Skåne, del 2!






foton från Helsingborg, dag ett där. Kvällen var så himla mysig. Vi gick upp på ett slottliknande ställe med fontäner och sånt. Jag och Ellen tog tusen tals turist bilder där som jag kan lägga upp någon annan gång. Jag saknar det redan!

Nu ska jag fortsätta på Svenskan. Måste skriva klart ett kapitel på 1-3A4 tills imorgon. Men här går det undan ska ni veta. Puss!!

wohooo

Har kommit hem från dansen, hunnit pratat i telfon med Ellen & nu ska jag och mamma beställa hem saker från hm. Ihiihihih, det blir allt här nedanför + lite mer :D

Perfekt till hösten


Jag vet att jag tjatat om visa grejer här ovan förut. Men allt det här skulle va så perfekt till hösten. Kanske blir beställt ikväll. Ska bara tjata lite mer på mina päron. Men erkänn att det är snyggt? Älskar jackan & skorna. Och allt annat för den delen. Nu blir det soffan nästa;)

i feel sick


Jag har fortfarande ont imagen. Men ska åka till dansträningen iallafall. Eftersom att det inte är något som smittar. Och den här dansträningen är faktiskt viktig eftersom att det är en av två träningar vi har innan föreställningen på Lördag. Men ska lägga mig bekvämt i soffan, sätta på något bra på teve och bara softa i två timmar nu innan jag åker iväg. Ha det bäääst!

19:49

Har massa bilder på både kameran & mobilen. Men hinner inte ladda upp idag. Måste bli klar med svenskan och läsa på lite so tills imorgon. Och imorgon runt halv 6 så ska jag åka in till dansskolan för att träna till dansföreställningen på lördag. Vi tränar även på Torsdagen också. Så kommer inte hinna med mycket bloggning dom dagarna. Men vi hörs när vi hörs. Kram!

loveeee



allt från hm, förutom det längst ner till vänster som är från lindex.

4 snygga outfits till hösten!


Matfestivalen

Kvällen började med Ellen. Vi gick runt i stan och hamnade på Thaithai. Efter en liten stund så smsade Benita oss så vi gick och mötte henne. Vi gick runt lite, träffade Alma, Lina & steffanhie(stavning). Vi köpte en helium ballong bara för skojs skull för vi tyckte dom va så söta. Haha, eller inte. Men man pratar skit roligt när man andas in det. Har massa videos som kommer upp imorgon. Vi gick in en liten stund på Clarks också. Och jag blev helt totalt nerkärad i en skit snygg skinnjacka, converse med nitarr & ett par ap snygga miss sixty jeans. Synd att hela kalaset går på cirka 3000kronor bara. Sen träffade vi Elin och Olivia där på stan en sväng också. Verkligen jätte schysta och så :-D Resten av kvällen spenderades med Emil och Bruce.

Orkar inte skriva mer än så. För nu är jag verkligen jätte trött. Men kvällen var verkligen jätte lycka. Tack alla mina underbara vänner!!♥

Och just det, har jätte ont i magen också. Vet inte varför! Letade desperat efter samarin förut men nehe, vi hade ingen. Tyckte det var väldigt värt att skriva. Men, godnaaatt!!

taaaagg


Nu drar jag in till stan & matfestivalen. Stannar till ikväll! Så jag önskar er en trevlig kväll så ses vi i morgon eller sent i kväll runt elva/tolv. Puss!

hello sunshines



Det skulle verkligen va guld värt om ni gick in HÄR och röstade på mig som är nummer 6. 

Kom hem från skolan nyss. Ska läsa igenom so läxan snabbt innan jag tänkte baka. Upptaderar kanske lite senare ikväll. Men får se. Ha det gött så länge!


trött tjej


foto:jag

Nu ska jag krypa ner i min sköna säng och bli riktigt utvilad tills imorgon. Då har vi en lång skoldag. Från tjugo i nio till tjugo över tre. Hur ska det gå? Jag är ju skit trött efter bara denna korta dag med endast två lektioner! Godnatt!


never say never


TRÖJA, RING & SCARF ÄR FRÅN HM. TIGHTSEN FRÅ GINA.



