GOTT NYTT ÅR!


Bilder från i Onsdags


Pizza mat

Benita och jag. Nya tröjan och jeansen på också!

Benita och jag.


Jag och Ellen

Alfapet in my ♥

Koncenterad tjej nr 1

Koncentrerrad tjej nr 2

Slutet på 2010


Känns konstigt att det här året gått så otroligt fort. Om bara några timmar är det ett nytt år, år 2011. Ett nytt år känns lite som en nystart. Roligt, händelserikt men jobbigt, Så kan man nog sammanfatta år 2010. Om vi ska jämföra detta året med tidigare år så har nog detta varit ett av dom jobbigaste. Men nu är det nytt år, och det känns ändå på ett sätt så skönt att detta året är över. Nu taggar vi inför ett nytt år, nya händelser, nya upplevelser, nya förhoppningar...

Nu ska jag och min familj äta efterrätt. Glass med varma hallon. Så vi ses senare ikväll.

hallelujah

Sitter i mitt rum och mår allmänt bra efter två otroligt goa dagar. Ellen & Benita igår, Diana & Ellen idag. Ellen och Benita kom hit igår runt två någon gång. Vi spelade alfapet, körde talang, sjöng, snackade osv... Vi hoppade i säng någon gång runt två. Men fick sitta uppe ett tag, slutade med att Ellen åkte hem runt fyra för att hon fick svårt att andas på grund av Lisa(inget allvarligt så, men obehagligt och jobbigt för Ellen ju). Men om jag ska vara ärlig så var det rätt skönt. För då kunde jag hoppa upp i min sköna säng och slippa ligga på golvet bland alla monster. Så där i min sköna säng somnade jag och Benita. På morgonen tittade vi på Toy Story 3(som faktiskt var en rätt så mysig och skön fiilm) innan Benita drog vidare hemmåt.

Diana och Ellen kom hit idag runt tre någon gång. Vi gick ut med Lisa i kylan och frös rumporna av oss. Gick in en stund och tittade på halva Toy story 3. Kilade ner till affären och köpte massa gott. Gick sedan upp till mig igen. Satte oss i min säng och snackade. Sen blev det ännu en sväng ut med Lisa. Hon gjorde båda &, så då gick vi in. Började rota i mina lådor, sminkade oss, fixade håret, tog fram kameran, klickade lite kort. Ett täcke och några sjalar senare tittade vi igenom bilderna. Vi blev la lagom nöjda, hehe! Sen traskade vi ut i kylan ännu en gång för att sätta oss på en mysig pizzeria. Men nej, det fick vi ej. För man fick tydligen inte sitta inne i pizzerian och äta (& det har ju sin lilla historia det där), så vi traskade ut i kylan med pizzan. Kom hem till mig, satte oss i mitt rum och åt. Och gud så gott det var! Alla tre var otroligt hungriga efter bara att ätit frukost på hela dagen nästan. Sen runt kvällen skjutsade jag och pappa min hem dom två skit ungarna. En riktigt bra dag vill jag säga!<3


Fina Benita och jag igår! Laddar upp mer bilder från igår & idag imorgon.

18:30





Ville bara titta in och säga hej, HEJ! Har Ellen och Benita här just nu. Vi ska ta något att käka och se på film. Pussar!

Löv


Godmorgon!
Vaknade för en liten stund sen & sitter just nu i min sköna morgonrock. Har målat lite med mitt nya "skiss sätt".  Tummen upp för det. Ska alldeles strax ta mig lite frukost också, sen byta om & sminka mig. Sen runt tre/fyra kommer Ellen. Den skiten är seeeg!!

Dag 15 – Min morgonsrutin

Min morgonsrutin på lovet är typ - sova till 12 och sen stressa.
Men om vi åtsas att det är skola då. Haha!

Klockan ställs alltid runt sju någon gång. Då går jag upp, sätter på mig morgonrocken. Går ut till köket och sätter i linserna. Sen fixar jag te & macka. Sätter mig vid tv:n och äter. Sitter där i kanske 20 minuter och bara tar det lugnt. När klockan är runt halv åtta börjar jag göra iordning mig. Börjar med kläderna och sen sminket. När klockan är tio i åtta springer jag ut till bussen. Men kan ju meddela att jag också(hehe) brukar vakna runt halv åtta/åtta för det mesta, och då får jag skynda som bara den och fjäska för mamma & pappa för att få skjutsa.


till sommaren...


