Skor från dinsko, tights och nytt linne från gina(endast 29spänn, köpte en gult också).

Va nere i Loringa förut och fotade lite. Outfit/självporträtt + lite natur bilder. Visar er mer i morgon. Nu ska jag äta såna där goda bananer med choklad i som varit inne i ugnen, gott. Sen ska jag läsa lite. Matte läxan orkar jag inte ens tänka på nu. haha. Chao!!

great


Ibland är jag riktigt jäkla bra på att få mig själv på bra humör!

Del 3, Helsingborg!






Mer bilder från Helsingborg. Nästa gång blir det bilder från våran tripp över till Danmark. Puss!

Just nu...


...äter jag det här...

..roar mig med det här...
¨
...och tittar på det här...

back on track, again

Förlåt för den tråkiga bloggningen dom senaste dagarna. Men internet har ju krånglat. Men nu verkar allt fungera som vanligt!

Dagens humör: TRÖTT, om det räknas som ett humör? Annars irriterad och sur, men på vad?
Dagens borde: Har en hög med skolböcker som jag måste titta igenom och sånt + ett ganska så rörigt rum.
Dagens frisyr: Töööffs.
Dagens klädsel: Nytt linne från gina och ett par cykelbyxor som ursprungligen är ett par tights från gina. Funkar finfint(se bilderna ovan)! Ibland orkar man inte anstränga sig, haha!
Dagens planer: Som sagt skolböckerna. Men just nu drar det åt att sitta i soffan några timmar med något gott att äta och en bok!
Dagens materiella vill ha: En bärbar dator! Fatta vad chill. Typ ligga i soffan och sängen och blogga, redigera bilder och allt sånt.
Dagens längtan: Saknar Ellen faktiskt. Har inte träffat henne på en månad. Känns inte bra någonstans!
Dagens beroende: Näsduckar, riktigt kul att man blivit förkyld.
Dagens tråkigaste: Halvsjuk och ont i magen(skreeell).
Dagens personer: Today i'm a lonely wolf. Nej men, mamma får det väl bli.
Dagens roliga: Att internet funkar och att bloggningen kan återgå till sin vanliga takt :D

Sitter i sängen nu och dricker te och ät...

Sitter i sängen nu och dricker te och äter upp kladdkakan jag och Benita bakade i eftermiddags! Är jätte trött nu eftersom att jag och Benita va uppe rätt länge igår! Vi klippte bl.a. mitt hår lite. Bara i luggen men ändå! Nu ska jag sätta på lite musik och titta igenom hm katalogen. Puss!


Sitter på Rhodos med mamma, pappa, moster ...

Sitter på Rhodos med mamma, pappa, moster och Håkan efter en bra föreställning!!! Vi hörs när jag kommer hem. Snart kommer min oxfilé in. Gott!


Benita sötan är här


NU FUNKAR MITT INTERNET IGEN!!!!
Jag och Benita sitter inne på mitt rum nu. Och båda är rätt så trötta. Vi har på äventyrsbadet i typ två timmar. Efter det gick vi ner till stan och köpte chips och cola på hemmakväll. Sen hem till mig för att ja, sova här. Jag fick världens ryck på mitt hår. Så jag hämtade en sax och lätt Benita klippa lite. Och det blev faktiskt braaa(supernsyggt sitter Benita här brevid och säger, hihi).

Imorgon så ska vi slinga mitt hår ljusare. Sen ska vi iväg och fika hos mina kusiner. Sen efter det blir det bio med några goingar. Just nu lutar det åt Karate kid. För Benita tycker killen där är söt. Hehe. Senare på kvällen ska jag se föreställningen "Fame". Haha, jag och Benita satt nyss och bah "HUR SKA VI HINNA MED ALLT". Hihi, det återstår att se. Ne nu börjar jag låta som värsta tönten. Puss på er!


Sitter på bussen hem nu. Efter skolan gic...

Sitter på bussen hem nu. Efter skolan gick jag direkt ner till musikskolan och hade min första gitarr lektion(det var faktiskt kul för er som skulle vilja veta). Iallafall när jag kommer hem ska jag skynda mig och sen åker jag intill stan igen för att spendera resten av dagen på äventyrsbadet med Benita(<3). Hittils har dagen(bortsett från en sak) varit riktigt bra. Puss på er sötnosar!


Från soffan

Hej alla! Förlåt för dålig upptadering. Internet har lagt av helt hemma så nu bloggar jag från min iPhone. Annars så är allt bra med mig. Har pluggat i hela två timmar isträck när jag kom hem. Franska, engelska och no har jag hunnit med. Men nu sitter jag hos min kusiner och vi ska snart se på idol! Chips och Cola har vi till! Mums. Puss!

so far



bjuder på en bild från förra sommaren på Hanna, Ellen och Amanda när vi var i hamburgsund med teatergänget och spelade upp Askungen. Saknar den sommaren. Helt klart en av dom bästa i hela mitt liv, hittils!