Ska plugga & städa min garderob nu så bilderna från Danmark/Skåne del 2 kommer senare ikväll. Puss!


Första dagen i 8:an

Kom hem från skolan för någon timma sen. Började rätt sent idag så det var skönt. Och det var mycket roligare än vad jag trodde. Det var riktigt kul att träffa Hanna & Amanda och alla andra som man inte träffat på hela sommaren. Vi hade en lång franska lektion i slutet. Våran första. Jag har nämligen valt C-språk så nu ska det bli att jobba hårt. Annars känns det inte speciellt annorlunda att gå i åttan, hittills.

Hittills idag efter skola har jag ätit, tagit outfit bilder(som kommer upp snart) & läst bloggar. Det som väntar nu är bara att börja plugga lite Franska. Det är bara några få glosor så det går nog fort. Sen ska jag lägga mig i min sköööna säng och titta på fångarna på fortet eller någon film. Just det, måste städa min garderob också.... 

Men först ska jag lägga upp outfit bilder och bilder från Skåne/Danmark till er! Annars, hur mår ni? Började ni skolan idag?♥


Skåne, del 1!

Tittar på fångarna på fortet på tv4 play, snackar med Ellen & har lite smått ångest över att skolan börjar i morgon. Menmen, det är väl kul på sitt sätt det med. Tänkte lägga mig tidigt idag. Ska värma en kopp te snart, om jag orkar dricka det för jag är fortfarande jätte mätt sen jag åt skaldjurssoppa som jag och Elin gjorde. Och det var två timmar sen. Nu ska jag bara njuta av dom sista timmarna på sommarlovet och läsa igenom mina favorit bloggar. Här får ni också del 1 från Skåne!







road



Så här ser det ut efter att jag flyttat min säng. Den stod där stolen är förut.

Har haft en grym dag med Benita. Efter prinssesan och grodan satte vi på Remember me. Den var riktigt bra. Vi tittade på lite gamla videos också från när jag och Benita sjöng på matfestivalen + när vi sjöng och dansade i hennes rum(gud vad små vi va, det var typ bara tre år sen men ändå!). Sen satt vi och snackade lite minnen. Vi har känt varandra nästan hela våra liv. Vi har så många minnen ihop. Och fler ska det bli. Du är bäst hjärtat!♥

Ska sova nu, puss!

Hos bästavän♥

Sitter hos Benita nu. Vi försökte göra en videoblogg men det gick inte så bra, hehe. Men vi har iallafall tittat på Top model och ska precis sätta på "prinssesan och grodan". Hehe. Men den verkar faktiskt vara riktigt bra. Och jag gillar disney filmer. Som Benita sa i en av våra misslyckade videobloggar förut "Man känner sig som ett barn igen", ;) Langar några bilder på oss här nedanför. Puss!♥


godmorgon!


foto:jag

Godmorgon!
Jag vaknade för en liten stund sen. Har precis pratat i telefon med Benita och hon har tvingat ditt mig. Och hon räknar med att jag ska va klar om en halvtimme. hehehhehehehe. ja, det kommer ju gå jätte bra. ska sätta i linserna nu & ta mig frukost. Sen efter det ska jag klä på mig och sätta mig på en buss till Benita då. Ha det gött, puss!


nattinatti

Nu ska jag lägga mig. Har suttit uppe och webbat & snackat med Benita och Jonas ändå tills nu. Åh, just det.
Jag ville ligga i min säng samtidigt som jag satt vid datorn och så. Så jag flyttade sängen till skrivbordet. Ser sjukt roligt ut men fan vad jag är smart ibland. Måste sova nu, somnar när som helst. Är helt sjukt trött! Puss!

sötnosar


hej!
Förlåt för dålig upptadering. Men dom sista dagarna på sommarlovet orkar jag inte sitta och upptadera min blogg. Vill bara ta det lugnt och umgås med mina kompisar innan skolan börjar. Börjar inte förrens på Onsdag så jag ska väl va rätt glad egentligen eftersom att många verkar börja i morgon(?).
Ellen och Elin kommer sen ikväll. Får se vad vi hittar på. Elin sov här inatt också men hon skulle iväg med sin familj någonstans.

