IPHONE TOUCH :D:D


Kom hem från stan för en stund sen. Fick med mig en Iphone touch hem & Sims 3. Snacka om att jag är lite glad nu :-D Hehe. Så länge jag tjattat om en Iphone. Nu kan ju jag blogga från skolan & skit.
Nu ska jag installera Sims 3 och nörda lite. & ikväll kommer väl min kusin hit, hon kommer dö när jag berättat  att jag köpt sims 3, hon är typ en sims nörd;-)
Puss!

En tisdags kväll

Sitter och läser bloggar. Ska alldeles strax gå och göra mig något att äta. Sen ska jag sätta på någon bra film & bara mysa framför soffan. Har varit skit trött idag, så jag ska försöka gå och lägga mig tidigt!!!!! Jag säger så jätte ofta men nu, nu ska jag fan e mig göra det. Ni får ha det bäst!!!!

Ps; jag vet att min blogg suger just nu. Jag orkar inte lägga ner så mycket tid på bloggen. Men i sommar, då fan!! ;-D


En vår dag i April






©jag


Nästan blont


snäppet ljusare. Gillar det! Blev inte exakt likadant som sist, men är nöjd iallafall.Vad tycker ni?;-)

gult hår?


Hade på mig mina nittights & min nya jeans skjorta när vi åt på mangos. Gottigott vare allt.

Vi köpte jordgubbar & godis när vi kom hem och tittade på Jakten på Julia & jag tyckte det var helt rätt som vann!!!

Nu ska mamma bleka slingor på mig. Vi får hoppas på att det inte blir gult. Som det blev när jag gjorde på mamma, hehe. Men om det blir gult så ska jag färga brunt imorgon. Höhö!

Fläta



Jag har på mig en gammal tröja från mq som jag köpte för ca 3år sen, halsband från monsoon, jeansjackan är ett fynd här hemma(visade sig att det var mammas, hehe) & jeans shortsen är från cubus.

Ska sten plugga fram till 6 nu innan jag & mamma åker iväg och äter på Mango. Ligger så hääär mycket efter, bara för att jag varit så lat. Inte bra. & solen skiner ute. Bajs!


spöregn & en handduk

Kom hem nyss. Tack & lov. Precis när jag och bea kommit ner bussen(hem) så hade Bea glömt sitt busskort. Så i världeeens spöregn fick vi springa upp till skolan & hämta det. asså det regnade skit mycket. Så, jag tog upp min handduk från gympan och torkade mig. Sen gick jag med handduken på huvudet. Men när vi skulle på bussen tog jag av den, för jag vill ju inte att folk ska tro att jag är helt dum i huvudet, bara lite ;-)
Hehe. Nu ska jag äta. Är verkligen vrålhungrig. Sen blir det en mysig hemmakväll.


Flowers in white, with a heaven so bright



FOTO:JAG + Sony alfa 200 med kitobjektiv

Själv gillar jag den första mest. Den andra blev inte alls lika fin. Aja.
Nu märker man verkligen att det är sommar. Idag var det typ 30+. Helt sjuk. Riktigt gött är det iallafall. Va nere i stan förut med Benita. Hittade två jätte snygga toppar på bikbok som jag la undan tills i morgon. & snart kommer pappa hem så då ska vi äta. Hann bara kasta i mig lite yougurt förut innan jag skulle ner till stan. Så ja. JA ÄR HUNGRIIIIG!
Puss(L)

Tegelvägg



Var ute och fotade för en stund sen. Skit härligt väder. Men solen gick i moln efter ett tag. Snart ska jag äta. Sen ska jag sätta i gång med plugget. & när klockan slår åtta börjar anna anka söker assistent. :-DDDDDD

clothes


Dom tre topparna åt vänster från Nelly, solbrillor från bikbok, shorts från hm, ringar från cocoo & klänningen från chicy.se(Kanske köper den till skolavslutningen, vet inte riktigt än).

Klädkollage, snart!


Jag av Benita när vi köpte pizza.

Nu är jag äntligen hemma. Onsdagar är så långa & jobbiga. Fast Torsdagar är värre. Dagen började med att jag försov mig. Vakande 10 över 8. Så jag gjorde iordning mig på 10minuter. Satte på mig linserna, borstade tänderna, klädde på mig, packade! Mamma skjutsade mig och jag kom precis när klockan var halv 9. TUR DÄR ASSÅ! Hehe. Idag ska jag plugga, göra ett klädkollage(till er, hihi), gå ut & gå, fixa min cykel(försöka), plugga lite till & ja. Typ så. Ha det gött!!

