Sitter hos ellen nu. Benita gick nyss, hon...

img_0814 (MMS)

Sitter hos ellen nu. Benita gick nyss, hon kommer snart. Vi ska äta nu.  Annars är allt typ piss. Vi vill inte att det ska bli så här. Alla gör sin misstag, alla.


Sitter i bilen påväg till mariestad med de...

img_0787 (MMS)

Sitter i bilen påväg till mariestad med den bästa. Förlåt för att jag inte upptaderat seriöst typ. Bara massa tråkig mobil bloggning. Men aja. Ha en underbar dag i det fina vädret, puss!!


Sol & bad hela dan , så vi ses i kväll!!!

img_0741 (MMS)

Sol & bad hela dan , så vi ses i kväll!!!


Hej på er! Gårdagen var bra. På morgone...

Hej på er! Gårdagen var bra. På morgonen gick jag ut och solade ett tag. Sen efter frukosten begav jag mig hem mot Ellen. Vi badade, solade och åt jordgubbar i det fina vädret. På kvällen hade vi lite skräck films maraton. House of wax (var grym) och the ring. Vi gick och la oss runt ett och jag och Ellen är redan uppe. Fyra och en halv timmas sömn är inte mycket, haha. Men vi ska iallafall ta en promenad nu. Mer upptadering ikväll eller imorgon. För denna dagen kommer också spenderas med Ellen, sen sover hon hos mig. Kram!


Lite sent nu men, äh;-)



Hoppas ni haft en fin dag alla! Min har spenderats hos farmor & farfar med kusinerna & familjen. Massa bad, god mat, mys med hunden & dans runt stången. Hur har eran dag varit? Puss!


Fan att photoshop ska laggs när jag redige...

img_0721 (MMS)

Fan att photoshop ska laggs när jag redigerat alla bilder , så ingen sparades heller. Bara att starta om datorn och börja om från början. Måste hinna de SATC sen också. Puss!


Vilken vacker rand jag kommer få där, hehe...

img_0717 (MMS)

Vilken vacker rand jag kommer få där, hehe. Ligger ute och solar. Har lust att bada men ne, det går inte. Buhu. Är hur underbart väder som helst. Ska fortsätta sola nu tills maten är klar. Sen blir det hem till kusinerna. Ha en underbar dag!


Första på Stina


FOTO:JAG
MODELL:STINA

taget med 50mm objektiv & silvriga sidan på reflexskärmen


Midsommarafton i mörra


Shorts med nitar & Blus från gina. Bikini överdel & skor från hm.

Haha, oj. Titta på bilden i högra hörnet. Ser ut som om att mitt hår är jätte fett! Men det är väl bara någon konstig skugga eller något. Hehe. Inte dom bästa outfit bilderna men alltid något. Bilden längst ner tyvkte jag passade bra där;-)

Dagens planer är väl att redigera massa bilder, städa min garderob & kanske åka till Mariestad sen. Får se.
Vi höres!

Klockan är fyra. Och det har precis börjat...

img_6807 (MMS)

Klockan är fyra. Och det har precis börjat bli ljust ute. Känns knäppt. Hehe. Har inga planer på att lägga mig, Är inte det minsta trött. Just nu är våra värsta år på tv. Ska göra mig något att äta. Nu när klockan blivit så mycket känns det inte ens värt att lägga sig och sova. Haha. Jag kommer vända på dygnet helt nu. Puss på er!


Sitter i soffan. Vaknade för en liten stun...

img_6807 (MMS)

Sitter i soffan. Vaknade för en liten stund sen. Har precis ätit frukost och ska alldeles strax göra iordning mig. För bussen till Ellen går om, oj jävlar 20minuter. Nu fick jag bråttom. Vi hörs!


Jag står tyst där framför dig, när sommaren tar slut


T-shirt (NY, från gbg) från rut m.fl
Ring (NY, från gbg) från glitter.
Jeans från Gina. Dom är lite för långa. Ska sy upp dom snart í guess.
Skor från dinsko.


Home

Nu är jag hemma. Jag & Ellen var ju som sagt inne i stan förut. Det jag gjorde istortsett där var att äta, hehe. Jag och Ellen gick till Preso och åt sallad. Man fick mixa en egen för 85spänn. Skit gott. Jag tog ju självklart jätte räkor, räkor, ägg, champinjoner(?) & sallad. Mums! Kommer upp outfit snart, då jag har på mig det jag köpte i Göteborg. Puss!

Ellen & Jag på presso.

Min sallad

Ellens.

Sitter o äter med Ellen på restutang nu. M...

img_6807 (MMS)

Sitter o äter med Ellen på restutang nu. Mums!!!!


Ska ta ett bad snart, sminka mig, klä mig ...

img_5249 (MMS)

Ska ta ett bad snart, sminka mig, klä mig och sätta i linserna. Sen tänkte jag & Ellen åka in till stan och käka. Jag måste också byta bikini överdelen med paljetter mot en blå underdel. Och Ellen kommer väl att shoppa som en galning, hehe. När vi kommer tillbaka så ska väl vi mysa lite med hennes kaniner. Så sjukt söta. Har massa bilder på dom. Nu ska jag bada. Funderar på att ta med kameran till stan sen. Puss


Titta in senare för att se vad jag fick me...

img_6807 (MMS)

Titta in senare för att se vad jag fick med mig hem igår.