Nu ska jag äta kiwi, städa upp min brorsas rum som jag och Elin sov i inatt som ser förjäkligt ut nu,  sen ska jag roa mig med att se på film och spela spel tills Ellen och Elin kommer.

ohohohooh, Ellen (en annan Ellen, hehe) sover här i helgen när det är matfestivalen och skit. Det kommer bli så jäkla kul!! Pussar!

good song


John Mayer – Free Fallin' - Live at the Nokia Theatre


från Danmark & gina


Tiger balsam, foundation (GRYM!) och penseln från Danmark och allt gick väl på ungefär 60spänn. Billigt!
-
Solbrillorna från Gina endast 19spänn.
-
Nagelacket från hm som jag visade ïgår.


Min dator la av helt igår. Känns väldans roligt. Men har tagit brorsans nu medans han inte är hemma. Bilder från Danmark/skåne får ni alltså vänta med tills datorn är fixad! Puss!


Skit bra kvalitet!!!!!!!!!



Så nu har jag satt på mig mjukiskläder & tagit fram lite gottgott! Puss påer!


gamla minnen kommer till liv o jag fastnar där


BRALÅT!

Ska slänga mig i soffan nu och sitta där hela kvällen. Ska slänga på några gamla favoriter som jag alltid tittade på när jag var liten. Barbies dagbok var en favorit så den måste jag nog se;) Kommer ihåg att jag och Benita verkligen nördade den ett tag.

Förresten. Skolan börjar om mindre än en vecka. Sjukt tråkigt. Orkar inte skolan. Tråkiga hösten och allt också, som även kan va riktigt mysig. Men jag orkar inte tänka på det positiva. Haha! Sommaren är bättre! Så jag tycker gott att det kan va sommar i två månader till. Annars så finns det faktiskt EN grej jag längtar till i höst. Eller två faktiskt. Och det är att dansen drar igång. Det är helt stört vad jag saknat dansen i sommar. Sen blir det en del fler spelningar, liknande den jag gjorde i sommar. Så det ska bli kul. Sen gillar jag faktiskt att vi ska få betyg nu. Då får man liksom något att kämpa för. Och jag ska va med från början, kämpa från början och verkligen lägga ner tid på läxor och sånt.

Matfestivalen är nästa helg också. Första gången på två år jag kan vara med HELT! Dom två senaste åren har jag haft askungen premiär + snövit premiär den helgen. Och just det, jag saknar Revymakarna också. Synd att dom ska ha två föreställningar för äldre nu bara. Fan vad jag babblar nu, nu ska jag sätta på BARBIES DAGBOK så ses vi.


Leopard!



svart halsduk,(79)kr leopard scarf(29,50kr) , tröja(199kr), nagelack(10kr), ring(39kr). Allt är från hm.

Leopard scarfen var efterlängtad ska ni veta. Leopard mösnter och sånt är något jag satsar på i höst. Imorgon får ni se köpen från färjan/danmark och en sak från Gina. Världens kapp!

home sweet home

det är tuggumicigarret sak, försökte lura Benita att jag rökte. Det gick sådär...

Har varit hemma sen fyra något sånt. Haft video samtal med Benita i någon timma och fjantat mig, haha. Ni får några bilder ovan;) Ska ladda upp alla bilder nu från Skåne/Danmark/alla inköp. Så vi ses snart hörni. Puss på er sötingar!<3

Vi är redan vakna här och ätit frukost,...

