Amanda nr 1!



FOTO:JAG  MODELL:AMANDA

Samma bild som i den här bannern. Den är så himla fin, Amanda är fin!
Ingen idé att skriva så mycket mer eftersom att jag inte har något vettigt att skriva. Så lika bra att göra det kort fattat. Puss!


21:04

Två bra låtar ni kan lyssna på medans jag redigerar, så jäkla grymma!


TVÅ



jag, fotograferad av Amanda! (ser ut som jag har kanin tänder på första,haha)

Snart kommer en på Amanda upp. Ska ändra headern lite också. Ciao!


EHm, ja!


MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMS!

ellen gäst bloggar:D
hejhej;D

ellen här, nu drar fanny oh jah till MOI !:D

jaja, nu drar vi puss !:)


Just nu, 13:43


ELLEN INVARDERAR!

Årets påskhare!!

Orginal!

ELLEN INVARDERING NR 2!

Just nu håller jag på och Ellen på att göra mat. Bouncles(?) med sallad. Vi får väl se hur det smakar. Det var rätt länge sen jag gjorde riktig mat själv. Haha. Jag och Ellen fotade förut, bilder kommer sen. Nu luktar det maaaaat. Puss!


OUR STUFFS


foto:amanda 
modell & redigering:jag


Ni kan säkert gissa att jag varit med Amanda idag och att vi har fotat. Vi har även startat en blogg tillsammans. Självklarat kommer jag att upptadera som vanligt här. Men om ni vill se och höra lite extra av mig så borde ni börja läsa våran blogg www.ourstuffs.blogg.se.

Imorgon får ni se bilderna jag fotade på Amanda idag. Blev en hel del bra. Här ovan ser ni en på mig. Man ser inte så mycket av mig, jag vet. Men jag gillar ändå känslan över bilderna. Älskar den guldiga västen mot den blåa väggen. Coola kontraster.
Puss & godnatt!


DESIGN BYTE


Som ni kanske märkt så har bloggen sätt lite konstig ut ikväll. Jag håller nämligen på att ändra designen. Och nej, den är inte klar än! Har mycketmycket kvar att göra. Måste gå och lägga mig nu också. Vill inte vakna 12 i morgon också. Men vad gör det egentligen? Påsklov nu för fan.
Godnatt!♥


New


Från hm. 249 silvermynt.

Om det inte hade varit för dansföreställningen som är om cirka två veckor så skulle jag inte köpt den. Men eftersom att vi skulle ha något guldigt så fick det bli denna söta prick från hm som sagt, och jag tycker den är så hääär snygg. Går att ha både till vardags och fest. Me love!


Saturday


HOLA! Jag kom hem för en stund sen! En stund sen? Haha, oj. Snarare tre timmar sen. Har träffat släkten och firat min gammel mormors 90års dag. GRATTISGRATTISGRATTIS! Även fast jag hade världens sämsta humör på vägen ditt(va så .......... trött) så blev det rätt kul sen mot slutet. Ah, just det. På måndag så ska jag och pappa åka till vård centralen och titta mitt hb värde eftersom att jag varit så jäkla trött, hängig typ i några veckor nu. Så det blir rätt skönt att få reda på om det är felet eller ej(asså om jag har för lågt hb värde, hehe). Jag tänkte typ gå och lägga mig nu(trött var det som sagt, haha). Och i morgon tänkte jag faktiskt försöka ordna ett video inlägg med min kompis Benita(nu blir hon förvånad när hon läser det här). Ska försöka ladda upp bilder från dagen innan jag hoppar i säng.
Annars säger väl jag godnatt♥

ps; hittade världens snyggaste "grej" på hm igår. Så jäkla snygg var den verkligen, nu när jag tänker efter. Passar perfekt till en sak som jag ska vara med på fram över också. Drar in till stan och köper den i morgon. Så kika in i morgon runt eftermiddagen så får ni se. Jag är kääääär.


Dagens.....outfit


Skjorta/blus från Soya. Linne från ellos. Halsband från bikbok. Tights med dragkedja från hm.

Puh. Äntligen klar med Engelska sagan. Iväg skickad och allt. Nu kan jag inte göra mer än att vänta tills jag får omdömet. Men det ska säkert bli bra för jag har lagt ner jäkla massa tid på den nu.
Fredag idag vilket betyder helg, och påsklov. Härligthärligt. Bea kommer hit snart och då ska vi dra ner till fritidsgården och sedan tillbaka hit för att se på film. Kramar!

