16:00


Så, blev nyss klar. Ska pallra mig ut till bussen snart. Ses ikväll!


fina webcam bilder på trött Fanny, haha!


Halloj! Vakade runt halv elva. Tog en promenix med Kajsa. Tog en varm oboy när jag kom in. Var rätt kallt ute. Solen är framme men det blåser så in i h*lvete. Åker till Ellen senare. Efter jag ätit, duschat och fixat mig. Vi ska se på film. Är sjukt trött/seg & irriterad idag. Fick damp på webcameran förut. Haha, men nu har jag fått igång den. Ska äta nu, puss!


Ligger i sängen just nu och myser med Kaj...

Ligger i sängen just nu och myser med Kajsa. Ska försöka sova nu. För jag behöver va uppe tidigt o ta en morgon promenad med henne sen. Men vi ses när jag vaknar så säger jag godnatt till alla nattugglor!


beauty



foto:jag
modell: Ellen


19:45 fredag 30juli.


lyssnar på musik, läser bloggar, redigerar bloggar & gosar med Kajsa är vad jag gör just nu. Tänkte titta på någon film om en stund och gosa lite mer med Kajsa, hehe. Puss!

Just det, var ju på kals förut. Hon fick en ny dator. Så nu kan hon spela sims 3. Hon fick låna mitt så länge medans jag tog med mig hennes webcam hem. Synd att jag inte vet hur jag ska starta den. Haha, får fråga pappa.


godmorgon!


foto:ellen   modell:jag


Godmorgon! Vakande för en liten stund sen. Har precis ätit en stor frukost och redigerat lite bilder medans jag lyssnat på musik. Ska alldeles strax tvätta bort sminket från igår (var för trött igår, hehe) och sätta i linserna. Sen ska jag fixa mig och sen åker väl vi till min kusin tror jag och firar henne. Hejdå då länge!


the first one


foto: elen
modell:jag

Haha, första på mig då. Vet inte vad jag ska tycka. Snyggt att bikinin syns igenom också, men äh. Men jag tyckte nog det blev rätt coolt, säg gärna vad ni tycker!!!


blogg krig, fotografering & en kusin som blir 10.



foto:jag
modell:Ellen
sony alfa 200 + kit objektiv

Haha, aw så söt. Hon ville att jag skulle länka hennes blogg också. Happ, nu vet man varför hon ville bli min vän då, för att få en länk. Ska starta blogg krig med henne tror jag? Haha, nä men klicka här för att komma till hennes blogg.

Har precis fixat mina naglar också. Tänkte göra typ foki naglar men det blev inte så lyckat. Så jag körde på svarta som jag tog silver glitter på, och några diamanter. Blev rätt bra faktiskt. Innan var Ellen här och vi fotade ute i regnet. Wetlook typ. Blev bra faktiskt! Bara att det blir rätt så jobbigt att stå i ösregn och fota. Modellen blev dyng (asså mina underkläder blev blötta, HAHA) blöt och fotografen fick stå med en handduk över huvudet! Men ja. Såna smällar får man ta.

Nu ska jag börja redigera bilderna från idag, äta lite vindruvor (om vi har några kvar så att säga) och lyssna på musik. Och lägga fram kläder tills imorgon. För då fyller min kära och mycket knäppa kusin 10 år. Grattis i förskott skit unge!<3


Kajsa



foto:jag

Imorgon kommer världens bästa hund sleepa hos mig. Ska bli så mysigt!

genom tidernaaaa

Jag fick en fråga om jag kunde lägga ut bilder från när jag var liten så ni kunde se hur jag förändrats. Hehe, visst. Skrolla ner så ser ni;-) Jag ser jätte ful ut på vissa, men det bjuder jag på. Och jag har inte så många bilder för att min hårddisk kraschade(?) ju i maj förra året. Men aja. Nu ska jag och Ellen fixa oss lite. Puss!


Ellen & jag sommaren 2003.

sommaren 2006. Jag åt vänster och en annan fanny åt höger.

Haha, shit! Den här bilden tog Benita på mig tror jag. Hon, jag & fanny ea lekte lite modeller.

Innan talangjakten, hehe.