Vi är redan vakna här och ätit frukost, solat lite, duschat och nu ligger jag här i min sköna hotell säng och vilar lite. Men vi åker snart så vi ses när jag är hemma. Det blir i eftermiddag någon gång! Puss så länge!<3


Around my finger



Zoom in på min nya ring. Hittade den på en marknad i Lidköping för 100spänn.


we can run away, to our own place


by me

två från läcköslott!

everybodys going away


Jacka från Rusta (bara 49spänn eller något och jag älskar den!), t-shirt från brorsans garderob, ring från en marknad i Lidköping, Jeans från gina!

Efter några veckor här hemma så ska det bli riktigt skönt att komma iväg lite, fylla på minneskortet med nya bilder, bo på hotell, äta god resturang mat varje dag, bada i havet, sola och försöka bli lite brunare & sist men inte minst hänga i tre dagar med min underbara vän Ellen! Och räkna inte med jätte bra upptadering när jag är borta. Tror inte ens att jag kommer att mobil blogga. Får se. Mobil bloggning är så tråkigt tycker jag. Kanske sänder iväg en liten hälsning eller något. Men det får vi se. Ha det bäst!


skåne


Ellen och Benita åkte för en stund sen. Dom sov här. Ska börja städa upp här nu. Det kommer ta lång tid. Efter det ska jag iallafall börja packa tills i morgon för då blir det.....SKÅNE! Med Ellen. Kommer bli så sjukt kul. Stannar där tills på Torsdag. Men nu längtar jag mest till soffan och någon mysig disney film på tv:n. Men först som sagt städa och packa. ;) puss!

old pictures from all these summer days.



Foto:jag
sony alfa 200, med 50mm objektiv.

En bild på Ellens söta kanin Cocos.


kolmården 2010!





Kolmården 2010.


Sunday






Sitter här med Ellen. Väntar på att Benita ska komma hem. Dom kanske sover här sen. Men nu ska vi dra ner till affären och köpa godis. Haha, skrääll. Men jag har inte ätit godis på hela veckan. ;) Rekord för mig då. Sen ska jag försöka tvinga Benita och Ellen att slinga mitt hår. Pusspuss!

Kattungar snart?


Sitter här och tittar på bilderna från läckö slott och idag. Måste bara berätta en rätt konstig, udda, rolig, gullig, grej som hände precis innan Ellen skulle hem.

När vi stod och väntade på Ellens mamma så var det en katt som gick omkring där. Den var väldigt tjock och vi trodde den var gravid. Så vi sprang och hämtade min mamma som sa att den var det. Den gick runt och ströck sig på Ellen ben och låg på marken och vred och vände sig. Inget halsband hade den heller. Så efter att vi pratat med pappa så fixade vi en liten låda med filtar i och en skål med vatten som vi ställde utanför mitt fönster. Så himla gulligt. Orkar inte berätta allt i detalj eller så men jag är så himla glad just nu. Katten är hur söt som helst och ni skulle se vad glad den blev när vi kom med skålen med vatten. Den måste varit törstig. Och den är verkligen hög gravid. Den födde ju nästan förut. Hm, undra vad som ska hända. Imorgon ska vi iallafall gå runt i området här och försöka hitta ägaren, om den har någon. Men någon vildkatt kan det nog inte vara. För den var hur kelig och människovan som helst. Men om vi inte hittar ägaren så ska katten och kattungarna få bo här tillsvidare eller något. För vi alla skulle inte kunna med att lämna kattungarna och mamman ute alldeles ensamma. Fy! Åh Ellen gumman fick nästan tårar iögonen när hon trodde att katten skulle föda. Aw!