PICTURES, from school

Skolan är rätt kul ändå, förutom när man har sina "skabb" dagar.
Annars så är det fredag i morgon(nehe?). Det betyder låååång håltimma så jag och Benita drar ner till stan och käkar. Annars så får ni ha det så gött så ses vi lite extra mycket på påsklovet som börjar om två dagar. Men wiho, nu blev jag glad. Puss!

Jag och Benita är rätt coola har jag hört. Annars tycker jag att jag är lite för lik min pappa här.

aw, sötnosar!

Någon mer än jag som tycker att jag ser ut som ett frågetecken?

Benita är söt.

yeay

80% av alla bilder puttar jag med munnen på, jag vet inte varför. Det är bara någon reflex jag får när kameran kommer mitt i facet på mig, snabbpose typ.

Oj jag kunde visst le också, annars tycker jag att bea är söt.

....

Sitter och redigerar bilder förfullt samtidigt som jag sitter och lyssnar på RussianRoulette (<----klicka) med Rihanna(grym, lyssnalyssnalyssna). Vad borde jag göra då? Skriva klart engelska sagan, jag är rätt så lätt distraherad. Får klicka ner photoshop och allt sånt, men youtube får fortfarande vara på.
Pussar till er.

-


Hejsan!
Igår hängde kameran med till skolan och det resulterade i ett par fräna bilder.
Föredraget gick hyfsat bra. Har bara en jobbig grej kvar denna veckan. Vi ska spela upp teatrar i Engelskan, snövit. Och jag ska spela "Snezzy". Det är hemskt, jag kan inte fejk nysa.

Imorgon så får ni se nya bilder från den här & här fotograferingen. Och kanske någon bild från skolan. Kom nyss på att vi ska spela in film i morgon på Musikteatern så jag måste sätta igång och träna. Åh, det är bara för mycket nu. Vi ses!

FÖRFATTARE NEXT?

Åh vad jag har slösat mycket tid framför denna fyrkantiga prylen. Men jag tror jag har hittat en ny liten hobby. Nämligen att skriva. Det kanske kan låta hur tråkigt som helst. Men när man väl är inne i en bra berättelse så är det så jäkla roligt och spännande typ. Kommer nog fortsätta sitta och skriva nu och skicka över allt jag skrivit till Ellen på msn medans hon skickar över allt hon skrivit. Åh, vilka no lifers vi är.


Slänger med en bild här så att inlägget blir något roligt, ha det bra!

Dr Pepper


Testade något nytt idag, jag som alltid kör på sourcream schips och cola.

Dr Peppern var rätt så god. Men smakade typ lite konstigt. Den smakar lite som godis. Jag trodde att den skulle vara skit stark/sur men det var den inte. Grillchipsen var skit goda. Fast stackars min mage. Jag kan egentligen inte äta så mycket stark mat(chips) och så.

SMÖGEN sommaren 09.


Visst är det fint?

Hej bloggen!
Bjuder på en bild från sommaren 2009. En härlig & solig dag i Smögen med mina kompisar. Det var så jäkla härligt då asså. Vi satt ute och åt mat & åkte båt till en liten ö och badade. Åh, längtar längtar till sommaren!
Känner för att skriva på här om allt och inget men ingen kommer väl orka läsa sen. Plus att jag inte har något vettigt att skriva. Så det känns rätt ovärt.

Men jag får ta och önska er en trevlig lördags kväll så ska väl jag fortsätta plugga.
Kramar till er alla!


LÖRDAG

Puuh, äntligen är mitt rum färdig städat. Har minst städat i 2timmar. Så fatta vad länge jag har skurat hyllor, dammsugit under sängen och allt sånt. Nu trivs man ju något bättre än innan.
Mamma ropar på mig nu, vi ska dra och äta på MAX. Lökringar blir det för min del iallafall + en baconburgare. Mums! Ikväll så sitter jag nog framför tv:n äter godis, pluggar lite. Men, måste sticka nu. Puss!

Mitt hår har typ blivit missfärgat nu. Det är en blandning av orangeblond och det gillar vi INTE. Så jag slingar håret i morgon så att det blir lite blondare som jag gjorde för cirka ett år sen.