It's a mystery



Tjena sötisar♥
Medans jag duschar så kan ju ni titta på dessa riktigt snygga bilder på mig, höööh, skoja. Jag ser typ skit creapy ut på första(& mitt hår är fett). Men det bjuder jag på. Alla kan inte vara perfekta & alla har sina dåliga dagar. Så är det bara, bara att lära sig leva med det! Nu ska jag duscha, raka benen & allt sånt där krimsikrams. Ha det bäst!

BILDBOMB från idag










¨



17maj

Satte mig precis här med cafe 46 räksallafd(bästaaaa!!!). Idag hängde Bea, Ellen & Benita med mig hem efter skolan. Vi har suttit och spelat kort/tecknet, käkat pizza & pratat. Åh, när jag och Benita sprang iväg och köpte pizza i endast sockar så skulle vi självklart få springa mellan pizzerian & affären för att ta ut pengar för att pizzerian kunde inte ta kort. Och det säger han ju självklart när pizzan är klar. Heehe. Ska ladda upp bilder sen men först ska jag slå på trean och se svenska hollywood fruar. Puss!

colours


FOTO:JAG

here you go!

Flowers


Foto:jag, sony alfa 200 + 50mm

Var ute & fotade lite i trädgården förut. Jag blev inte jätte nöjd. Finns typ inga fina motiv i trädgården & vädret är ju hur trist som helst. Jag älskar ju att fota i motljus!!! Hehe. Inte så enkelt om det inte finns någon sol.
Men jag tog några coola bilder inne sen som jag tyckte blev mycket finare. Visar er efter jag ätit. Puss♥

Skitgubbe

Nu ska jag lära pappa att spela skitgubbe & Kalle anka. Ni får ha en bra lördags kväll. Jag bjuder på lite bilder från i torsdag-fredags också. & imorgon så ska jag nog ta mig satan gå upp tidigt, ta en morgonpromenad med pappsen & ta med kameran. Så pussar till er så ses vi i mörraaa.


Söt, som vanligt. + våran favorit filt. Så mysiiiig!

Det ska föreställa ett hjärta....

Hehe, så :D

Haha. Detta var den finaste bilden jag kunde hitta på oss. Så ja, det finns värreeee.



Hela morgonen låg vi och såg på film & spelade kort, och åt naturligtvis :D  Skit mysigt. Inte förrän klockan var typ 5 så gick vi upp och gjorde något annat. Hehe, latisar.

Här var klockan typ två eller något. & glasögonerna var på, så ja. Hehe!

Skitgubbe & Kalle anka is the shit!!!

Ett paket juice & en uppäten pizza.

Summer night



FOTO:JAG
En sommarkväll 2009. Den kvällen spenderades med Julia. Shit så kul vi hade. När vi sminkade oss som clowner.

Benita åkte för en stund sen. Åh, vad denna dagen har gått fort. Vi har i princip bara legat i soffan och slöat, hyrt massa filmer, käkat godis, köpt räksallad, spelat skitgubbe & Kalleanka(kortspel) och pratat. Jag älskar att bara slöa. Kan ju vara för att jag är en otroligt lat person. Haha!
Nu börjar talang. vi ses!

12:02 14 mars


Godmorgon!
Jag och Benita har legat i soffan hela morgonen. Vi har spelat kort och precis hyrt en till film "Bandslam". Vi kan hyra direkt från tv:n så att man slipper åka iväg för att hyra. Lyx! Igår såg vi på new moon, utan text. Hehe. Men jag och Benita kom på flrut hur man får text också. Nu är Benita iväg hos tandläkaren och jag ska äta frukost. Benita tog sista pizza biten från igår, så jag får väl koka några ägg. Sen ska vi fortsätta titta på Bandslam när hon kommer tillbaka. Pussar!♥

& just det. Felicia fyller år idag så, Grattiiiiis till dig finis!:)

Sov sött


Heej!!!
Snacka om att det känns bra med ledigt tills på måndag. Och nu har vi inga prov framöver eller något(på ett tag iallafall). Känns som om att jag skulle kunna sova ända tills på måndag. Hehe, så trött är jag. Har legat och slöat i soffan och tittat på scrubs. Ska hoppa i sängen nu. Sov goott♥

Konfirmation.. ;d


Efter många om & men så har jag äntligen bestämt vilken konfirmations grupp jag ska välja. Det blev musikgruppen i Ryd. Och det beror ju mest på att Lisa har valt det, att jag gillar musik, att dom åker på läger till västkusten och en dag på bodaboorg. Nu får vi väl bara hålla tummarna för att det finns platser kvar då!

Annars så, ska jag titta igenom målbeskrivningen till matte provet i morgon.
Puss!


Alltid lika fina Lisa



Foto:jag
Modell:Lisa
Sony alfa 200 + 50mm objektiv
reflexskärm silvrig sida

Var ett tag sen jag slängde upp ett porträtt. Så tänkte det var dags nu.
Denna gången blir det ett på fina Lisa som jag tog för kanske en månad sen. Har fler om ni vill se?


outfit 11maj & en rätt så klumpig Fanny




Cheap monday, tröja från Monki, skor från hm, ringar glitter & Spanien + mammas.

