KONFAKONFA

Sitter & lyssnar på lite musik. Är helt slut efter en sjukt kul dag på Bodaborg med favorit tjejerna. Är helt slut nu asså. Ska snart öppna NO boken och läsa igenom ett kapitel om nervsystemet och hjärnan innan jag ska sova. Lägger upp bilder från Bodaborg när Carolina skickat alla. Åh, älskar verkligen min konfagrupp! Så jäkla skön. Vi är liksom bara 6 tjejer. Så det känns mer som kompisar som träffas och umgås istället för "konfa", om ni förstår vad jag menar. 

Imorgon efter skolan drar jag och testar lite discodance med Fanny. Sen blir det direkt hem för att plugga;-)
Kramar! 

Har gått & blivit ett astmabarn...







Inte bra, inte bra. Men jaja! Nu hinner jag tyvär inte med mer bloggning ikväll. Ska va i kyrkan klockan 8:45(!!!) imorgon för en heldag på Bodaborg med konfan! Puss!


mysig dag

Idag har jag hunnit med att kolla på all shook up med mamma, morbror och lillkusinen. Blev även ett snabbt resturang besök efter innan jag och mamma drog och kollade på Ängla gård 3. Bra film, rekomenderar den verkligen! Nu ska jag snart tvätta bort sminket, slänga på mig pyjamas och lägga mig i sängen och läsa i No boken. Men innan det, lite bloggning!



Solen var framme när vi åkte in till stan, härligt!

Pappa i "diket" innan det drog igång!

Skulle kissa lite....

På resturangen. Egobilder i all ära!


DAG 19 - det här får mig att må bra igen

Att umgås med vänner får mig att må bra igen, hitta på något kul, att ta en lång promenad, att lyssna på musik, att sjunga, att dansa, sömn, göra spontana grejer, träffa gamla vänner, att se framåt, planera och längta, att skratta, fika, äta, långa roliga samtal, när någon gör något fint för en, när man gör något fint för en annan, när man är frisk och mår bra!


EmmaEllen , Jag , Diana , Towe & Zena!  
Fina tjejer!


Dag 18 – Det här får mig att må dåligt/bli ledsen

när någon som står en när dör - när kompisars nära dör - när något tragiskt händer - när jag ser på sorliga filmer - när jag tänker tillbaka på gamla tider - när det blir för mycket - när någon som står en nära inte mår bra - när man växer ifrån barndoms vänner - när man inte kan sova på en hel natt och har skola dagen efter - PMS - bråk - jobbiga samtal - när folk sårar en - när man sårar någon annan - ångest - att jämföra sig med andra - sitta hemma flera dagar utan att göra något - skolan - vara sjuk - behöva säga hejdå till en familjemedlem.


foto:Jag
älskar den här bilder. Tog den någon gång på sen sommaren. Måste nog vara en av mina favorit bilder!


breakfast




Sjukisen

Ska fixa lite frukost nu, sen sätta på en film. Blev sugen på kladdkaka också. Sen ska jag plugga resten av dagen. Inte så kul. & tror inte jag åker och hälsar på Lisa idag eftersom att jag är så förkyld... Puss!

XX

Vill ni veta en ganska störd grej? Jag har blivit helt förälskad i The xx, eller förälskad??? Haha. Dom är däremot sköna att bara sitta och lyssna på. Den första låten jag hörde med dom var den här The xx – Intro, såg den på Lisa Olssons blogg. Och det var så konstigt. För första gången jag hörde den blev jag tyr sur? Asså jätte irriterad typ. Tyckte låten var så dålig och jag fick en sån jäkla konstig känsla av den. Men jag lät den spelas i högtalarna lite till och kom på att den var riktigt skön.