Fint från hm! Älskar smycken i den färgen. Jeansshorts är ett måste på sommaren. Ett par snygga & enkla tyg skor är ju perfekt. Och västen, åh Love it!


GG


Hur kunde jag missa? Aja, tv5 play nu! Puss


Goodnight

Nu har jag tvättat bort sminket. Tänkte fortsätta läsa blondinbellas bok "Egoboost". Kommer nog somna, så vi ses imorgon. Då har jag faktiskt inget planerat. Ska vara ensam hemma stor del av dagen, vilket jag tycker är grymt skönt. Slippa tjattiga föräldrar en liten stund. Haha. Godnatt!♥

23:19





Tack för dagen, tycker om dig!

Dagens inköp


- En spetströja, 99:-
- Underkläder, 30:-
- En tröja från gina, skit mysig 99:-
- Helt perfekta jeans (dom sitter skit bra och är jättesköna) från Ginatricot, 499:-
- Hårspray mini, 19:-

Dagens vill ha, måste ha!!!


Pälsväst: Testade en svart pälsväst(inte den på bilden) inne på Cassels idag och jag blev helt kär. Endast 399 spänn för den. Ska köpa den direkt när jag får pengar. Skinnjacka ska man ha under också. Sjukt snyggt!

Uggle örhängen: Såg ett par på cubus idag, skulle köpa, men kön var för lång så jag sket i det. Men nu när jag tänker efter så ångrar jag mig. Kan piffa till vilken outfit som helst. Mellan 50-100 spänn går såna här loss.

Miss sixty jeans: Vad ska man säga? Dom sitter så otroligt bra och är snygga på typ alla. Nackdelen är att dom är riktigt dyra men, dom känns liksom värda dom där 999 kronorna. Satsa?

Mellandagsrean

Hej!
Satte mig i soffan för en stund sen med min mysiga pyamas & lite banansmoothie. Är jätte trött och har jätte ont i ryggen och nacken.

Dagen har jag spenderat med Felicia på Elinsesplanad. Det var riktigt mysigt. Vi är ju så dåliga på att träffas så vi hade inte varit på ett år eller något. Helt sjukt egentligen. Fick med mig en del saker hem. Men visar det senare för datorn dör när som helst. Har tre inlägg förresten som kommer upp ikväll. Ett med bilder från dagen, köpen + ett till. Så vi lär synas, puss!

Vad jag fick i julklapp



Jag fick

- En gröntröja
- Ett halsband
- Mascara, million lashes
- Fina ringar
- varma sköna sockar
- en jätte gullig pyamas
- en svart och jätte mysig morgon rock (är inte med på bilden)
- Ett presentkort på Smycka, så att jag kan ta hål i öronen
- Glasögon fodral
- Brevpapper
- Alfapet
- Pengar
- Presentkort på Lindex
- Servetter med 500hundringar på
- Två böcker, Egoboost & "i gryningen tror jag att mamma ska väcka mig"
- Ett set med målar papper & bra skiss pennor
- Bodylotion
- En röd te mugg (är inte med på bilden)

Det här är alltså det jag fick i julklapp. Fick inte så jätte mycket i år av mamma & pappa eftersom att Lisa var en tidig julklapp. Men jag är supernöjd! Tack alla för era fina julklappar!

GOD JUL!


Nu drar jag & min familj iväg till mormor & morfar och firar jul.
Och GOD JUL på er alla!

tjena

Hej & förlåt för dålig upptadering!
Har slagit in julklappar hela dagen & klätt julgranen. xoxo

21:40

Så! Efter att ha legat i sängen med pyajmas hela dagen så har jag fixat mig lite. Nu blir det julbak med familjen. Sen ska vi hyra hem en julfilm. Direkt från tv:n! Det är grejer det. Vi ska baka fudge & kola. Puss!


Helt osminkad, yeay!

snälla mamma, snälla pappa


Fyller faktiskt år om 2,5 månad så har faktiskt börjat fundera lite på vad jag ska önska mig. Är rätt inne på moped faktiskt. Men sonys nya kompakta systemkamera skulle ju inte sitta fel. Och en longboard!! Tänk på sommaren och åka runt på den liksom. Och en egen bärbar dator, illchill. Och så en egen platt tv på rummet, LYX!