Sommarnen 2008.

våren 2009.

maj 2009. Ser skit liten ut, xd

2009 juni.

2009 Augusti.

2009 september.

2009 November.

2010, Januari!

2010, februari!

2010, juni!

2010, juli!

2010, JUST NU!

baby remember my name...

kliicka

klicka. Den här låten "i´m gonna live forever" ur fame ni vet? Den är så gryym! Älskar gitarr solot också. Man får sån lust att dansa och sjunga. Revymakarna ska ju sätta upp den i höst. Och vet ni? Min pappa ska va med och spela gitarr. Orkestern är grym! Längtar! Tänkte gå på premiären också, om det finns platser kvar. 2000 är sammanlagt redan sålda. skynda fynda, typ. Men vi hörs, ska fortsätta sjunga lite sen ska jag sleepa, puss!♥


asså, jag gillar inte det här med rubriker



tröja, hm | shorts, cubus | skor, din sko | väska, gina

jag ser sur ut men jag skyller på solen, HIHI!

.....





fotoade med ellens mobil.

Sitter hos ellen nu. Har vart här hela dagen. Träffade henne vid ekudden förut och så bestämde vi att jag skulle sleepa här. Men snart kommer några, puss!:)

Semester bilder, Falkenberg!



Så här mycket folk var det nästan varje dag. Ser ju nästan ut som utomlands. Underbart var det íallafall!

GLASSGLASSGLASS I STORA LASSLASSLASS!

Efter ett tag på stranden gick man till resturangen och tog en svalkande cola..

Och sån här god mat åt vi typ varje dag.. åååh.. :(

26juli 17:07



saknar det!!
Ne nu ska jag sluta deppa över det. Ska äta ugnsbakade nu som mamma gjort. Resten av dagen ska jag stanna inne och göra en så rolig sak som att städa mitt rum. Tänkte spela lite sims också, se någon film, läsa lite & bara ta det lugnt. I morgon kanske jag drar iväg någonstans och badar med Ellen. Funderar på billingebadet.
Vi höres!!

hejhejhejhejhej

Jag och Ellen var uppe länge igår. Eller Ellen va uppe hela natten. Men jag somnade runt 6 halv 7. Vaknade runt  tio. Och Ellen filmade mig när jag sov och typ pratade i sömnen. Haha. Hon åkte hem för nån timma sen och jag saknar henne redan. Men vi ska träffas igen, och då drar jag till henne. Nu tänkte jag nörda sims innan jag ska duscha. Blir en riktig seg dag idag. Ellen (Nu snackar jag om knäppa ellen som bor här) kommer till mig ikväll också med nån skräck "orphan". Puss!



hund godis


Jag och Ellen äter hund godis. Asså titta min min vid typ 2:12. Haha, se ut som om att jag ska spy. Sen diskuterar vi levern. Haha. Aja, vi är coola!


Natt picnik med Ellen. Det gillas (L).

img_6807 (MMS)

Natt picnik med Ellen. Det gillas (L).


for autumn



Något jag verkligen ska satsa på i höst är ett par snygga skor & en snygg halsduk. Och nån snygg transparent skjorta. Allt här ovan är från hms nya höst kollektion. Sjukt snygga grejer. Ska beställa hem allt när jag får mitt barn bidrag. Tänk er typ skorna ovan med nån av hals dukarna, skinnjacka, tights med skinndetaljer & skjortan. DRÄGGEEEL!

liv?

Alltid när jag ska stänga ner datorn så tar det minst en timme. Första ska jag stänga ner och avsluta allt. Sen får jag för mig att jag måste läsa massa bloggar och sånt innan jag ska stänga av datorn. Asså, nu har jag suttit här i en timma eller mer och försökt komma ifrån datorn. Vill ju sätta mig ner i soffan och kicka igenom hm katalogen för typ tionde gången. Nu eller aldrig, puss!

Orange Caramel - magic girl



Måste bara tipsa om denna låten som jag, Ellen & Benita lyssnade på hela kvällen. Man blir så glad av den, hehe. Man får bara lust att typ dansa, så som dom gör i videon. Och det gjorde vi, måste sätt kul ut.