Nu ska jag lägga mig. Ellen ska komma hit tidigt imorgon för hon vill va med om katten ska föda. Asså, rätt så händelse rik kväll ändå. Om man räknar med det som hände tidigare. Men det är löst nu<3
Vi ses imorgon, godnatt!

like a shot in my head


foto:ellen modell & redi.. : jag

Är hemma nu. Fick massor av bilder från Läcköslott igår. Det var riktigt spännande faktiskt. Men jag ska låta bilderna tala för sig själva sen.

Jag har precis duschat (DET BEHÖVDES VERKLIGEN, BOKSTAVLIGEN!!!!) och känner mig skit glad. Till skillnad från innan. Haha. Ska äta nu. Kött, pommesfrites(?) och majskolvar. Sen kommer Ellen hit. Vi ska vara lite här först och fixa oss och ta det lugnt. Sen drar vi nog ut någonstans. Vi har ringt massa men dom flesta är inte hemma eller så har dom "kalas". Som Lina. Grattis iförskott gumman :D


Äntligen har jag hittat den!!!! :D

img_1174 (MMS)

Äntligen har jag hittat den!!!! :D


wonderful day

Här kommer en bildbomb från idag. Har fler, massa fler. + En video som jag ska lägga ut. Men det blir imorgon eller nåt.

Ni är så himla underbara ska ni veta.
Och jag älskaaar verkligen att vi blivit så tajta under denna sommaren. Iallafall mer än var vi förut. Förut va det "något" som liksom va imellan(ni vet vad men ska inte ta upp det här) men efter ja "det löste sig" så har ju vi blivit bättre vänner än någonsin. Jag kan lita på er mer än någonsin!



Så himla fina!






Älskar er tjejer♥


Asså guuuud, när ska jag växa upp?

Visst berättade jag om när jag var på Max och välte cola över hela mig?
Asså just nu satt jag här och skulle vifta bort en fluga från min keso macka. Slutar med att jag har keso över hela handen. Och igår påväg hem från kolmården(höll på att skriva keso där, haha) spillde jag cola över min mjukisbyxor som också har ett väldigt fint märke från i förrgår när min kusin sov här och jag råkade måla lite på dom. Asså, jag måste vara världens klantigaste.

Nu ska jag återgå till att redigera bilder. Tänkte sitta uppe ett tag för att läsa bloggar, fixa med bilder och äta min keso macka. Haha!

bästa

Har vart med Ellen och Benita hela dagen. Asså ni är så jäkla underbara. Vi tog bussen till stan först. Jag och Ellen tog varsin "mixa din egen sallad" för att vi knappt hade ätit något. Sen gick vi runt lite. Ellen köpte något, men jag och Benita var panka. Men vi hade råd med varsin well's dricka eller vad dom heter. Sen tog vi bussen hem till Benita. Där mysade vi lite med Rex och chillade. Sen hade vi sån tur att vi hittade mamma i sin gröna bil påväg till affären så vi åkte med henne hem till mig. Vi fixade oss lite, satt vid datorn, åt panpizza och gick ut en stund. Kvällen var helt klart bäst, ni är bäst!

Ska ta en lång dusch nu och tvätta av sminket. Så kommer sen med bilder från både kolmården och idag. Om jag orkar. För imorgon ska jag till Läcköslott med Farmor & lillkusin. Blir mysigt det. Puss♥

ja då


Sitter och webbar med Lisaflisan och spelar gitarr. Inget går särskligt bra för jag har varken ispration eller nån bra låt på hjärnan. Och Lisa stängde precis av webben. Haha. Ska ta ut acord till "when you say nothing at all". Sen måste jag verkligen sova!!


NEW IN, OLD OUT!