Men det lutar faktiskt mot mopeden. Och att få ta hål i naveln. Hehe!

Dag 14 – Det här lyssnar jag på

Jag lyssnar väl egentligen på det mesta. På min SPOTIFYLISTA finns allt mellan underbara Rihanna & Daniel Adams-Ray. Men i dessa juleetider lyssnar jag på lite mer passande musik, JUL musik!

Dag 13 – Min nuvarande kärlek

Ingen just nu! Men om vännerna & familjen räknas så får dom vara mina nuvarande kärlekar! Kan man säga så?

22 December

Vaknade för en liten stund. Ligger just nu här och lyssnar på julmusik. Har stoppat i mig lite frukost också, framför julkalendern såklart! Ska snart slänga på en julfilm. Lisa får göra mig lite sällskap. Sen blir det julbak!


Tumbs up

Åh efter en dusch, en bit kladdkaka & lite snack med Emma över msn så mår jag mycket bra. Och nu rullar Svenska Hollywoodfruar här på datorn. När det är slut tänkte jag somna till någon mysig julfilm. Och imorgon blir det som sagt julfix här hemma med familjen. På torsdag blir det en sväng på stan med Diana för att köpa dom sista julklapparna. På fredag blir det julfirande hos mormor & morfar. På lördag julfirande hos farmor & farfar och på söndag blir det en fika på stan med Benita. Bra vecka, bra vecka. Känner mig friskare nu också. Tummen upp!

Dag 12 – I min handväska



nycklar, iphonen, busskort, lipsyl, idomin, parfym, någon kräm till händerna, almenacka...
+ min kamera så klart, mössa & vantar.

JIPPIE!

Hohohhohoho! Kom nyss på att jag har ett missat julkalenderavsnitt (ännu mera julstämning!) att titta på + svenska hollywoodfruar!!! Hela kvällen räddad, indeeddd!!!

Julstämning




Har julstädat i mitt rum, letat fram några julfilmer, tänt ljus & lyssnar just nu på lite julmusik. Imorgon blir det julbak för hela slanten, ställa upp jultomtar, ta upp julgranen & klä den.


En sväng på Elinsesplanad





Terminsbetyg

 Sitter här med Terminsbetygen i min hand. Helt ärligt nu, så blev jag jätte nöjd. Först tänkte jag väl bara "jahaja", sen tänkte jag lite till & då kändes det riktigt jäkla bra. Men är lite besviken på Matten där. Riktigt orättvist betyg jag fick där. Men jag tänker inte bara lägga det åt sidan. No way!

Nu ska jag fortsätta äta kladdkaka & försöka bli frisk. Fanny & Malin var här förut en sväng också. Så fick dom hälsa på lilla Lisa. Puss!


don't make my mistakes


Har funderat ett tag, & kommit fram till att jag vill ta fler hål i öronen. Har ett i varje just nu. Men är sugen på att ta tre till. Så jag har tre i ena & två i andra. Tror faktiskt jag ska göra det. Ska bara tjötta till mig lite pengar, eller vänta tills efter jul. Sen skulle jag vilja ta hål i naveln också, men det är ju en annan femma. & alla vet nog hur föräldrar är när det gäller sånt...

Aja, ska försöka somna om nu. Svårt att göra det med världens hosta, mensvärk & när man har skit ont i öronen. Men det ska väl gå. Puss!!

15:05

Soppa med örtkryddat bröd & gossipgirl, det är grejer det!

tomt

Ni är väldigt dåliga på att kommentera ska jag säga. Vart tog alla gulliga kommentarer vägen liksom? Känns väldigt tomt här.

-Aja, nu ska jag sova. Men inte utan en kopp te att avsluta dagen med. Godnatt♥-


city



Nu drar vi in till stan för att handla lite julklappar & ta en fika. Puss!

sällskap

Här sitter jag med min te kopp som många andra kvällar. Men ikväll har jag lite sällskap sörni. Ellen min lilla kantarellen. Vi har suttit & målat, det ni. & äntligen känner jag mig lite friskare än jag gjort den senaste veckan. Men inte fortfarande på topp. Imorgon drar jag & Ellen oss ner mot stan för att inhandla lite julklappar. Ska hitta något fint till min lilla Emma & Ellen ska få en försenad liten födelsedagspresent. Hon är ju faktiskt 14år som alla andra nu. Vi höres & vi synes imorgon. Pussar så länge!