VECKANS plus vs minus


+
Borde väl va att jag tagit bort tandställningen,
tjänat 100kronor på att sitta barnvakt,
orkat städa min garderob (lite, men alltid något),
-
Att jag inte börjat på min engelska uppsatts som ska vara klar nästa fredag.
Jag har varit DÅLIG på att upptadera bloggen.
Jag har skämt bort mig själv lite för mycket med frukost på Café, ätit ute med kompisar, hyrt överdrivet mycket film + bio på det, det ekar i plånboken för tillfället.


EN BILD PÅ BENITA



FOTO:JAG | MODELL:BENITA | ASSISTENT:ELLEN

Är det såna är bilder man kallar "spontana bilder"?. Ni vet när man bara klickar och modellen inte riktigt är med. Iallafall, när jag tog den här så stod Ellen brevid mig och fjantade sig och titta vad fint det blev när hon fick Benita att skratta. Detta är helt klart en av mina favorit bilder!!!!!


YOU'RE A SUCKER FOR LOVE



FOTO:BENITA   MODELL:FANNY (jag)
Detta är en av få bilder som jag blivit nöjd med. Det finns alltid mycket att klaga på när det gäller sig själv men det är lika bra att låta bli. För vad hjälper det att klaga och haka upp sig på det? Man kan ju ändå inte göra något åt det.

Medans jag redigerar bilderna på Ellen och Benita lyssnar jag på sucker for love med Pauline. Och jag fattar fortfarande inte varför hon inte kom vidare till final i melodifestivalen. Hon var väl FÖR BRA helt enkelt. Jag tycker iallafall att hon är grym! Någon som håller med mig?


SNART ÄR ALLT SOM VANLIGT


Jag ska börja upptadera som vanligt snart igen, ska bara få ordning på min dator. Sitter just nu vid min brorsas dator (det är hans rum på bilden). Ska snart göra hallons smoothie. Mums! Senare idag ska ni få minst två bilder från senaste fotograferingen. LOVAR!

ps; Har en liten surprise också, ingen tävling eller så. Men håll utkick så får ni se;)

FRÅN SKOLAN, YEAH!


FOTO:ELLEN "MODELL":JAG

Snabb upptadering från skolan innan jag börjar igen. Ville bara säga att mitt datasnille till pappa fixade datorn igår så nu funkar allt som vanligt igen. Som tur är;) Nu försvinner alla mina kompisar så vi börjar nog nu. Hinner inte upptadera hemma sen för jag ska dansa & förberedda föredraget i morgon. Kram!

FRUKOST MED ELLEN


Igår när jag och hela min skola hade studiedag drog jag och Ellen till ett café och åt frukost. Dyrt, men gott! Gick även på bio med Bea, Alex och Frida på kvällen. Alice i underlandet fick det bli. Tyckte den var rätt så bra, men typ konstig. Nu ska jag fortsätta plugga. Föredrag på Torsdag och blääää vad det kommer gå dåligt. Vi hörs!


UPPTADERING FRÅN BRORSANS DATOR...

Bra, nu har hårddisken kraschat igen på min dator. GREAT! Den kraschade ju i Maj också och nu igen. Så nu finns ingen jävla bild kvar som jag tagit osv. Bilderna från senaste fotograferingen med Benita och Ellen är också borta så dom lär ni inte få se mer av. Asså jag är så jävla sur just nu! Jag ska äta nu iallafall så kanske jag blir på bättre humör.


Gammalbild från arkivet.... Ni lär få se många gamla bilder nu... suck!


"WHEN YOU REALIZE THAT YOUR LIFE IS WORTH TO LOVE"



(slänger in två helt oredigerade bilder på mig och Benita)
Jag ville bara säga att livet är rätt bra nu.

Just nu sitter jag här vid datorn, skriver på en berättelse(jag har alltid haft problem med att stava det där sadrans ordet rätt) som ska vara inlämnad jag vet inte när. Saken är att vi ska skriva en tonårs berättelse när vi är klara med det vi håller på med nu i Svenskan och jag och min knäppa kompis Ellen tycker ju att det är super kul att skriva tonårs berättelser så vi har redan börjat. Så nu ska jag göra en varma koppen och sedan fortsätta skriva med min som sagt knäppa kompisar Ellen. Hihi, livet är underbart när man har underbara vänner.

KINA RESTURANGEN IGÅR




Kina maten igår var jätte god. Grillspett & friterade räkor måste nästan va det godaste som finns.

Idag blir det en sån där hemma dag, tråkig men såna som man behöver ibland. Plugga, städa & titta på solsidan som jag missade igår. Nu ska jag äta frukost(ni vill inte veta hur sent jag vaknade) & titta på solsidan på tv4 play. Ciao!