Ska ta tummer ur nu...


Förlåt än en gång. Ska verkligen ta tummen ur nu och bli bättre på att blogga. Har haft fullt upp. Men det klagar jag inte över, jag älskar att ha massa roliga saker att göra. I torsdag var jag ju iväg och badade, i fredags fotade jag Stina + att Ellen sov här. Och igår gick jag & ellen upp klockan 6 för jag skulle hänga med mina kusiner och Farmor till Göteborg. Hehe. Fick med mig lite saker hem, + ett brännmärke på armen från lek & bus landet. Höhö. Ska fixa mig nu, sen åker jag till Ellen. Och ikväll ska jag redigera alla bilder på Stina. Blev upp mot 380bilder ungefär. Men ska radera en del också eftersom att en del är suddiga. Och Stina blundar på en del också;-)
Puss!

Trust your self

Jag har några mål denna sommaren. Nu ska jag fan e mig fixa det alltså. Nu eller aldrig, typ!


Klotter vägg



Foto:jag  modell:josefin
Sony alfa 200 + 50mm objektiv + reflexskärm, vitasidan.

Fotade Josefin igår, ska fota (kanske) Albina imorgon & på fredag ska jag fota Stina. Så ni kan förvänta er mycket fina porträtt här framöver. Gårdagens bilder på Josefin blev grymmaaa. Idag blir det en slappar dag. Sitter hos kusinerna just nu. Men tänkte åka hem snart. Då blir det väl att titta på någon film & äta chips.
Later!

Ps; Ska börja på ny design idag också. Är så trött på den jag har nu!


Skit väder, men det stoppar inte mig!!!!!!

Förlåt för den dåliga upptaderingen dom senaste dagarna. Men jag har bara inte känt för att sätta mig vid datorn. Och dessutom så har jag haft rätt fullt upp.

Igår så kom Benita & Ellen hit. Vi skulle åka ner till sjötorpa och bada men det tillätt inte vädret då det började spö regna. Men vad gör vi då? Hehe, springer ut i bikini och duschar i spöregnet och typ rullar oss i gräset. Det måste nästan va något fel på oss, men vafan, kul ska man ju ha. Sen började vi ju frysa så då tog vi en varm dusch. Efter att vi städat upp efter oss (hehe) så kom mamma med pizza. Efter vi ätit upp den och pratat lite om allt vi ska göra i sommar så kröp vi ner i soffan och hyrde hem "Hard candy". Och alla tre tyckte att det var en riktig skit film. Jätte konstig var den. Och då, när klockan typ va åtta fick vi för oss att åka ner till sjön och bada. Så mamma var så snäll att skjutsa ner oss. Men vi åkte inte till vanliga badplatsen utan till ett hemligt litet ställe som Ellen kände till. Skit mysigt!!!
Idag har jag bara tagit det lugnt och varit barnvakt åt mina kusiner. Och gissa vad jag kommer med för idé då, runt sju "Ååh, titta. Solen kikar fram. Ska vi dra ner till sjön o bada?". Så självklart drog jag med mig Elin, Oskar(kusinerna) och pappa ner ditt. Och vilken tur vi hade. För precis när vi hade badat och klätt på oss så började det spöregna.

Nu ska jag göra mig en kopp med varm oboy, krypa ner i soffan & se på film. Och sen, gå och lägga mig. För jag är så jäkla trött. Pussar!

Lite bullfika. haha, sätt solsidan? "Vill du ha billfiiita?"

Vi frös som bara den, även fast vi satt ihopkrupna under filten..


Sötisar!

Universums sötaste hund


FOTO:JAG
Fotat med 50mm objektiv


Min farmor & farfars fina hund Kajsa. Så otroligt söt. Har flera bilder som jag tänkte visa er framöver. På dom ser man verkligen hennes riktiga jag, busig som bara den! På denna ser hon rätt så trött ut. Jag gillar verkligen den vänstra bilden. Man får typ en speciell känsla av den. Jag får typ utomlands känsla på något sätt(haha).


Två fina vänner



Foto:jag med standard objektiv
På bild: Mina fina vänner Ellen & Bea

Redigerar bilder från skolavslutningen. Tog detta fina porträttet på Ellen & Bea. Så himla fina! Återkommer snart med fler bilder. Kram!


GOD NATT


SOMMARLOV!!!!!

& så bjuder jag på två hemska bilder på mig från igår kväll.

Klänningen är köpt på gina förra året, koftan har jag lånat av Felicia, Väskan från gina & skorna från dinsko.

Nu ska jag skynda lite så att jag kommer iväg till Benita. Vi kommer väl mest ta det lugnt eftersom att jag tydligen fått magkatar eller något. Så första veckan på sommarlovet kommer väl gå till att bara vila, kul! Men seriöst, fy fan vad gött med sommarlov. Jag behöver inte knalla iväg till skolan förrens om två och en halv månad!!!!!