Det fick bli en ny design. Samma kodning och sånt bara att bilderna bytes ut, ungefär. Jag gillar den här faktiskt. Den känns liksom mer "jag". Det tar faktiskt ett tag tills man hittar något som man tycker passar sig själv och bloggen. Ja, jag kan väl då inte säga mer än att jag är nöjd. Men vad tycker ni?

those summer days, days to remember


Puuh, Äntligen hemma. Har varit en skön och härlig dag men det är alltid lika skönt att komma hem. Tänkte läsa bloggar en liten stund nu, samt ta mig något att äta. Asså, jag är seriöst hungrig hela tiden. Tex när vi åt korv på vägen hem så blev jag skit mätt. Sen när vi åkt en halv timma blev jag skit hungrig igen. Kul info?:)

Imorgon blir det en sväng på stan med Ellen. Vi tänkte välja "mixa egen sallad" som vanligt på vårat favvo ställe. Hoppas på fint väder för då kan man ta en fika ute också. Ska göra iordning mig nån macka och te nu. Eller , jag är sugen på något godare. Kanske skulle baka typ eeh chokladbollar eller något? Orkar man de tro? Åh, nu blev jag sjukt sugen på det. Puss!

Sitter i bilen påväg hem från Kolmården nu...

img_1146 (MMS)

Sitter i bilen påväg hem från Kolmården nu. Är sjukt trött efter denna långa dagen. Men det har varit riktigt kul. Vi har precis åkt in i världens oväder åska, regn och massa blixtar. Men jag tycker det är rätt mysigt. Nu ska jag hålla ögonen öppna och hitta nåt ställe som vi kan stanna och äta på. Hoppas ni haft en härlig dag. Puss!!


cute


Måste bara dela med mig av den här bilden. Haha, gud så gulligt!

school soon


Tröja från Monki & tights med skinndetaljer från bikbok!

Kusin vitamin har jag spenderat dagen med. Vi har solat, läst, spelat Sims & haft tagit det lugnt! Nu ska jag rensa kamera minnet, ladda batterierna & tagga inför i morgon. Då blir det nämligen Kolmården med hela familjen. Som ni förstår så hänger kameran med;-)

Åh nu börjar jag få sån där ångest för att sommaren är slut. Det kommer väl nt bli nån mer sommardag känns det som. Nu kommer hösten, skolan börjar, 8:an & BETYG(!!!). Det där med betyg skrämmer mig nästan lite. Haha. Men det ska säkert gå bra.

Two last days!





(haha, titta hande!!!!)






sötnos

Random pics från dom två senaste dagarna.

Sitter här med min kusin Elin(<3). Hon och the rest av hennes familj har varit i Danmark och Skåne hela veckan så dom va saknade! Nu ska vi nörda Sims! Puss!

ps; På Torsdag ska Benita slinga håret på mig. Ljusare ska det bli. Blondin slingar blondin, hur ska det här gå? ;-)

Hos Julia

Sitter hos Julia med Ellen. det var skit längesen jag träffade henne. Men nu ska vi se på house of wax. puuuss!

8 augusti


foto: Ellen modell:jag
typ "åh, måste försöka se söt ut". Haha ;-p 

Hej blöööggen.
Ellen har varit här över dagen och vi har gjort typ så lite som man kan göra. Suttit vid datorn. Men när solen kom fram lite runt tre, fyra så stack vi direkt ner till glass kiosken och köpte oss varsin mjukglass. Sen låg vi på en filt här utanför och snackade.

Just nu sitter jag och läser bloggar, skriver lite och pratar kameror och sånt med Elin. Titta hennes blogg här. Hon och hennes syster tar väldigt fina bilder tycker jag. Ne nu ska jag fortsätta med allt det där jag nämde nyss. Hehe, Puss!

hejsvejs!

Dom två senaste dagarna har spederats hos mina pärons päron. Det har varit väldigt mysigt! Imorgon ska jag gå upp tidigt och sola medans solen är framme. Sen ska det bli molnigt nån gång runt tolv så då ska jag träffa min vän Ellen en stund innan vi drar till Benita för lite lördagsmys hos henne, med hunden Rex som hon är hund vakt åt. Blir nog en riktigt mysig kväll.