Asså tänk vad mycket man kan påverkas av musik/låtar egentligen. Om jag lyssnar på bra och glad musik så kan hela min dag typ förändrats så att jag går runt super glad? Och om man är lite sådär halv ledsen och lyssnar på musik som påminner en om saker, då kan man helt plötsligt börja total lipa? Ehehe, iallafall jag! Någon som känner igen sig eller är det bara jag som är typ, störd?


att rensa sina tankar är som att flyga utav vinden


Sitter inne på mitt rum, nerbäddad i sängen med musik i lurarna. Älskar såna här kvällar. Skulle kunna sitta här i flera timmar och bara tänka. Just nu känner jag mig jäkligt förvirrad. Får inte ordning på något känns det som. Men jag har några sjukt bra dagar framför mig. Imorgon åker jag och hälsar på Lisa(<3). All shook up bokat på lördag med mamma. Bodaborg med bästa konfagruppen på söndag. På måndag är det disco dans för fulla muggar och efter det ett resturang besök med finaste Emma. Sover hos henne sen och på morgonen drar vi till Säfsen med skolan! Ska jag klaga? Nej skulle inte tro det. Men sen har jag jäkla massa plugg att trycka in också. No & Matte prov nästa vecka + en so inlämning som ska vara inne.

Och påtal om inget, så testade jag hiphop idag. Och det var så otroligt skönt att komma igång med dansen igen. Var väldigt trött på showdans också. Hiphop blir det i fortsättningen och kanske disco. Men nu ska jag fortsätta lyssna på musik och bara ta det lugnt. Simma lungt!

FIN LITEN BUDGET

Ligger nerbäddad i min säng. Ska snart lägga ifrån mig datorn och sova lite. Har pluggat hela eftermiddagen/kvällen. Har skrivit klart om Vasco da gama nu(sköönt)! Är sjukt sugen på att shoppa också. Har bara lust att gå på stan med mamma & typ få välja vad jag vill som min lilla kompis ELLEN får typ hela tiden. Bortskämd unge! Men nääh, min månadspeng på 500 spänn ska räcka till både mobilräkningar(det vill säga 199spänn för mobilen per månad + abonemanget som kostar 149spänn per månad) och kläder. Men jaaa, blir 150spänn till kläder varje månad. Haha, sköööön liten budget jag har dääär. Så alla ni som säger att jag är bortskämd, JAG ÄR INTE BORTSKÄMD! För jag måste planera sjukt mycket för att få råd med saker jag vill ha och så.

Hmmm, funderar på att skaffa sommarjobb till sommaren också. Hur man nu fixar det? Någon som vet? Är det 15 eller 16 år man måste vara för att ansöka till kommunen? Hehe, i have no idea. Ne, nu ska jag surfa in på HM och andra snygga online shoppar och drömma mig bort lite. <3<3<3

GOOD DAY

Kom precis hem. Måste bara berätta två saker som verkligen gjorde min dag:
1. Jag fick alla rätt på omprovet i matte, hur bra?!?!?!
2. Solen lyste idag. Hur härligt?!?!?!?!
Och även fast jag fick reda på en sjukt irriterad/tråkig/sur sak nyss så mår jag riktigt bra. Hängde med till Benita & Ellens konfa efter skolan, för jag orkade inte riktigt åka hem. Och det var värsta soft. Lekte lite lekar, åt, snackade, dampade, brottades, sjöng osv... Ne nu ska jag beställa biljetter till Ängla gård ikväll. Jag och mamma ska gå. Mys!


GODNATT

Ska hoppa i säng nu. Imorgon blir det dans direkt efter skolan. När jag kommer hem ska jag försöka hinna med att ladda upp bilder från tjejmiddagen. Men vi hörs. Puss!

tråkigt.....

Har skrivit om Columbus i en timma. Nu ska jag fortsätta skriva om Vasco da gama.... Kul söndag, verkligen...... Och påtal om inget så saknar jag Lisa. Asså ååh. Början på 2011 har inte varit bra, nejnej!

Fin bild, eller inte. Men jag bjuder!


<3


Saknar min lilla Lisa!


plugg tilltugg



istället för godis!

Matte & engelska klar. Nu är det bara fran...

Matte & engelska klar. Nu är det bara franska och No sen sängen<3


Matte & engelska kvar. Nu är det bara fran...

Matte & engelska kvar. Nu är det bara franska & no sen sängen<3


okej


Nu ska jag sätta igång med rummet. Sen mat. Är jätte hungrig. Hejdå så länge!

värm mig




©jag

Tråkig dag

rolig dag...

Nej, nu ska jag städa upp i mitt rum. Sen få undan lite plugg. & kvällen ska jag spendera hemma för att ta det lugnt. Ska försöka få mamma att göra någoon god mat med mig. Sen läsa lite, måla, musik, läsa bloggar, blogga, äta godis, se film. Ja men det låter rätt bra. Och på tal om inget. Jag somnade med dator i knät i natt. Vaknade upp 4 timmar senare. Jag väckte Emma och typ skreck "JAG SOMNADE MED DATORN I KNÄT". Hade ju somnat med linserna i & allt, det är ju inte speciellt skööönt.Puss!