Bilden har Ellen målat. Kan inte fatta att hon bara fått G i bild... & den är mycket snyggare IRL då man ser skuggning. Men alla i våran klass har fått G i bild & det känns ju lite så där.....
& Nej, jag har inte färgat mitt hår mörkare. Det är någon konstig hårinpackning som kan ta sig i röven.

Lisaplace

Som jag lovade:

jag har målat av den HÄR bilden!

Asså skuggan på vänstra ögat ser helt miffo ut. Men orkade inte göra om, så. Men nu ska jag ta med mig Lisa in till mig och sova. Vi hörs i morgon. Pussar!

Now it's Saturday



Har suttit uppe en stund och målat. Resultatet blev väl helt okej. Inte jätte nöjd, Men aja. Jag är ju inte super duktig på att måla heller. Men man lär sig ju. Tänkte ta att försöka måla av en känd bloggare nu. Lisa Ohlson. Får se hur det går. Lägger upp sen om det blir bra ;)

Kram så länge!

Friday niight



Det där satt inte helt fel!

It's friday night & det vankas hemma spa. Det gillas, det gillas mycket. Hårinpackning, ansiktsmask, fotbad... Mmmm. Det ni! Känner mig jäkligt ofräsch efter denna sjuk-veckan. Men nu blir det nya friska tag!

favoriter


Photos by me
Klicka för att se i större format.


Älsklingen


Pratar i telefon med Ellen, läser bloggar & väntar på att kladdkakan & is tet(?) ska blir klart. Så jag bjuder på två bilder på lilla Lisa som jag tog nyss!

Mumsigt



Så! Nu har jag precis slängt in kladdkakan i ugnen. Te vattnet står och kokar upp. Tänkte nämligen göra eget is te. Får se hur det går. Får exprimentera mig fram lite. Det ska väl gå om man kokar upp, slänger i te påser, in i kylen med is i? & Kall kladdkaka är ju godast. Så kladdkakan får även den stå i kylen en liten stund. Mm, så gott! Nu är kladdkakan snart klar, o vattnet har börjat koka. Vi ses sen!


Dag 10 – Mina syskon

Hej hopp snopp!
Jag har en bror på 16 år. Det finns väl inte så mycket att skriva om honom, förutom att han bara spelar x-box, typ. & bråkar med mig. Men det gör väl alla syskon antar jag... Det var väl det, hejdå!!

Dag 09 – En att-göra-lista innan jag dör

Hoppar över några dagar där jag inte hade något vettigt att skriva...

- Resa en massa, upptäcka världen!
- Spela in en helt egen skiva.
- Ha en underbar familj.
- Göra ett modell jobb.
- Gå på en gala.
- Hoppa fallskärm.
- Bada med delfiner.
- Tatuera mig.
- Skriva en bok.
- Åka luftballong.
- pierca naveln.


Ligger i soffan, helt död. Gillar inte att...

Ligger i soffan, helt död. Gillar inte att va sjuk, verkligen inte. Är hungrig har bara druckit te idag & ätit kladdkaka. Har inte så stor matlust när jag är sjuk. Men ska övertala mamma nu att göra tomatsoppa till mig nu. Med vitlöks bröd & crème frece på. Mumsiiigt!


Bloppis?

Håller på att rensa ur min garderob. Funderar på vad jag ska göra med alla försmå/överblivna kläder jag inte vill ha kvar. Kanske Bloppis på bloggen? Vad säger ni?????:)

Still in bed


Har ätit god mat med mor min, spelat tråkiga spel på datorn, sätt på ett x antal filmer, ätit godis, druckit massor med te, gosat med Lisa, varit inne på facebook, läst igenom alla bloggar(som finns!), vart på vårdcentralen & fått medicin, legat i soffan, sovit, ätit... Vad ska man hitta på nu då? Uttråkad är ordet.