Har suttit uppe tills nu och chattar med massa folk. Det tar på krafterna(!), haha. Nu tänkte jag stoppa mig något i magen innan jag ska (försöka) krypa till sängs. Blev sugen på att skriva nu. Tar nog med mig lite mat och sätter mig här inne och skriver. Låter najs. Vi hörs när vi hörs gott folk. Godnatt kramar till er!!!♥

En mega pega snygg skjorta från hm.

lalallalalalallalalal


Två bilder Ellen tog på mig när jag var i Mariestad och sjöng. Har massor utav bilder från hela den dagen. Ska lägga upp en bildbomb någon dag framöver tror jag med dom bilderna.

Såg nyss att klockan var tjugo över tolv. Fan. Jag som ska upp runt halv åtta i morgon också. Bussen går härifrån runt fem över åtta tror jag. Bajs. Men jag får skylla mig själv. HAHA! Nu ska jag kryppa ner i min ren bäddade säng, och läsa en bok tror jag. Puss!

Favorit bilden!



Photographs: Jag | Modell: Stina

Den här bilden är nog min favorit från fotograferingen med Stina. Har även en till som jag blev riktigt nöjd med. Blev även sjukt sugen på att fota nu. Ska nog försöka få tag på någon som har lust att stå modell i morgon :D Och kanske bada med mig. För det är jag också sjukt sugen på. Nu ska jag fortsätta redigera bilder. Något jag också är riktigt sugen på att göra. Haha, lol. :-D

Vind



foto:jag
modell:Stina

Redigerar bilder på Stina gör jag i mitt fina städade rum, hehe. Finns bara några saker till att göra tills det är helt klart. Ska bl.a köpa nya gardiner, ramar(ska skriva ut bilder som jag fotat), lampa & en matta. Men det får bli senare i höst. Just det, jag behöver en ny spegel också. För den jag hade förut råkade jag göra sönder när jag fotade Felicia i Oktober nån gång. Pusssssss!


reeeedfaceeee

Städar mitt rum just nu. Tänkte göra det riktigt fint.

*Ska rensa bort alla saker jag inte har nytta av,
*skura,
*dammsuga,
*rensa min garderob
*& möblera om lite.

Det går sådär. Svårt att veta vad man ska börja med bara. Hehe. Men ska dammsuga snart. Iallafall!
Måste berätta en sjukt pinsam sak som hände när jag var på Max förut och åt. Jag satt där och åt min hamburgare när jag helt plötsligt fick ett sms så att det vibrerade i hela bordet. Och då fick jag världens ryck och råkade putta ner colan i mitt knä. Så det kom överallt. Och alla glodde! Haha. Jag fick i hela knät och över hela golvet under. Åt upp resten av min mat så fort som möjligt sen gick jag därifrån. Efter att personalen torkat upp också. Haha. Och där satt typ treåringar och tittade på mig som om jag vore yngre än dom. Men jag är sjukt klantig. Bara att leva med.

Ska fortsätta städa nu. Kram!


godnatt!

Min blogg känns sjukt tråk just nu. Har massviss(!!!) med bilder men orkar inte redigera och ladda upp. Hur lat får man va? Känns bara så tråkigt just nu att sitta och redigera bilder hela tiden. Känner mig sjukt negativ så ska gå och lägga mig och hoppas att jag vaknar på rätt sida i morgon. Hur mår ni annars ?!:)

Ni får en bild från genrepet sist jag uppträdde. Det va så kul!


hejsvejs

Här kommer bilder från igår. Först va vi hos Ellen och såg på film och spela kort. Sen åkte vi hem till Alma och sov där. Och på kvällen klädde vi ut oss och gick ut och gick runt lite. Haha, alla glodde. Alma har åkt till Göteborg nu så jag sitter här hemma hos mig med Benita och Ellen. Och vi har äntligen hittat Benitas jacka. Den låg i Ellens bil. Haha! Här har ni iallafall bilder!