Friday niight

Ligger i min säng med en sovande Emma bredvid mig. Dagen har varit rätt så chill. Skoldagen var jätte kort, slutade runt två. Gjorde matteprov sista lektionen. Och det gick faktiskt super bra! Så riktigt nöjd blev jag. Efter skolan gick jag direkt ner till musikskolan för att ha gitarrlektion. Gick helt okej. Efter det åkte jag och mamma ut till Elinsesplanad. Jag köpte ett par mörkblåa mjukisbyxor(se bilderna nedan), ett hårband och ett par nya skor. Köpte även med räkor, chips, pepsi m.m till mig och Emma.

Jag & Emma har tagit det lugnt här hemma hos mig. Käkat godis. Suttit vid datorn. Lyssnat på musik. Slingat mitt hår(det är färdigt o allt på bilderna nedan. Syns dock inte så bra!). Dansat. Sjungit. Spelat gitarr. Bakat chokladbollar(tre på natten).

Nu måste jag ta ut linserna och tandborsta tänderna innan jag somnar här med datorn i knät. Men vi ses imorgon. Tusen pussar & kramar.




tycker om dig tjejen

22:19 fredagskväll



Så här ser det ut just nu. Emma ska slinga mitt hår. Sen kanske vi ska klippa min lugg, men vet inte om jag vågar. Haha. Men hon sover här inatt. Och imorgon drar jag och familjen och hälsar på Lisa. Har saknat den lilla skiten. Kändes jätte konstigt när jag var på väg hem förut efter skolan & stan. Ville typ inte åka hem för jag visste att hon inte skulle va här. Så gick typ runt här hemma och kände mig jätte konstig & ledsen. Men sen kom Emma och gjorde mig glad. Men nu ska jag fortsätta lida här. Puss!

bra kväll

Msn, musik, pepsi, ostbågar, tidningar... (dock saknas Lisa att mysa med...)





Fula bilder men jag bjuder;)

16:16

Nu ska jag äta något snabbt, sen drar jag till konfan. Är jättetrött men det ska nog gå. Kommer hem runt nio. Puss!

.

orkar.inte.upptadera.hej.då

Nu har jag pluggat matte i två timmar. Nu ...

Nu har jag pluggat matte i två timmar. Nu blir det snart en timmes franska. Känner mig riktigt duktig!


idag har jag på mig...


En skjorta & ring från hm, jeans från Cheapmonday och en mössa från Cubus.

Drar mig snart iväg mot mormor & morfar för att plugga. Mormor ska hjälpa mig med matten & morfar ska hjälpa mig med franskan. Perfekt ju ;-) Men nu tänkte jag spela gitarr eller titta på tv innan morfar kommer hit och hämtar mig. Puss!

21:53

Sitter & tittar igenom alla bilder från igår. Haha, jag sitter här & gapflabbar. Ja, min kära lilla kamera fick vara med om mycket igår. Det är svårt att typ sammanfatta hela kvällen i bara text så imorgon när ni får bilderna så skriver jag lite under varje bild så blir det enklare.

Hmm. Jag har faktiskt en liten rolig sak att berätta. Eller rolig & rolig. Jag ska köpa gym kort. På puls. 180 kr/månad är ju inte alls farligt. Ska bli så otroligt skönt att komma igång med träningen. Har inte rört en fena på mer än en månad eftersom att jag varit så sjuk. Men nu blir det dans varje måndag, en spring tur varje torsdag med Amanda och gym några dagar i veckan på det! Ser riktigt fram emot att få svettas ordentligt igen(haha?)! Men det är så gött när man har tränat.

BJUDER PÅ EN SÅ LÄNGE!

kul söndag....