Skriver på svenskan. Boken om mig. Går faktiskt rätt så bra, tycker jag. Ska gå ut till mamma nu så ska hon få läsa igenom och säga vad hon tycker. För jag har en stor tendens att skriva mycket saker ingen förstår sig på. Haha, men så är det om man heter Fanny. Hej så länge!

far away


Sommaren känns ganska långt borta nu! Som vanligt gick den lika snabbt som den alltid gjort. Har sån jäkla lust att åka utomlands nu asså. Typ Egypten, gran canaria eller Spanien. Åh vad underbart det skulle va!!!!!!!!!!!

Stina



Foto:jag Modell:Stina

Redigerar bilder från några av mina fotograferingar jag haft i sommar. Detta är nog min nya favorit från fotograferingen med Stina. Vad tycker ni? Ska fortsätta redigera nu. Bra tidsfördriv när man är sjuk. Puss!


one more



foto:jag modell:Stina

Detta är nog sista bilden jag har på Stina. Detta är nog min favorit också. Redigerade den lite annorlunda med ljuset. ;)

Ska börja fixa mig lite nu. Träffar Ellen sen tror jag och hittar på nåt. Puss!


hello there


Ska lägga mig nu. Har suttit uppe ett bra tag och fixat framsidan till min almanacka(det var verkligen på tiden att jag köpte en, till och med min mentor har tjattat på mig om att jag måste ha en, haha) som jag köpte förut. Klippt ut massa olika bilder från Vecko revyn och andra tidningar och tejpat ditt. Visar imorgon. För nu måste jag sova. Kanske träffar Ellen en liten stund i morgon. För nu orkar jag faktiskt inte sitta här hemma och tråka mer även fast jag har ont i magen och sånt. En fika inne i stan ska väl gå iallafall. Vi höres, pussar!


eyes


foto:jag

Missade dansföreställningen idag pågrund av att jag är sjuk. Inte så bra att dansa när man är sjuk. Har legat hemma hela dagen framför soffan och i sängen och haft det sjukt tråkigt. Men snart ska jag och mamma åka ner till stan och köpa en almenacka(?). Måste verkligen ha en, håller inte koll på något känner jag. Just nu lyssnar jag på KENT! Men nu måste jag skynda mig om vi ska hinna ner till stan innan de stänger, kram!


kär


Så jeeeeeee(ä)kla snyggt!!♥
199spänn från HM. Kommer inhandlas direkt när jag får pengar. Finns i leopard liknande mönster också. Men jag har fallit för det svarta.

Hej bloooggEn

Denna dagen kommer spenderas hemma i sängen sjuk! Mår sämre idag än igår. Kul att ligga hemma sjuk liksom när det är helg och missa allt roligt! Verkligen! Och Ellen spammar mig med konstiga SMS! Ellen sluta det är inte kul! Mobba din egen röv istället. Hahaha, nt kul! Detta inlägget blev bara konstigt. Ska ta mig nåt att käka, hejdå!

Lite mer underbart till hösten


Åter igen massa snyggt från hm. Älskar den butiiiiken!!

ska fortsätta njuta av att bara kunna ta lugnt. Det gör jag med Veckorevyn(finns ingen bättre tidning) framför Sverige och Ungern och försöka hitta min brorsa där bland alla människor? Haha, lycka till med det Fanny!

vr


Pappa kom nyss hem med den här till mig. Så ska lägga mig i soffan och läsa och dricka blåbärs soppa. Mariekexen får jag inte glömma. ;)

Mvärk(haha), urininvägsinfektion och en ...

Mvärk(haha), urininvägsinfektion och en mage som gör ont pågrund av överkänslig tarm eller något! Så nej, jag mår inget vidare nu. Ligger i soffan och orkar knappt röra mig. Var i skola från nio till tolv men mer orkade jag inte. Men ska ta pencillin nu! Ska försöka vila upp mig så mycket som möjligt tills imorgon med så att jag kan träna lite med Matilda innan föreställningen drar igång! Puss!


vad vore jag, utan dina andetag



bilder från i somras.

Näe! Denna dagen har bara varit piss. Började med att jag vaknade glad och sånt, men det gick över fort. Förstår mig inte på vissa folk ibland?! Vet inte om det är jag eller dom som det är fel på. Men ibland känner jag mig så jäkla besviken på folk. Jag ska inte gå in mer på det här för då blir det väl bara värre. Men fyfan, denna dagen vill jag glömma fort. Har kännt mig hängig och sjukt trött på det också. Toppen dag verkligen! Ne, nu ska jag sluta skriva skit här och sätta mig med lite läxor. Ännu roligare. Ne, jag skiter i läxor nu. Orkar inte. Ska slänga mig i sängen så fort som möjligt. För denna dagen, vill jag bara glömma.

Vill ha sommar nu. Vill sitta på någon strand långt härifrån och inte behöva bry mig.
Såna man inte trodde skulle finnas där, finns där. Dom som man trodde skulle finnas, finns inte där längre!

godmorgon!!!


Nu drar jag till skolan. Slutar tjugo över tre. Efter skolan har jag inget planerat. Så det blir att fortsätta lite på svenskan och sen slänga sig soffan och ta det lugnt där hela dagen. Längtaaaar typ. Puss!

RSS 2.0