NY DESIGN :D



Fick ett litet ryck och gjorde en ny design. Gjorde den rätt snabbt. På en halv timma eller nåt. Ska nog göra en bakgrund också. Har aldrig haft det förut. Kan nog bli snyggt. Men vad tycker ni om designen då? Hiss/diss?:-)


BENITA OCH ELLEN ÄR BÄST FRÅN FANNY :d<333333333333333333333


hej hej nu sitter vi hos fanny med ellen och fanny. vi sitter och kollar på filmer. hon ska snart göra en header till mej :D tja tja / Benita :d


skara sommarland


Vaknade upp för en stund sen. Drömde massa konstiga drömmar inatt. Haha. Orkar inte bäretta. Måste skynda mig nu. Ska hämta lisa om en halv timma sen drar vi till sommarland. & ikväll ska jag träffa Benitá & Ellen och efter det ska jag skicka bilder till Stina. Så blir inte mycket upptadering idag. Men vi hörs när vi hörs. Puss!


Such a beauty



foto:jag
modell:Ellen

Nu ska jag sätta mig i soffan och ta det lungt. Titta lite på tv, läsa lite, äta lite, lyssna på musik. Puss!


22 juli, outfit



Linne, en t-shirt från gina som jag klippt lite i, hehe. Shorts från cubus, skor från din sko, ringar från lindex & marknad, örhänge från gina.


läges rapport


foto:jag

bilder kommer snart. Har varit ute med Ellen en sväng och fotat. Ellen har klippt sidecut också. Sjukt snyggt asså! Och hon gjorde det här också. Hon fick typ ryck och hämtade sen sax. Men sen jämna jag till det med en rakapparat för det såg lite knäppt ut annars. Hehe. Nu ska vi fortsätta lyssna på våran nya favorit låt (nån remixpå Eminems låt, tror vi) och redigera bilderna. Puss!


five steps forwards, ten steps back


FOTO:JAG
MODELL:STINA

Här hemma nu. Ska ta mig nåt att äta och sätta mig framför tv:n och mysa. Ska kanske åka in till stan sen och köpa andra boken i "tillsammans". Ni får fyra bilder på Stina så länge.


Ligger nedbäddad i sängen hos mormor o m...

Ligger nedbäddad i sängen hos mormor o morfar. Ska sova här i natt. Har namsdag idag, så förut när jag och mormor var en sväng på stan fick jag köpa mig en bok. Jag blev faktiskt skit glad för jag har precis läst ut 14 år till salu och har inga bra böcker alls hemma. Det blev iallafall första boken i tillsammans serien. Har bara några ynka sidor kvar, ett tecken på att den är bra så att säga. Nu ska jag fortsätta läsa och försöka somna. Blir nog inga svårigheter eftersom att jag är så sjukt trött. Kommer nog va det denna veckan, bajjs. Nu ska jag ta en Alvedon också, har så jävlaaaa ont i magen & ryggen. Haha. Godnatt!


kom igen nurå!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Falkenberg in my heart








En bildbomb från Falkenberg. Saknar det något otroligt!

A step in the begining



foto:Ellen
modell:jag

Redigerar en skräck film med Ellen som vi spelat in. Haha, det går faktiskt rätt bra. Eller mycket får jag lov att säga.


Från i lördags.



Kjol, ursprungligen en ful klänning från Ellos som jag(med hjälp av mamma & farmor, hehe) sytt om till en kjol. Linne från Lindex & skor från skopunkten.

Detta hade jag på mig i Lördags när jag sjöng i Mariestad.


Mys kväll


Detta ser ut att bli en lovande & lugn kväll för mig efter den långa kvällen igår. Jag och Ellen stannade till halv 2 på stället där jag sjöng då pappa och hans "band" var klara. Många roliga bilder blev det (jag och Ellen hade en liten photoshoot i parken) och nya minnen. Mer om det sen. Nu ska här ses Trubbel i paradiset & planet 51. Men först ska jag hjälpa mamma göra pannkakor. Hon kan inte sånt än fastän hon är 40 år(skojaaa). 
Reccensioner får ni sen. puss!

Ps: jag har träffat Babben :-D har fotobevis också!!! Haha.