Ligger i sängen och har så j****************laaa ont i magen. Försöker samtidigt plugga lite franska och det går ju sådär. Ska göra franska prov på Onsdag, hann aldrig göra det innan lovet. Kul att liksom plugga allt igen. Och efter det ska jag ta fram matte mappen för att än en gång plugga till matte provet. Och efter det ska jag plugga so, engelska & spanska....

trött efter en kul kväll

Sitter på mitt rum med Ellen. Här helt slut efter kvällen. Var på Dianas tjejmiddag och firade henne. Det var sjukt kul! Speicellt i slutet när vi sprang ut i snön. Men jag lägger upp bilder imorgon för jag är jätte trött och somnar vilken minut som helst typ. Puss!


GRATTISS!!!♥

en hatt



kvällens
 humör:
 Sur, trött, irriterad, arg...
kvällens borde: Plugga, som alltiid...
kvällens frisyr: Toffs
kvällens klädsel: Mjukisbyxor & linne
kvällens planer: Lägga mig i sängen med datorn och lite nattmat!
kvällens materiella vill ha: ...
kvällens längtan: Sängen
kvällens fundering: asså prov, läxor, skolan, plugg.... Det är i princip det ända jag tänker på nu. Och det är, fredagskväll?
kvällens beroende: chips
kvällens tråkigaste: Ensam...
kvällens personer: Ellen
Kvällens låt: Miley Cyrus – When I Look At You

DAGENS OUTFIT




Jeans, tröja & örhängen från gina, neeewbody sockar(!), halsband från veromoda!

OKEJ!

Hej! Jag har haft en skit vecka! Allting, precis allting har gått fel. Och det blev ju inte bättre av att jag fick IG(!) på matteprovet jag gjorde innan lovet. Mitt första IG någonsin. Och i matte liksom? Mitt bästa ämne... Åh... Kändes typ som att jag skulle börja gråta där i klassrummet. Gött avslut på den veckan då.

Men den är ju faktiskt inte slut än. & jag tror att den kommer sluta riktigt bra trots allt. Slänger upp dagens outfit här när som helst. Så håll koll!!

torsdaaag

Har inte orkat upptadera den här veckan. Har varit lite för mycket. Ligger i sängen just nu och har sjukt ont i magen. Har pluggat. Engelskan är klar. Svenskan är klar. Spanskan är klar (nästan). Skönt det.

Imorgon efter skolan drar jag först iväg på gitarrlektion. Sen ner till stan för att möta upp Cicci, Benita och Ellen. Ska köpa en present till Diana och käka på mangos(?). Kanske sover hos Cicci sen med dom andra busungarna om jag orkar. Och på lördag kväll drar jag iväg på Dianas tjejmiddag. Och på söndag så kommer söndagsångesten. Nej, men då blir det att plugga till Franska prov. Puss!



<3


Sitter i soffan och letar skolavslutnings klänning. I år tänker jag leta tidigt. För annars går jag alltid på stan dagen innan och har typ panik.

Det har varit väldigt dålig upptadering idag. Var på kss i morse och tog allergitester. Det visade sig att jag hade blivit allergisk mot hund. Och om vi har kvar Lisa så kommer jag tydligen få astma. Så till helgen åker vi och lämnar Lisa hos farmor & farfar. Var skit ledsen förut och kommer säkert bli det när vi ska lämna henne. Men det känns ju bra att farmor & farfar ville ha henne. Så då kan vi ju träffa henne ibland. Nu ska jag gosa lite med Lisa och ta vara på dom sista dagarna hon är här.


READY TO COME

Nu har jag beställt klart, blev allt här nere...

Fast nee. Men det skulle vara riktigt gött om man hade pengar till allt det här. Den blåa bikinin ska i alla fall bli min. Och jeans jackan. Och den svarta lilla väskan. Och bas linnen är ju "have to have" på sommaren. Och ringen. Och skor såklart. Och jeansshorts måste man ju ha på sommaren. Och en klänning. Och...

Indiana


from fashionlane

Sitter här & längtar till sommaren. Tänkte inte skriva ett långt inlägg om hur underbar sommaren är. För det vet ju redan alla. Eller håller ni med mig? Sommaren 2011 ska i alla fall bli grym. Kanske blir en utomlands resa till Italien med ingen mindre än Emma(<3). En sväng ner till Skåne. En sväng ut till brommö. Grillkvällar. Picknicks...

i love my beeeeeeed

Ligger i min sköna säng. Och här tänker jag ligga hela kvällen. Film, hallongrottor, läsa osv... Gick inte att va med någooon ikväll. För det gick inte att va hos någon. Inte här heller för pappa är sjuk. Stackarn. Puss!