Jo, jag har planer på att göra något med mitt hår. Typ klippa av det mer. Eller slinga. Antingen ljusare slingor så det nästan blir hel blont. Eller brunare slingor så det får en fin ljusbrun färg. Jag valen är många...


it's true


"Jag sa att jag inte önskade att det var så här., för då skulle inte jag varit den jag var. Men gud så jag ljög, för det här gör bara mig så jävla svag, trött & så jävla arg".

tjo hej, glad tjej. Inte!

Hej!
Blir dåligt med upptadering nu, för jag är fortfarande sjuk. Öroninflamation tror jag det är. Men var i skolan idag för det är ju inget som smittar. Men det är sjukt jobbigt. Ekar i huvudet så fort man pratar med någon, och så gör det jätte ont i mellan åt. Det blir vårdcentralen med mamma i morgon. Och jag hoppas verkligen att jag får PENCILLIN! Har gått runt och varit förkyld & sjuk i två veckor. Och jag får världens ångest. Har ju typ bara legat hemma helt död varje dag efter skolan, inte gjort ett piss. Missat dansen, gitarren. Inte kunnat springa. Inte kunnat va med på någon idrottslektion. Missat massor utav prov. Ja, listan kan bli lång. Vi sammafattar detta med att det INTE är bra att vara sjuk!

Idag efter skolan kom iallafall Ellen & Benita hem till mig. Vi bytte julklappar. Fick jätte fina saker. Parfymer, bodylotions, Bodycream, Body soap. Trevlig eftermiddag. Nu ska jag sätta på julkalendern för jag missade den i morse. Tänkte värma mig lite te också. & träna lite engelska, oregelbundna verb. HEJDÅ så länge gott folk!

Sommaren 2010



ph 1, jag. ph 2 Ellen.

Saknar sommaren! Jag är verkligen ingen vinter människa. Skulle kunna göra vad som helst för att få åka utomlands eller något.

About Liisa


Tänkte visa en liten bild på Lisa och mig. Kan ju passa på att bäretta lite om henne...

Hon är en strävhårig tax som föddes 1 augusti. Hon älskar att leka, kissa, bajsa, äta bajs, leka med bajs, äta, sova, kela. A just det, hon älskar sin matte också. Puss & kram skumbanan.

Jag av Emma


Foto:Emma  Modell:Jag

Det senaste har det inte blivit alls mycket bilder här. Men nu ska det bli ändring på det. Ska börja redigera lite gamla bilder så visar jag er sen. Puss!


Dag 05 – Min bästa vän

För mig är en bästa vän någon man alltid har roligt med, någon man kan vara sig själv med, någon man kan ligga på golvet och gapskratta med utan att veta vad man skrattar åt, någon man kan bråka hur mycket som helst eller bara inte prata med på ett tag med men endå hitta tillbaka till varandra & någon som alltid finns där för en. Och vet ni? Jag ska vara glad för jag har inte bara en sådan vän. Jag har flera.


Dag 04 – Det här stör mig

• Något som stör mig otroligt mycket är när man inte kan sova. Man vrider och vänder sig i flera timmar men man somnar inte. Och dagen efter ser man ut som ett monster & känner sig som en zombie.

• Något mer som stör mig är folk som vrider och vänder på sanningen för att ha något att prata om. Låt oss säga så här att någon bärettar för dig, något som du har gjort, som du inte ens visste om, efter som att någon hittat på det här eftersom att hon antagligen inte haft något att säga. Tex att du kanske gjorde något snällt mot en kompisen när det hände en sak. Men den här kompisen bärettar för alla att jag gjorde helt motsatt sak för att jag ska verka taskig!
 
• Och den sista saken som stör mig (finns tusen saker mer antagligen men kommer inte på alla nu) är när toalettpappret är slut & man sitter där och är helt ensam hemma. Någon som känner igeeeeen sig????


© av mig, genom pappas teleskop.

hejhopp

Sitter här vid datorn och skriver klart en svenska analys som ska vara klar i morgon. Har två prov som måste göras senast i morgon också, eftersom att dom ska sätta betygen i morgon. & jag vet inte hur jag ska göra eftersom att jag fortfarande är sjuk. & jag vill inte att mina betyg ska sabbas pågrund av det. Kanske bara kan åka till skolan i morgon och göra klart proven? Och lämna in svenskan och åka hem igen? Åh gud jag vet inte hur jag ska göra.