Är i affären nu. Måste stå emot. Köpte blå...

img_0960 (MMS)

Är i affären nu. Måste stå emot. Köpte blåbär istället o ska hyra trubbel i paradiset. Nån som sätt?


Människand bästa vän!


Foto:jag

Slänger in två helt oredigerade bilder innan jag ska börja packa, äta & sånt. Bara för att ni ska få se vilken söt hund jag ska träffa i morgon. Hunden, människans bästa vän. Kajsa, min bästa vän. Att en hund kan betyda så mycket. Älskar dig Kajsa!


three days, four pictures






fyra bilder som kan beskriva dom tre senaste dagarna rätt bra. I förrgår åker jag pappa & Elin till Mariestad och spenderade hela dagen där. Igår var det träning. Och idag har jag spenderat stor del av min dag vid Benitas farmor & farfars stuga. Vi har badat, ätit glass och spelat kort med hennes kusin + hennes kompis. Sen på kvällen blev det ner till stan för att titta på Eclipse. Slänger in en reccension(?) om den sen. Tack för dagen ♥


Jump in the water



första jag, andra morfar.

vad skönt det var att komma hem. Har tittat på scrubs ett tag och spelat kort med brorsan. Känner att sängen saknar mig nu så ska väl försöka krypa ner där om en stund. Men först ska jag redigera lite bilder från fotograferingen med Stina. Ska försöka redigera nogrant och bra nu, för jag snabbredigerar mest. Aja, vi hörs när vi hörs. Puss!

Nu har jag precis tränat dom två låtarn...

Nu har jag precis tränat dom två låtarna jag ska sjunga(Fields of gold & 9 to 5). Så medans dom tränar resten tittar jag på tv här, hehe. Vi åker hem runt nio. Så här ska jag sitta i en och en halv timma. Hehe. Nu tänkte jag äta min ägg macka och titta på Simpsons. Kramar!


Ocean



foto:jag @ stranden
50mm objektiv

back on track


Nu funker internetet på min dator så nu slipper jag förra över alla redigerade bilder till min brorsas dator och upptadera där!

Idag vet jag inte riktigt vad som kommer hända. Förutom att jag ska iväg och träna ikvälll tills på Lördag, då ska jag sjunga & spela gitarr på ett ställe. Vi får hoppas på det bästa. Har ALDRIG spelat gitarr inför folk någon gång. Förutom på min gamla skola men det var ju något oseriöst. Innan kommer antingen Benita hit eller så åker jag till Mariestad. Får se ;-)


Vart har Fanny vart nu tänker ni?  The tr...

img_6807 (MMS)

Vart har Fanny vart nu tänker ni?  The truth är att jag har varit hemma hela tiden sen i södags när jag kom hem. Har bara varit lite lat och varit med Ellen hela tiden. Igår spelade vi en film, en skräckis, haha. Men den är inte klar än. Handlingen är faktiskt grymt bra. Bara att vi är ju typ inte så bra på resten. Och idag satt vi framför datorn och spelade Sims.


Den blåa pricken är vi:-p Vi åkte för et...

img_6807 (MMS)

Den blåa pricken är vi:-p Vi åkte för ett tag sen. Är en bit kvar. Vi är väl hemma om fyra timmar eller nåt.  Hur som helst, när jag kommer hem så ska ni få rejäl upptadering med massa bilder. Kameran har varit med hela tiden. Har tid att redigera nu också för imorgon ska jag ha en sån där slappar dag. Titta på film, måla lite, spela Sims 3, redigera och sola lite om vädret tillåter. Nu ska vi snart stanna och äta så får börja avrunda här.  Just det, hur mår ni?:-)


SMS-inlägg

img_6807 (MMS)


Vi har det rätt(jätteeee) bra här. I morgo...

Vi har det rätt(jätteeee) bra här. I morgon åker vi hem, buhuu!!;-(


Måste bara skriva av mig lite och bärett...