NEJ VET NI VAD! Jag hade skrivit ett inlägg och precis när jag är klar så stängs allt ner på grund av min klumpighet eftersom att ja, jag tydligen rååkade trycka på någon knapp. Åh, så typiskt. Iallafall. Ska sammanfatta kort vad jag skrev föruuut för jag orkar inte rabbla upp allt igen. Eller eh, vi säger hejdå så ses vi i morgon.
puss!

Haiiit


Dagens outfit kommer upp soooon.
Later alligator!

Shoppingen i Göteborg

Here you go! ;-)


Shorts från cubus. Valde mellan dom och ett par skit snygga svarta med nitar på fickorna. Ångrar mig faktiskt lite:(

Slapp, jätte skön t-shirt från Monki.

Väska från ginatricot

Tights med nitar. Dom kostade endast 119spänn och kommer från monsoon. Jag älskar dom!!

Jätte skön hood från bikbok. Den är typ fodrad(?) inuti. As skön, jag ångrar mig inte en sekund att jag köpte den. Även fast den var rätt så dyr.

Skjorta från monsoon.


Gina reade ut massa vanliga basplagg och jag haffade åt mig dom här två.

Från monsoon. Endast 30kronor för båda;o

Halsbandet är från monsoon för 99spänn. Tröjan är från Monki(skit tydlig bild, jag vet).

& sist men inte minst en plånbok från gina.

bye bad times, hi good times


KÄRLEK:
Är du kär just nu? - Nej!
Har du någon kille just nu? - hehe,nej
Har du dumpat någon? - ja
Har någon dumpat dej? - haha, jaa:) 
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull?-  Nej?;s
Vem kramade du senast? - Mamma? Haha, jag vet inte!
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - ehe, nej?;P


 
SKOLA:
Är du duktig i skolan? ja
Har du bra betyg? - ja.. :)
Har du fått göra om ett prov någongång? Nej ;o
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - Aa
Sköter du dej i skolan? - Jaa, jag försöker iallafaaaaaall :D ihii
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - Haha, vem gör inte ?:)
Haft mobilen på lektionstid? - Ja!
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - Nej;p

FAMILJ:

Hur många är ni i din familj? - 4
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar?- Jupp
Trivs hemma? - ofc

Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - Nej!
Har skrikit och slagit din mamma? - Jag har varit arg men jag har aldrig slagit mamma;o
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? Nej, det var ett tag sen ;)
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? höhööm
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - ja

VÄNNER:
Du har vänner? - ja!<3
Du brukar vara med? - Bea, Benita & Ellen. Bästa, älskar er!<3
Vem/vilka var du med sist? - Benita, Ellen & Lina.
Är det okej att ha kill-kompisar? - Ja?;p
Har du pussat någon av dina kompisar? - haha, ja! 
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - Nej?:O
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - ja


FJORTIS:

 
Du sminkar dej varje dag? - mascara, ja!
Putar med läpparna på kort? - Haha,  jaa!
Tar kort på dina bröst? - Omg, nej?;O men titta in på kissies.se om ni vill se sånt.. >< 
Super dej packad varje helg? - nej
Du har kysst en tjej? - haha. Nej!
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - Nej, plattar typ aldrig .
"Ditt hår e knallblont? - hihi, Nej (H)

ALKOHOL:

Har druckit alkohol? -  NEJ *STOLT* :D

Vem bjöd dej på alkohol? - ? ingen
Brukar du dricka alkohol? - nej

KRIMINELLT:
Är det okej att vara kriminell? - Antagligen inte,? höhö

Vill du bli kriminell? - Men ja, deklart? "Naat"
Vad är inte okej med att vara kriminell?  - men, gash
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem?  - Nej.
Har du suttit i fängelset? - Nej.
Vill du hamna i fängelset? - Nej!

DÅLIGA TIDER
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - Jaaaa!

Du har gråtit över en kille? - ja, för typ skitlänge sen, haha.
bråkade du senast med? - mamma tror jag...
Du har blivit våldtagen? - Nej!:O

ÖVRIGT:
Film? - New moooooon :D
Musikgenre? titta in min spotify lista, eh juste. Mitt spotify funkar inte. 
Lyssnade senast på?- Eva Cassidy - fields of gold

WIHOOO

Kika in på Fanny Staafs blogg förut och såg att jag kom med i hennes "outfit tävling". Jag blev över lyckliiiiiig. Jag är nr 4 och om ni vill vara så snälla så kan ju ni rösta på mig ♥ 
läääänk 


Zebra

Idag har jag legat ute på min zebra randiga filt i en timme och pluggat. Mycket roligare än att sitta inne när det är hur härligt väder som helst ute. & imorgon är det skola. Helt okej, ska lämna in min so/sv inlämning och den är faktiskt snart klar. Ska bara lägga till lite bilder och sånt.