Coola Alma. www.jaallbyy.bloggplatsen.se <---- checka

Söta Benita, www.forrsbeerg.bloggplatsen.se <----- checka

Nån och Alma, hihi :-D


Söta Benita :-D


Söta Benita igen, hehe. Båda ovan är fotade av mig med Benitas nikon d3000.

Olga, www.cheerry.bloggplatsen.se <--- checka


Sitter hos Alma nu. Vi har gjort massa rol...

Sitter hos Alma nu. Vi har gjort massa roliga videos. Haha. Vi ska gå ut nu. Och jag o Alma är utklädda till killar. Väldigt snyyyggt. Puss!


perfect stranger.

Drog mig loss från tv:n nyss. Såg på film med pappa. Perfect Stranger. Den var sjukt bra. Och slutet var riktigt vrickat, fast bra.

Tänkte gå och lägga mig snart. Måste vända på dygnet nu. Dom senaste dagarna har jag kommit i säng runt fem och vaknat runt två. Sover bort dagarna gör man ju. Men i morgon tänkte jag gå upp runt nio och gå ut och springa. Måste få upp konditionen efter att inte ha gjort nåt aktivt i sommar. Efter det ska jag äta och fixa mig och sedan ta bussen till saknade Benita där Alma & Ellen också kommer va. Sen sover dom här tror jag. Iallafall Ellen & Benita.

Ska äta nåt nu innan jag hoppas i säng. Så godnatt!

use your brain


Måste bara tipsa om några sjukt bra bloggar så här på morgonen. Eeh, eftermiddagen, hehe!

www.kanal5.se/feliciafrithiof
Riktigt fin tjej med sjukt bra stil. Checkar hennes blogg varje dag och sitter just nu och läser igenom hela hennes blogg. Verkligen en blogg för alla mode freak där ute. Hon visar allt från outfits till vardags bilder.
www.fannystaaf.se
Denna tjejen lägger ut outfit bilder typ varje dag. Fattar inte hur hon orkar. Men hennes stil är sjukt snygg. + att hon är så otroligt fin. Också en blogg för alla modefreaks där ute. Hon brukar också lägga ut recensioner(?) på filmer och böcker och sånt. TITTATITTATITTA!

Det fick bli dom två. Nu ska jag göra iordning mig lite. Sätta i linserna och sånt. jobbigt, hatar linser. Så jäkla obehagligt. Men allt för att slippa glasögon liksom. Puss!


Ligger i soffan och tittar på primeval me...

Ligger i soffan och tittar på primeval med pappa. Men jag läser mest bloggar, Och tänker på livet och att sommaren går alldeles för fort. Allt blir inte som planerat, dagarna flyger förbi. Och om några dagar sitter vi vid skolbänken och väntar på nästa sommarlov. Men innan det har vi den långa mörka hösten. Sen den vita långa vintern. Men vet ni vad? Man ska lära sig att uppskatta dom tiderna också. För hösten och vintern är ju riktigt mysiga. Kryppa ner under en filt i soffan med varm oboy, titta på någon mysig film med sina närmaste vänner. Gå på stan och frysa och känna lyckan när man sätter sig inne i ett varmt café. Sen kommer ju julen. Underbara mysiga julen. Pirret i magen och allt jul pynt som ska hinnas med. Gå på stan och köpa julklappar till sina nära och kära. Kvällen innan när man ligger i sängen och knappt kan sova. Ja, jag är fjorton år men den där känslan finns fortfarande kvar. Julstrumpan på morgonen. Ja ni förstår kanske vad jag menar?Hösten och vintern är inte så jävlig som man tänker sig. Bara man är positiv och har folk man tycker om runt omkring sig. Ne, nu ska jag sluta babbla och fortsätta titta. Och njuta av att det är sommarlov. Och att man faktiskt kan vara uppe så här sent! För när skolan drar igång, då jäklar. Haha, *positivt tänkande*. skolan blir nog helt OKEJ! Hej!


RSS 2.0