12:32

Puuh. Nu är jag äntligen hemma. Gick ner till stan efter vi slutat, men först fick jag leta efter mamma på hennes skola i typ en timma. hehe. Sen handlade jag det sista till ikväll. Nu ska jag ta mig något gott att äta. Sen ska jag ta en dusch, göra hårinpackning, ansiktsmask och hela köret. Sen blir det skolavslutning!!!! Helt sjukt!

KÄR!



Allt från hm.

Var på stan lite snabbt tidigare idag. Skulle nämligen köpa med mig EN bikini hem tills i morgon då vi har husets dag och ska åka o bada. Men självklart kom jag hem med tre överdelar. Och jag kan inte bestämma vilken som jag ska ha. Får nämligen bara välja en, resten ska tillbaka. BUHU! Är ju helt nerkärad i alla tre. Vi med mer saker hem också men visar det imorgon. Måste sova nu. Godnatt♥

Man kan, bara man vill

Kom hem nyss. Skulle egentligen varit med Bea men jag känner mig sjuk. Mår jätte illa & har ont i huvudet. Tänkte gå ner till affären och köpa mig något, sätta på en film, slänga mig i soffan och ta det lugnt hela dagen. Och det är faktiskt helt OKEJ! För vet ni vad? Nu har vi inga läxor kvar. Vi gjorde sista grejen på svenskan idag. Vi spelade upp teatrar. Och det var faktiskt riktigt KUL! Även fast jag typ va nervös innan, haha, tönt. Bilderna från igår kommer ikväll eller imorgon. För som sagt. Jag ska ligga framför tv:n och bara ta det luuuugnt.
Puss!


Ni får två mobil bilder under tiden. Tagna med min Iphone ;-)

In action

Kom hem från farmor & farfar för någon timma sen. Va där med hela familjen. Vi cyklade ner till sjötorpa med vovven(Kajsa) och badade. Eller ja, jag var den ända som vågade. haha! Men Kajsa gjorde mig faktiskt lite sällskap och hon var riktigt duktig på att simma. Lägger upp en bildsekvens sen från när hon badade/simmade. Fotade en hel del nere vid vattnet också men tills jag laddat över bilderna så får ni nöja er med en mobil bild. Puss!

In action, med kameran i största hugg!!


UNDERBARA SOMMAR

Hej! Jag är helt slut efter all sol jag fått dom senaste dagarna!

Gårdagen var skit mysig. Direkt efter skolan(eller ne, jag fick vänta en halvtimma eftersom att mamma blev lite försenad, hehe) kom mamma och hämtade mig. Vi åkte ner till stan, tog en fika och letade skolavslutnings klänning till mig. Vi gick på stan i ungefär två timmar utan att hitta något. Men när vi sprang in på lindex hittade vi världens sötaste topp som fick hänga med hem. Vet dock inte om jag ska ha den med jeansshorts och örhängena som också kom med hem eller samma klänning som förra året. Iallafall. När jag kom hem kom Benita, Bea & Ellen. Vi satte oss på en filt här utanför, åt glass, pratade, busade & ja larvade oss. Hehe. Sen fick vi världens ryck och blev sugna på att åka ner och bada(runt nio på kvällen, hehe). Så det gjorde vi. Skit skönt! Sen skulle Bea hem så jag, Ellen & Benita köpte hem pizza som vi åt innan dom skulle hem.

Idag cyklade jag till mina kusiner och badade i deras pool. SVINKALLT! Så jag och Elin tog cyklarna och cyklade ner till sjön och tog oss ett dopp där. Det tog ett tag innan vi kom i men, äh. Ni skulle sätt mig förra året. Världens badkruka!! Sen cyklade vi hem till mig, tog det lugnt & åt. Nu är jag hur trött som helst. Men jag måste hinna rensa/städa min garderob innan jag ska på bio med mamma & pappa.

Ha det bäst!!!


Första doppet

Idag har jag & Benita tagit årets första dopp. Hur härligt som helst. Sen satt vi och spelade kort med Emil & hans kompis. Sen åkte jag och Benita upp och la oss på en filt här utanför & åt godis o pratade. Mysig dag! Och vädret har ju varit jätte härligt!!!!






2 Juni

Hej på er!
Har suttit med näsan i skolböckerna i princip hela dagen. Eller ah. Varanan typ minut så fastnade jag framför iphonen. Gjorde en videoblogg men den blev INTE bra. Tänkte göra en video nu när jag spelar gitarr & sjunger. Men får se. Kanske gör en på fredag så kan jag & bea göra en på rasten när båda sjunger :-) hihi.Nu ska jag springa ner till affären och köpa hudfärgade tights. Och bilder från skolan idag kommer nedan.






.


Tummen upp för att jag har så hääär mycket träningsvärk sen all träning igår. Bara ett litet bevis på att jag faktiskt inte är så lat ;-)
Jag försöker också få igång min Iphone, men det går inget vidare. Internet funkar inte, buhu!


RSS 2.0