Ångest

Sitter här med någon form av öroninflamation, förkylning & feber. Har verkligen inte tid att vara sjuk nu när det är så mycket i skolan. Har verkligen ångest för jag vill verkligen gå till skolan i morgon. Vill inte missa mer nu! Franska provet är ju i morgon också. Visst, jag får mer tid att plugga men jag vill helst bara få alla prov gjorda. Kommer antagligen inte kunna vara med på dansuppvisningen nästa helg heller. Åh allt känns bara så piss nu. Punkt slut så var den sagan slut.

Det här mår jag bra av...

• Mina vänner & min familj.
• Lisa.
• Musik.
• Mat!!! räkor, kött mmmmmmm. Älskar maat!
• godis, choklaaad, chiiiips!
• Vänner som bryr sig.
• Sömn.
• Springa, finns det något bättre sätt att rensa tankarna på eller bara få tänka på något annat?
• Sommaren!!!
• Mysiga hemma kvällar, med spa & bra musik.
• allt som inte har med skolan att göra, skoltröttskoltröttskoltrött tjej!!

& på tal om skolan så ska jag sätta mig nu och verkligen sten plugga till Franska & Matte prov. + skriva klart en Svenska inlämning. WISH ME LUCK! HEJ!


wish list number 2


Jackan med fårpäls(har redan en men denna är ju tuseeen gånger snyggare + att fårpälsen går att ta av).
Något roligt sällskapsspel.
A walk to remember, the notebook, letters to Juliet.

Ett ögonblick

"Jag och min familj hade suttit i bilen länge när vi anlände till den lilla staden bredvid Göteborg. Vi steg ur bilen & alla fyra var nog lika förväntansfulla som jag. Det kändes nästan som man var tvungen att sätta sig ner. Benen skakade. Man hoppades ju att det skulle kännas så rätt så att vi fick med oss en liten byracka hem. När vi gick ner mot den lilla ute gården där dom små hundarna va fick jag en sådan härlig känsla inom mig. Blicken fastnade på dom tre små söta hundarna som sprang runt där i hagen. Deras små nyfikna ögon fick mig att le stort för mig själv. Det var ett sånt där härligt ögonblick då det kändes så rätt".

Det var alltså den dagen jag och min familj hämtade Lisa nere i Allingsås(tror jag det var iallafall). Jag kommer aldrig glömma just det ögonblicket!

Om mig

Jag heter Fanny. Som många av er redan vet. Jag är född den 4 mars år 1996 på bb i samma stad som jag nu bor i. Jag och min familj har alltså blivit kvar i den här tråkiga staden. Fast den är helt okej ändå. Två stora shopping center passar ju mig bra då jag älskar mode och att shoppa. Nära till skolan, vänner & allt sånt har jag också. Om jag ska beskriva mig själv som person så passar det nog bra att skriva glad, ambitiös, positiv, snäll men med ett jäkla temperament. Min humör kan ändras på bara några sekunder. Tycker synd om mina små vänner ibland som får stå ut med det, men alla har vi våra brister! Min fritid ägnar jag åt att plugga då jag är väldigt ambitiös och vill lyckas bra i skolan. Men tro inte att jag är någon plugghäst nu för jag gör mycket annat på min fritid också, som att dansa, spela gitarr, springa, måla, sjunga, umgås med kompisar och lite av det som faller mig in. En liten favorit som jag och min vän Emma alltid kör på är tända ljus, varm choklad & sällskapsspel. Finns inget bättre att sysselsätta sig med i dessa mörka tider. Jag får inte glömma min lilla hund Lisa som jag ägnar mycket tid åt. Det ska kissas & bajsas inne. Och det måste ju någon torka upp? Och man måste titta efter henne så att hon inte äter på några av mina skor eller kläder som hon gärna gör. Sen måste man ju motionera och mata den lilla kraken. Men ack så mycket jag tycker om henne ändå! Hon är en strävhårig tax som föddes den 1 augusti. Finns ingen som gör mig så glad som henne. För man blir glad så fort man ser henne. När man kommer hem efter en jobbig dag i skolan eller bara är allmänt nedstämd. Då finns hon alltid där. Lika glad som vanligt.