Ajo, just det. Måste gå ner till Emma och lämna hennes tandborste.....


morsningkorsning




Trött tjej, utan smink och allt. Om några timmar går bussen. Hoho, har saknat Lisa såå!! & ikväll kommer Ellen & Emma hem till mig. illachilla. Pusspuss!

23:38

Sitter hos mormor & morfar. Jag hann till bussen i morse. Bra gjort av mig faktiskt. Men nu ska jag snart lägga mig i sängen. Men ska webba lite till med Emma tror jag. Fast nä, för hennes dator laggar. Men ska nog lägga mig i sängen för o läsa & måla. Saknar bara lilla Lisa att mysa med! Aja, imorgon kanske jag ska åka skidor med morfar om vädret bli bättre. Jäkla slask(skrev snask först)väder.
 
Några bilder jag tog med webben på deras dator. Ni ser mer här hur det såg ut i öroneeen. NÖJD TJEJ! Skulle vilja ta fler men då tar man ju typ i brosket. Men nu måste jag springa på toa.





En dag med Ellen

Har haft en sketa mysig dag med min lilla Ellen Kantarellen. Hon kom hit runt tre. Vi snackade, gjorde massa videos, lagade mat och dukade upp jättefint och satt och prata en stund efter vi ätit upp. Sen satt vi på mitt rum med lite cola & ostbågar.

Nu måste jag lägga ifrån mig datorn och sova. För i morgon ska jag vara på resecentrum klockan 12:30. Wish me luck good people. Puss & godnatt!







En video på mina närmaste vänner. Ellen, Emma, Benita & Diana. Älskar er tjejer ♥

<3

Det finns en tjej som betyder väldigt mycket för mig. Även fast vi bråkar & tjafsar väldigt mycket. Den här tjejen är Ellen ( http://elleens.bloggplatsen.se/ ). Om jag skulle rabbla upp allt vi har gemensamt så skulle den listan bli oändlig. Vi tycker & tänker exakt likadant. Ellen är den enda jag kan vara mig själv med till 1000%. Just nu sitter vi här och skickar texter ur våra tonårsberättelser till varandra. Vem annars skulle jag skicka det till? Vem har liksom samma intresse som mig att sitta en helt ledig dag här och skriva? Jo, Ellen! Vem kan jag sitta och måla med i timmar utan att hon blir uttråkad? Jo, Ellen! Vem kan jag bråka hur mycket som helst med, men sen ångra allt så sjukt mycket och hitta tillbaka? Jo, Ellen! Vem finns alltid där om jag behöver någon att prata med? Jo, Ellen!


Vi har känt varandra i snart 4 år. I början var vi inte alls så tajta som vi är nu. Jag kan lita på Ellen till 1000% när det gäller allvarliga saker. Men i vardagen så skojar hon så mycket så ibland vet man inte riktigt vad som är sant. Tex i somras en dag skulle vi sola. Men då ville inte hon det. Så där sitter hon och säger att hon inte kan sola för att hon inte tål solen. Haha, vem säger något sånt liksom? Haha. Jo, Ellen! Ah, men ni förstår vad jag menar. & det hoppas jag du också gör min lilla Ellen Kantarellen. Älskar dig!♥
Så fin är du!

19:35

Idag orkar jag inte blogga. opadfglksdfhgfdsjbdsfnhg

I'm back




I måndags drog jag & Emma ner till stan för att ta fler hål i öronen. Måste erkänna att det gjorde ont. Eller det värsta var efter, sved som fan. Ett litet besök på donken hann vi också med. Emma sov här måndag-tisdag också. Sjukt mysigt. Den här dagen har jag & Emma tillbringat i min säng med massa filmer, pizza & cola. Men på kvällen fick jag världens ryck(var lite trött på pizza som jag ätit väldigt mycket det senaste), så jag ställde mig i köket och gjorde skaldjurs soppa. Det godaste jag ätit på länge.


Imorgon tror jag att Diana & Ellen kommer hit. Tänkte tvinga dom att laga någon god mat med mig. Sen blir det nog mest att softa eftersom att Diana är lite förkyld. Nu ska jag ta lite mackor och ett stort glas cola med isbitar innan jag lägger mig. Och imorgon kväll börjar jag med årsresumé för 2010!