Ps; igår satt jag vid datorn och hade precis laddat upp bilder och gjort ett helt inlägg med allt jag köpte i Göteborg. Men självklart när jag ska trycka på "Spara & publicera" så ska allt börja lagga. Åh, så typiskt?




Westhill, red bird


jag bor typ i min nya tröja...

Jag läser bloggar, tittar på film & försöker plugga. Går så där!

we♥it

24qtzmg_large
Tumblr_l1toiokccf1qbp8ajo1_500_large
Tumblr_l20j6yiezy1qarimyo1_500_large
Tumblr_l1ywx8i3jj1qbzetgo1_500_large
Kertiiiblogspot_large
Tumblr_l20oyji8bo1qzm7s5o1_500_large
Tumblr_l1wh036m2p1qbp8ajo1_500_large
from we♥it
lovelovelovelovelove


Hej ko


JAG ÄLSKAAR ATT TA KORT I MOTLJUS!
Hej finingar!
Blir en lugn fredags kväll för min del. Jag och mamma har bestämt att vi ska hyra film och köpa massa gott.
Innan det så ska jag fortsätta med min so/sv inlämning så att den blir klar idag så att jag slipper sitta med den hela helgen. Och när jag har tid över så ska jag upptadera här och lägga ut lite bilder som jag inte visat för er än. Ni vet ju att min dator är helt crazy så jag lånar min brorsas. Men ska lägga upp en bildbomb här sen.
vi ses!


Today look



hood från bikbok, halv transparent tröja från Monki, halsband från monsoon, tights lånade av Benita (som hon sorgligt nog vill ha tillbaka i morgon, åååh), väska från gina och skorna från alltid lika underbara hm.

Eftersom att det är Torsdag idag så har jag varit i skolan. Asså, det är så himla mycket nu innan sommarlovet. Även fast det är en månad kvar(mer till och med, hehe). Men det är rätt mycket prov & inlämningar som ska in nu. Jag sitter och jobbar för fullt med min sv/so inlämning. Och vet ni vad som är hemskt, att den ska skrivas för hand. Och med min otroligt fula handstil så kommer nog jag få IG bara på grund av det. Och vet ni vad som nästan är ännu hemskare? Att imorgon har vi Engelska prov. Fast äh, det är nog inte så hemskt. Jag kan ju nästan det mesta :-D hehe, ovanligt det!


Självporträtt + lite läsvärt



foto:jag, sony alfa 200 + kitobjektiv
Jag känner mig alltid så tillgjord när jag sitter & posar framför kameran. Och även fast jag tar en evighet på mig och tar massa bilder så blir det inga bra. Men äh, det skiter jag i nu. Så jag bjuder på två rätt misslyckade bilder på mig.

Jag har ändrat designen, igen! Haha, någon som blev förvånad? Jag ska iallafall ändra den lite till(säger inte jag alltid så? Och sen ändrar jag inget?) höhö. Men iallafall. Jag ville bara be om förlåtelse för att jag upptaderat så dåligt, med tråkiga inlägg osv. Men det ska bli bättre. Har typ bara varit lite mycket ett tag. Men nu, så kommer det nog bli bättre. Jag tänkte börja med mera outfits och sånt + mer egen tagna bilder som det varit dåligt med på sista tiden. Så häng kvar, ni är bäst♥


Idag körde jag på...


...mjukis byxor från bikbok, t-shirt från gina, jacka från cubus & väska (NY) från gina.

Nu ska jag och mamma till opikern & efter det ska vi äta räksallad på Cafe 46. MmmmmM!


Gårkväll

Valborg i går vad ganska lyckad. Förutom att jag var så jäääkla trött när jag, Benita & Ellen gick ner till sjön. Så jag kände mig ganska osocial/seg under kvällen. Runt tio, elva började jag och Ellen gå hem och vi satt uppe hela natten. Först när klockan slog halv fem så slängde vi oss i sängarna och somnade direkt.

Runt 6 tiden kom Benita & Ellen som sagt. Och när jag kom in i mitt rum ett tag efter hittade jag dom två sittandes instängda i min garderob. Haha! Jag vet att min garderob är ganska ny städad.

Snyggingar

Vi är så normala man kan va, & that's it;-)

älskar er♥

Haha

Tog inte med kameran ner till sjön, så jag tog inga bilder på brasan eller fyverkerierna. Iallafall, efter gick jag och Ellen upp till mig och tittade på film, snackade & spelade gitarr. Mysigt!

hejhopp!

Benitas tights som jag lånade, som är ungefär så häääääär snygga.


RSS 2.0