Måste bara skriva av mig lite och bäretta Hur ossmart jag är. För det första så har jag solat utan sol kräm och för det andra har jag bara solat ryggen. Jag trodde ju inte att solen skulle ta så mycket, haha. Så nu är jag jätte brun/röd på ryggen och bakbenen. O juste, jag har ett märke på ryggen från min bikini som har en roset ibak. Så nu har jag en roset på ryggen. Haha, puss.


Testar bara en sak på mobilen för att se o...

img_0897 (MMS)

Testar bara en sak på mobilen för att se om bilden blir större, haha.


Titta våran utsikt från hotellet. Har lega...

img_0894 (MMS)

Titta våran utsikt från hotellet. Har legat där ute på stranden hela dagen och stekt o solat. Ätit glass har jag också gjort. Och läst ut boken "14år till salu". Rekomenderar den verkligen.  Nu måste jag duscha och fixa mig för ikväll. Då ska jag på kalas för min morfar fyller år idag, grattis! Och imorgon fyller servitrisen år som vi träffade på resturangen. Åh, det är så kul när man kommer till en resturang där det jobbar trevliga och sociala människor. Likadant i affärer när man ska shoppa. Tex på bik bok är dom skit trevliga och hjälper till jätte mycket så att man ska bli nöjd. En stor hiss till dom.


Vi kom fram till hotellet för en stund sen...

img_0888 (MMS)

Vi kom fram till hotellet för en stund sen. Har packat upp allt nu. Ikväll ska vi äta nånstans. Men innan det ska jag ta en dusch och fortsätta läsa "14år till salu". Har inte läst ut den än. Men den är bra. Ska duscha nu, ses!


Vi är i Varberg nu. Vi har precis firat m...

Vi är i Varberg nu. Vi har precis firat min mammas kusin emil lite som Fyller 18 idag, grattis!:) vi ska åka in till stan nu och gå runt lite där innan vi åker till Falkenberg. Batteriet tar slut snart så vi hörs när vi kommit fram till hotellet. ;)


xxxxx


Har precis packat klart tills imorgon. Nu ska jag bara duscha. Sen ska jag nog sätta på någon film, någon disney film blir det nog. Haha. Upptaderar i morgon från mobilen. Sen får vi se om det finns dator på hotellet. Kommer iallafall ha med mig massor av bilder hem på Söndag. ;-) Later!!


Dag 1 på brommö

Vädret var inte jätte fint första dagen. Men det dög ;-). Vi tog färjan till brommö runt ett. Där tog vi traktor skjuts över till stället där vi skulle tälta. När tälten var på plats sprang jag & Elin direkt ner till sjön och badade. När jag fick nog av att bada tog jag och pappa en promenad på klipporna. Där blev det många fina bilder. På kvällen blev det grillning & solens härliga kvällstrålar kom fram. Runt elva där någon gång somnade vi alla i våra tält.

Vi tog en fika innan båten kom.

Min söta & rätt knäppa kusin.

Min andra söta kusin :)

I väntan på båten.

traktor skjutsen!

Framme. Dock är det finare åt andra hållet, där sjön ligger.


Stranden



Promenad på klipporna.




Alla bilder (förutom dom på mig) är fotade av mig. Och kvalitén är rätt kass pga att alla bilderna är tagna med kompakt. Men en del blev ju faktiskt rätt bra ändå;-)

Tack mammi♥




Kom innan För dörren för en stund sen. ...

Kom innan För dörren för en stund sen. Har haft tre underbara dagar på brommö. Både mobilen och systemen blev kvar hemma. Men jag hittade en fem år gammal kompakt kamera här hemma som fick hänga med. Så några bilder ska ni allt få. Det jag hunnit med hittils är att packa upp och packa tills imorgon. Mormor och morfar kommer runt nio för att hämta upp mig och mamma. Sen åker vi till Falkenberg och stannar där tills på söndag. Nu har jag lite saker kvar att göra. En av dom sakerna är att duscha. Har inte gjort det sen i söndags. Men badat har jag gjort, hela tiden, nästan. Upptaderar senare med bilder från brommö. Puss!!


10:08 Ses på Onsdag


Nu drar jag till Brommö. Ska bara äta upp min frukost som består av harskitar, banan & filmjölk. Måste dricka sen också, är jätte törstig. Hehe, vi har med oss typ 12liter vatten till brommö. Och det är endast till mig och pappa. Hehe. Nu måste vi åka, Puss! Vi ses på Onsdaf.