Anti-Dandruff?

Fick en fråga angående Hår lotionen här nedan(Anti-Dandruff). Nästan som vanlig bodylotion används den för att återfukta håret och hårbotten. Den kan också vara bra och använda om man har känslig och torr hårbotten. Och håret i sig blir mycket lenare och finare. Började använda den igår kväll och ser redan resultat. TIPSTIPSTISP!

Finns att köpa endast på frisörsalonger och kostar mellan 100-200 kronor.


Hur jag sminkar mig


Den här videon har jag ägnat typ 2 timmar åt idag. Tänkte att när jag ändå visade er mitt smink så kunde jag visa er hur jag sminkar mig. Och medans jag gjorde den fick jag världens idée, ringde Ellen direkt och nu är det spikat. I morgon kommer hon hit tidigt så vi kan börja fixa lite.


Dag 17 – Mitt favoritminne


HAMBURGSUND! Det självklara favoritminnet som ploppade upp i mitt huvud. Det var sommaren 2009. Revymakarna skulle spela upp "Askungen" i Hamburgsund. Vi var där en vecka. Varje eftermiddag runt 6 tiden befann vi oss uppe på scenen för att spela upp Askungen. Vi hann också med mycket annat än bara teatern. En dag hängde jag med Hannas familj ut med deras båt. Vi åkte till Smögen och det var sjukt mysigt. En kväll tog vi färjan över till Hamburgö. Räk kvällen var uppskattad av mig som är helt galen i räkor. Jag och Ellen sov i varandras klassrum(alltså vi sov på en skola , och alla fick ta med sin familj. Så varje familj hade typ ett klassrum var), fick lite fnatt på morgonen och sprang runt i korridoren med våra täcken. Jag, Hanna & Amanda hade världens mysigaste filmkväll i ett klassrum där. Asså ni förstår nog inte hur mycket jag saknar den vecka nere i Hamburgsund, det är helt sjukt!


Dag 16 - I min sminkväska


Här i min sminkväska som kommer från Thailand så hittar ni...

Foundation "true match" från Loreal Paris finns bl.a. på Kicks, Puderfoundation från FACE STOCKHOLM, rouge som jag fått från en tidning(är egentligen jättedålig men är sjukt dålig på att köpa rouge). En rouge/puder borste från märkte F.O.B.

Läppcetrat från apoteket, dipliner från F.O.B, Million lashes mascara.

Proffs hårspray, Anti-dandruff lotion för håret från märket "BIO+" finns att köpa endast hos hårfrisörer.

Fuktgivande dagkräm från Yves Rocher, parfym "So Sinful".

sjuklingeeeeeeen

 Idag skulle jag åkt till min saknade Ellen (inte hon som är med på bilder i inläggen nedanför utan en annan Ellen som bor en bit härifrån), men vet ni vad som händer då? Vaknade upp sjuk. Hostig, ont i halsen(halsmandlarna)... Skitkul verkligen!


2010 lista


en liten pinsam lista (nu när 2010 snart är slut);
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? jaa
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jopp
3. Blev någon av dina vänner förälder i år? nej
4. Dog någon som stod dig nära? nej
5. Vilka länder besökte du? Danmark
6. Är det något du saknar år 2010 och vill ha 2011? Finns det säkert!
7. Vilket datum från 2010 kommer du aldrig glömma? -
8. Vad är din största framgång 2010? Att jag träffat många nya människor och fått bättre självkänsla osv...
9. Största misstaget? Att jag tappat kontakt med en del personer 
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Jag har varit sjuk rätt så mycket (asså vanliga saker som förkylningar och sånt), men inte skadat mig.
11. Bästa köpet? Lätt, LISA!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder & mat
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? såklaart
14. Vilka sånger kommer påminna dig om 2010? Gubben i lådan, wakawaka, rudeboy, Russian Roulette, Hard, lemon tree, love the way you lie, utan dina andetag, Bless the broken road, längesen osv.... finns massor!!
15. Har du varit gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Haha, ledsnare fåre nog blir där...
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tagit vara mer på sommaren!
17. Vad önskar du att du gjort mindre? TÄNKT!
18. Hur tillbringar du julen? med familj och släkt
19. Blev du kär i år? nopp
20. Favoritprogram på tv? andra avenyn(som är slut nu!!!), Svenska hollywoodfruar, gossipgirl!
21. Bästa boken du läste i år? Dom två första böckerna i tillsammans serien.
22. Största musikaliska upptäckten? ingen aning, men kanske petter & Daniel Adams-Ray
23. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ett 50mm objektiv
24. Något du önskade dig och inte fick? kommer inte ihåg?
25. Vad gjorde du på din födelsedag? Var sjuk. Kul? NEJ!
26. Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? ja
27. Hur skulle du beskriva din stil i år? mjukisbyxor, behöver jag säga något mer? 
28. Vad fick dig att må bra? sommaren, Lisa och min vänner
29. Vilken kändis har du varit mest sugen på? Taylor Lautner
30. Vem saknade du? några stycken