The list

Jag tänkte som dom flesta andra köra på den här listan. En gång om dagen ända fram till December. Börjar ju lite sent men får väl slänga in några i dag så jag tar ikapp det jag missat. Oj märkte nu att det var till Dag 28. Så det får väl bli till nyår någon gång. Aja skitsamma. Nu ska jag fortsätta plugga lite Franska. Sen kör jag igång. Kramar så länge!

Dag 01 – Om mig 
Dag 02 – Ett ögonblick
Dag 03 – Det här mår jag bra av
Dag 04 – Det här stör mig
Dag 05 – Min bästa vän
Dag 06
– Det här gör mig imponerad
Dag 07 – Det här ångrar jag
Dag 08 – Det ni inte visste om mig
Dag 09 – En att-göra-lista innan jag dör
Dag 10 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Min nuvarande kärlek
Dag 14 – Det här lyssnar jag på
Dag 15 – Min morgonsrutin
Dag 16 – Det här sminket använder jag
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Det här får mig att gråta
Dag 19 – Det här får mig att må bättre
Dag 20 – Mina drömmar
Dag 21 – Favoritplagget ur min garderob
Dag 22 – Min tro
Dag 23 – Det sjukaste jag gjort
Dag 24 – Min favoritplats
Dag 25 – 10 saker ni inte visste om mig
Dag 26 – Det här är jag beroende utav
Dag 27 – Det här saknar jag
Dag 28 – En förebild
Dag 29 - My room
Dag 30 – Mina favorit bloggar
Dag 31 - Mitt favoritkort


puuss

Ligger i sängen med tända ljus, rester från mitt och Emmas godis, lyssnar på musik, läser bloggar. Emma har varit här hela kvällen och vi hade skit kul & mysigt som vanligt! Hon drog runt tio någon gång och jag måste snart sova. För i morgon runt elva tiden ska jag sitta på en buss med kusinvitamin. Vi ska bege oss mot min farmor & farfar(hennes mormor & morfar...haha) för att spendera helgen där.




Just det Köpte nya vantar och ny mössa igår på cubus. Men nu måste jag ta hand om lilla Lisa som är magsjuk. Puss<3

tjena


choklad<333333333333333

Åh vad glad jag är. Eller nej det är jag inte. Men jag är lättad för jag fick jätte bra resultat på no provet. Om ni bara visste vad mycket jag tränade. & spanskan idag gick faktiskt jätteeee braaa. Eller nej! Men bättre än vad jag trodde att det skulle gå. Nu ska jag ta ut linserna, sätta på mig pyjamaas & sätta på en film. Är jätte trött & vill bara sova bort denna dageeeen. Eller ah, kvällen. För den var badbadbad. Men vi höres. Hejsvejs....

by me



@ moi

Ska fixa varm oboy nu. Sen ska jag krypa ner i sängen och träna lite spanska. pööss o kraaam.

spaspaspa


Hemma spa på en helt vanlig torsdag, det ni! Men jag tyckte jag förtjänade det eftersom att jag varit så otroligt duktig idag och pluggat på som bara den till spanska provet i morgon(hosthosthosthost). Men det får väl gå som det går.

Ska fortsätta rulla musik genom högtalarna & ta mig en mat bit. & vet ni? På fredag ska jag hänga med Emma. Ska övertala henne att vi ska baka lussekatter eller något. LÄNGTAR! För vi har inte varit på jätteee längeee enligt mig...

Puss&godnatt!

smilesmilesmile

Nu är det väl dags att lägga sig då. Lyssnar på musik och har Lisa vid mina fötter. Har pluggat hela kvällen. Hade tänkt att plugga ändå sen jag kom hem men när jag har för mycket att göra då blir jag så stressad och det slutar med att jag inte gör något av det jag tänkt. Har iallafall läst igenom Engelskan, no och lite spanska.

Tänkte sitta uppe ett litet tag till och läsa bloggar & sånt. För jag kommer ändå inte kunna sova på ett tag. Har två läxförhör och två prov i morgon. Stressigt minst sagt. Ne, nu ska jag sluta tänka på läxor, prov & allt som har med skolan att göra ett tag. Hej!

RSS 2.0