Trött, osminkad Fanny



Hej! Kvällen har spenderats på fritidsgården med vänner & på en resturang mitt i stan med familjen och några vänner. Och nu så är jag skit trött. Måste börja avsluta här nu så att jag snart kan gå och lägga mig så att jag inte somnar här. Godnatt♥

Första på Ellen

FOTO: JAG
MODELL: ELLEN
ASSISTENT: BENITA
Nu har jag en massa att fixa tills imorgon, annars så är allt okej med mig. Hur är det med er?
kram!

Moa & Felicia

Efter skolan & efter jag varit hos tandläkaren och fixat min tandställning så kom Moa & Felicia till mig. Vi drog direkt ner till sjön och fotade. Ni kan ju se resultatet nedan, vi var inte så seriösa. Och Felicia ville inte att jag skulle lägga upp någon bild på hennes så här kommer tre jätte seriösa på mig och Moa. Nu ska jag sova, puss!




Svar på frågestunden, första & sista!

tack för alla frågor, skit kul att svara på!

Har du några syskon? Ja, en brorsa på 16bast!
vad har du på dig en helt vanlig skoldag? Oftast tights och någon oversize tröja, gärna med många ringar.
vad har du på dig på fest? Hmm, senast jag var på fest hade jag på mig en tubtopp med paljetter och tights.
hur lång är du/hur mycket väger du? Jag är 161cm lång och väger 44kilo.
vad väljer du, gå upp 5 kilo eller gå ner fem kilo? Gå upp fem kilo! Helt klart!
Vad gillar du mest att göra? Lätt, umgås med mina kompisar. Jag vet seriöst inte vad jag skulle göra utan dom, tack för att ni finns!

Har du någon drömresa?
Egypten! Verkar så spännande med alla pyramider och allt som hänt där förr i tiden + att det är så otroligt fint.
Vilken är din favoritbild som du själv tagit? Den här! 
Hur många läsare per dag har du?
från 25-50, inte så mycket men ändå(;
Hur ser ditt liv ut om 10 år? När jag är 24år(14+10)går jag nog på högskolan och läser. Någon pojkvän kanske? haha, men inga barn än iallafall.
Vad är det bästa/sämsta med att blogga? Det bästa är alla fina kommentarer man får som får mina läppar att spricka upp i världens smile, det sämsta borde va när inspirationen är som nedgrävd, då man inte känner för att upptadera.
Favoritårstid? Sommar, lätt!
Drömjobb? Oj, svårt. Men något som är kul som fotografering, musik eller mode.
mjölk eller saft? Saft, har aldrig riktigt tyckt om mjölk. Fyblä.
choklad eller laktris? Oj, den var svår. Lutar just nu mest åt choklad.
Eric Saade eller Erik grönwall? Erik Grönwall, men gillar egentligen inte någon av dom särskilt mycket.
Godis eller chips? CHIPS!
Mörk eller ljus choklad? Ljus helt klart!
Tuggummi eller mintpastiller? Mintpastiller! Jag får ont i huvudet av tuggummi. Fråga mig inte varför, för jag vet inte.
Regn eller snö? Snö känns ju så mycket roligare än regn. Men nu, när vi har haft snö i 3månader så väljer jag faktiskt regn!
Vilken är din favorit bok? Oj, jag har läst så många bra böcker men än jag riktigt fastnat för är Alice, som handlar om en vanlig tonårstjej. Älskar böcker som man typ, känner igen sig i.
Favorit film? Newmoon & Snacka går ju. Två helt olika filmer, men dom är så sjukt bra.
Vilka bloggar läser du oftast? Lisaplace, kenzas & Annapedersen.
Vad är ditt mål med bloggen? Den frågan var svår i Fannys huvud. Jag har väl inget direkt mål med bloggen än att bara blogga och kanske få mer läsare?
Hur länge har du bloggat? På denna bloggen sen i Januari. Annars cirka ett år på massa olika bloggar.
Hur många besökare har du haft som mest? 80stycken :P
Som minst? 15;)
Kissie, Dessie eller Paow? Jag gillar ingen av dom direkt, men absolut inte Kissie!
Vilken är den bästa bloggen (förutom din egen)? Kenzas!
Kan du lägga ut någon mer video då du sjunger? Visst, ska försöka iallafall. Måste först få tag på en videokamera eller åka till studion och spela in. Men det ska nog fixas:)


VÅRSOL, VÅRKÄNSLOR



t-shirt från gina, tights från bikbok, kofta från cappucini & skor från reebook.