Brommö år 2006. Fjärilar i magen!!!

Här kommer bilder från år 2006 sist vi va där. Då åkte vi ditt med min pappas kusin (tror jag det blir) & hans barn. Det va så kul! Gud vad jag längtar tills i morgon. Det pirrar typ i magen som det gör när man ska åka utomlands. Detta kommer bli sjukt najs asså. Skönt att komma bort från allt ett tag också. Bara ta det lugnt & ha det skönt. Nu ska jag packa det sista & ta en dusch. Kommer ju inte kunna duscha förrens på onsdag kväll. Upptaderar i morgon innan jag åker också. Puss!

I väntan på båten över till ön.

På traktorn som man får åka för att komma till det stället på ön där vi skulle va.

Ja, det är jag till vänster. Vilken tur att man förändras, hehe.

Korv var typ bland det ända man åt där. gott!

hehe.

Dags att åka traktor tillbaka till båten.

I väntan på båten.

Pratade i telefon med kusinen nyss. Hon är lika taggad som jag. hihi!!!


Shoppingen från i tor...


Baseball jacka från gina, 249spänn. Bästa köpet på länge :-) Funderar på att köpa en röd med.

Slapp vit tröja från gina för 149spänn. Har redan hunnit fläcka ner den. Som alltid med mina nya vita tröjor. Haha.

Nu ska jag börja packa. Har skrivit ner allt som ska med. Sen går jag och pappa ner till affären och köper mat som behövs. Vi ska ju tälta där på brommö. Det är helt underbart där. Känns som att vara utomlands. Vi får hoppas att vädret blir fint bara. O just det. Mina kusiner & min faster hänger med också. Så det blir najs. Vi ska försöka åka en gång till i sommar sen också, för Benita ska hänga med då. Hon åker ju till Öland i morgon så hon kunde inte hänga med imorgon. Nu måste jag packa. KRAM!

Ps; kommer upp lite gamla bilder från brommö sist jag var där ikväll. Haha, en liten Fanny med brillor va det då, hehe.

.


Vaknade för en liten stund sen. Somnade sent igår. Ska snart äta frukost och efter det ska jag börja packa. Åh, jag suger på att packa. Slutar alltid med att jag har med mig massa kläder & allt för lite nödvändigheter, typ. Vi ses när jag käkat. Puss!

summer feelings

 

foto
:jag


solblekt hår & bruna ben


Den här veckan har typ varit underbar. Strålande sol, massa bad & kompisar. Benita och jag sov i tältet i natt. Låg och pratade lite in på natten. Men det var svårt att sova. Jag och Benita gick upp runt åtta och var beredda på att åka till skara sommarland. Men så blev det inte (rätt skönt ändå,hehe) så vi låg i soffan och slöade hela förmiddagen. Sen spenderades resten av dagen uppe vid simsjön. & nu när jag har duschat så märker jag hur solblekt mitt hår har blivit. :D Och mina ben är faktiskt rätt så bruna.

Imorgon blir det nog rätt mycket upptadering också. Ska ta igen lite av denna veckan, har ju typ inte upptaderat nåt. Sen ska jag tagga inför brommö & falkenberg. Åker till brommö på Måndag kommer hem på Onsdag kväll, åker iväg till Falkenberg på Torsdag och kommer hem på Söndag. Underbart!!! Mina två absoluta favorit ställen!
PUSS!!

2 pic



2 bilder från stan igår.


Igår blev det en liten sväng på stan med Albina innan jag och familjen åkte iväg på kalas. Min kusin & morbror fyllde år igår då, GRATTIS! Vi blev bjudna på jordgubbstårta, inte fel det!! Med marräng dessutom, mums. Bara några minuter efter jag kommit hem gick jag och mötte Benita & Ellen. Sen när Lina kom gick vi och käkade pizza. Dagem var iallafall grymt lyckad. Fick också med mig två jätteee snygga grejer hem från stan. Snart kommer Benita hit också och jag sitter i pyjamas och glasögon. love!

RSS 2.0