31. De bästa nya människorna du träffade? förutom dom jag kände bra förut så Emma & Diana!

VÄNNER & KÄRLEK
Nya vänner: Ja!
Pojk/flickvänner i år: nej
Har du kysst någon? nej
Kysst någon av samma kön? no
Har du dumpat någon? nej
Blivit dumpad? nej
Har du svikit några? det hoppas jag inte
Blivit utnyttjad? nej
Har någon sagt jag älskar dig till dig: jaa


NÖJE & FRITID

Hemskaste fyllan: haha, har inte haft någon. Säger man så?
Nya hobbys/intressen: Japp, måla!
Konserter jag har varit på: Inga
Länder jag har besökt: Danmark


BRA OCH DÅLIGA TIDER

Hur bra har du mått i år på en skala 1-5? Det har ju varit olika varje dag, ibland har det varit ett och ibland fem. Man sammanfattat då. Typ 3?
Har du skrattat så mycket så du ramlat omkull? haha, ja
Har du gråtit mer än 5 gånger? ja det har jag
Har du funderat på att ta ditt liv? aldrig
Har du varit på begravning iår? nej
Har du förlorat en/flera vänner? ja


BÄSTA
Låt: går inte att välja, men "förlåt att jag aldrig sagt förlåt" är bra.
Film: Dear john & the last song
Konserten: har inte varit på någon
Maten: allt som har med skaldjur att göra <3<3<3
Vännen: Alla mina närmaste, ni vet vilka ni är!
Sport: Dans, om det är en sport?
Köp: Det har jag ju redan sagt. Men kan väl skriva det igen då. Lisa!

STÖRSTA
Beroendet: mina vänner
Saknaden: en del vänner

Misstaget: finns många, men kommer inte på något nu...
Sorgen: Ingen...?
Besvikelsen: vet inte
Kärleken: ingen

Under 2010 har jag hittills:

[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[x] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen
[ ] du har velat dö
[x] du har varit glad
[ ] du har druckit alkohol
[/] du har blivit kär
[x] du har känt dig sviken
[x]du har känt som att ingen har sett dig
[ ] du har suttit vid datorn mer än innan
[x] du har skrivit en låt
[x] du har känt hat
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med dina föräldrar
[x] någon har sagt att du är snygg
[x] du har bråkat med din älskling/kompis
[ ] du har strulat med en främling
[ ] du har strulat med en av samma kön
[ ] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[ ] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har pissat utomhus
[x] du har slagit någon
[ ] du har spytt
[ ] du har knarkat
[/] du har sovit i motsatta könets säng
[ ] du har hånglat med någon av motsatt kön
[ ] du har raggat på främlingar
[ ] du har kysst en främling
[ ] du har rökt
[/] du har rymt hemifrån (fast vi var inte hos mig då..haha)
[x] du har bakat
[x] du har sovit utomhus
[ ] du har åkt bil med fyllon
[ ] du har varit full
[ ] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[x] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[ ] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[x] du har gett någon blommor
[ ] du har sett en död människa
[x] du har fått nya kompisar
[ ] du har pussat någon av motsatt kön i samma ålder
[x] du har varit i ett annat land än Sverige
[x] du har älskat någon så pass mycket att du skulle kunna göra allt för den personen
[ ] du har saknat en av motsatt kön så mycket att du har gråtit
[ ] du har spytt pga alkohol
[ ] du har däckat
[ ] en främling har raggat upp dig
[ ] du har gråtit över någon du inte kunnat få
[x] du har varit på sjukhus


RSS 2.0