Shit vilken bra dag!
I skolan hade vi bara två lektioner så vi slutade kvart i elva. Jag och mina kompisar tog bussen hem och solen värmde så att jag nästan svettades(i bussen). Vi drog oss hem till mig och fotade och jag kikar igenom bilderna nu och det blev MÅNGA bra! Nu ska jag svara på frågorna i frågestunden. Ciao!

Fotografering på G

Vi har precis fixat oss och snart drar vi ut och fotar. Det blir säkert super. Vädret är perfekt idag!




Shopping


Åh, så himla snyggt. 79spänn på bikbok, rätt billigt ändå. Jag fulkomligt älskar det!

Svarta vanliga tights med "skinn remsa" på sidorna, tycker själva att dom är skit snygga. 199:- på Bikbok

Mascaran från Lindex och nagelack från cubus.

Skit mysig halsduk från Cubus. Finns i massa olika färger (snacka om beslutsångest) Tröjan är också från Cubus.

Den rosa söta toppen är från Cubus. Tycker den är jättesöt och vårig/somrig. Den andra är från bikbok och passar jätte bra ihop med tightsen här ovan.


ps: Svaren på frågestunden kommer antagligen upp i morgon. Tack för alla som ställt frågor och ni har asså eran sista chans att fråga nu tills i morgon. Kram!


Facst from me, kan man säga så? haha

Dålig upptaderings varnig!

Har haft gäster här hela helgen så har ägnat mesta av tiden åt att umgås med lite släktingar och vänner. Laddar just nu upp bilder till datorn från mina inköp idag(jag och Ellen drog till stan efter skolan med mamma) & igår. Datorn är rätt seg och typ 30 av 300 bilder är uppladdade. En drös med kalas bilder tar upp hela minneskortet så jag får väl bjuda på några såna bilder också. Adios!

SÖNDAG



Har precis gjort iordning mig och snart åker jag och Elin till stan. Har inte shoppat på ett tag så det ska bli kul. Visar allt jag köpt sen. Va inne snabbt på cubus i fredags när jag köpte present till min brorsa och vad mycket fina vår kläder dom hade fått in. Nu kommer Elinpelin, ;)

Ha en super mysig Söndag, så ses vi i kväll.

Love ♥

.....



foto:jag   modell:benita

två gamla på Benita, blir antagligen några nya idag om hon skyndar sig lite & är här innan det börjat bli kålsvart ute. Jag drar in till stan så länge och köper något till min brorsa som fyller 16 i morgon.

FYLLDE 14 IGÅR || 50mm OBJEKTIV

Igår var det min födelsedag. Jag fick 50mm objektivet jag suktat så efter. Jag är super nöjd med det. Annars blev min födelsedag rätt lyckad även fast jag var hemma, och sjuk! Mamma var så snäll så hon gick till bageriet och köpte räkmackor och några kakor. På kvällen hade mamma och pappa gjort jätte god mat & marängtårta till efterrätt.

Objektivet, 50mm. Skärpedjup på 1.8 är ett stort + har bara haft 5.4 förut.

Hoppbild, tagen i tisdag men jag tyckte den passade bra här.

Plötsligt händer det. 50silver mynt.

Detta fina halsband fick jag av min brorsa.

Och denna goda räkmacka kom mamma med;)


STÖKIGT RUM || BARNVAKT


Sitter hos mina kusiner. Ensam med dessa två små skitungar. Hihi, nejdå. Dom är så söta & jag stannar här med dom tills deras mamma kommer hem och sen åker jag direkt till dansen. Måste plugga till matteprovet i morgon också. Nu ska jag göra något att äta till oss, ha det bäst.

ps; imorgon fyller någon här 14år. Kan ni gissa vem?;)

Mjau


© jag

Tre bortglömda bilder jag aldrig visat. Dom på katterna tycker jag är rätt fina. Har tittat igenom massa sommar bilder nu och gud vad man längtar. Det är ändå bara 3månader kvar. Men det känns rätt overkligt nu när man tittar ut & ser ungefär 1-2meter snö om inte mer på vissa ställen.

Jag har rätt många sommarplaner bla åka till Göteborg med kompisar & shoppa och gå på Liseberg, Skara sommarland, rida en massa hos min moster , skara sommarland, Varberg & Halmstad.

ps; fortsätt ställa frågor i frågestunden nedan!


RSS 2.0