<3

Idag har jag varit i skolan & varit barnvakt. Är så trööött. Ska fixa massa te och sen plugga till matte provet. P.U.S.S!


Vill sitta på ett fik med dessa brudar nu :( <3


ROCKYDOLLY


Har pratat i telefon alldeles för länge med Benita & Emma och har nu väldigt lite tid på mig att skriva klart min no inlämning. Men det ska nog gå! Och jag som skulle lägga mig tidigt idag... Aja!

Dagen blev lyckad som sagt. Efter en lång men ändå rolig skoldag så drog jag, Cicci, Benita och Ellen ner till stan. Tittade på lite saker på Clarks och blev helt förälskad i en klocka och ett par byxor, blev uppskrivna på önskelistan direkt(4maaaars). Vi drog vidare till bake off där vi satt en timma. Deras baguetter är ju helt underbara. Sen gick vi till gina, hittade såklart snygga saker där med. Bl a en skolavslutnings klänning. Efter det så trippade vi ner till mangos och jag tror jag fick mig en prao plats där, NICE(tack Cicciiii<3). Vi trippade vidare till Rocky Doll o gick runt i deras platåskor(aj mig fot). Efter det blev det gudstjänst. Och det måste varit den roligaste någonsin typ. Vi fick typ dampet. Men det var as mysigt. Avslutade hela dagen med en fika med ett skönt gäng(<3) och sedan tog jag bussen hem med Benita. Dock skulle hon hem till sig, så jag åkte hem och har nu fördrivit tiden jag skulle pluggat till nu. Bra? NEJ!

Slänger upp lite bilder från igår och idag...








Hola amigos! Har hängt på stan hela dagen ...

Hola amigos! Har hängt på stan hela dagen med mina underbara vänner. Håller just nu på att koka upp massor med te eftersom att min hals dör snart. ville bara meddela att jag haft en sjukt bra dag, att jag mår sjukt bra (psykiskt inte fysiskt för har massa med träningsvärk o ont i halsen) och att jag upptaderar mer senare när jag gjort klart min no inlämning! Puss!


pussisar


Blev en baguett med den här bruden efter skolan!

Okej, jätte dålig upptadering men har massa grejer tills imorgon. Så får blogga när det har lugnat sig. Ska sätta igång o sten plugga nu, sen ska jag belöna mig själv med något gott framför stylisterna. PUSS!

<3

Sitter i min säng. Som alla andra kvällar. Älskar verkligen att sitta här på kvällen, helt ensam och bara tänka. Kanske prata med någon kompis i telefon eller på msn. I detta fall Benita, vi planerar lite inför min födelsedag och lite annat. Tidigare idag var hela familjen hos farmor & farfar, hälsade också på saknade Lisa. Gud vad jag älskar den lilla hunden. Helt sjuukt! Känner egentligen inte för att upptadera just nu. Men vi ses, puss!

shoes

Fick hem mitt paket från hm igår. Det mesta ska skickas tillbaka, ska byta storlekar och så. Men dom här skorna stannar kvar... Perfekta till våren och sommaren.


129:- på HM

EMO

Godmorgon!
Idag är jag sur. Helt sinnes. Vaknade upp & skulle åka iväg. Men va, jo jag är sjuk? Helt snorig, hes... Skräll att det ska hända mig liksom. Har varit sjuk nästan sedan... Låt oss se.... Oktober? Jo, jag börjar bli sjukt trött på det & har just nu lust att ligga i sängen i flera tusen år och vila eftersom att jag blir så jäkla trött på köpet också. Orkar fan ingetting!! Har nästan tillbringat hela mitt lov i sängen. & sen finns det ju fler saker som tröttar ut en som skolan(!!!) + massa andra grejer som jag helst håller för mig själv! Fan vad depp jag blev nu också då! Ska (försöka) gå ner till affären och köpa på mig massa gott så blir man kanske glader(nej, jag tröst äter inte).

För att göra det hela lite bättre kan jag bjuda på lite fina sommar bilder. Försöker övertala mamma & pappa att åka utomlands i en vecka eller två så man kan få komma bort från kylan och vila upp sig ordentligt i värmen och bara ha det bra. Det går väl sådär......


gårdagen...

...blev faktiskt riktigt lyckad. Drog ner till stan runt tolv. Jag & Ellen mötte upp Cicci. Vi köpte Presenter till Benita. Vi fick vänta ett tag innan hon kom för hon skulle äta med sina föräldrar. Men när hon kom så gick vi till ett jätte mysigt Café. Cicci var så snäll att hon bjöd mig på kladdkaka. Benita fick sina presenter. Bl.a en jätte fin ring. Efter det drog jag hem snabbt för att käka. Sen hem till Ellen en snabbis. Efter det blev det gudstjänst med Cicci, Benita & Ellen. Efter det en snabb liten fika. Sen blev det pizza med Felicia, Cicci, Ellen & Benita!♥












Ringen hon fick!


















15:30 en torsdag


Godmorgon!
Vaknade för kanske någon timma sen, men har bara tagit det lugnt. Skulle egentligen åkt till äventyrsbadet med Emma i morse och sedan käka på Baguetten. Men Emma var tvungen att åka och jobba, så det blev inget. Resten av tagen hade jag tänkt ta det lugnt. Se film, spela sims & kanske läsa. Och just det, tänkte ha lite hemma spa också. Sen ska jag försöka blogga lite också. Pussar!


Onsdag 15:22



Skjorta från hm, örhänge gjort själv, ring från gina. Körde på lite brun ögonskugga idag också. Hiss/diss?

Hola fellas! Är hemma en snabb svänga nu för att äta. Men alla som känner mig vet att jag inte är särskilt snabb av mig så vi får se hur det går med deet. Blev en fika på stan när Benita äntligen(!) kom. Hon fick sina presenter och jag tror hon blev glad, för ringen i alla fall! Tror jag, Cicci & Ellen lyckades fixa en prao plats på Rådhuset! Inte illa. Nu ska jag lyssna på lite musik & så innan maten är klar, sen drar jag till Cicci. Puss!♥

& just det, GRATTIS BENITA!!! Love you girl♥


Godmorgon! Jag sitter på bussen påväg in t...

Godmorgon! Jag sitter på bussen påväg in till stan. Jag, Cicci & Ellen ska fira Benita som fyller 15 idag, Grattiiiis!! Kameran är med så ni får bilder ikväll. Kram!


döskalle/nit väska

Ni har säkert inte missat Kenzas snygga väska som hon köpte i Thailand. Sjukt snygg tycker jag iallafall. Tittade runt på modekungen nyss och hittade en som nästan är exakt likadan. Klicka här .


699:- hos modekungen


..


Sitter hos Ellen nu. Men ska strax åka hem för jag mår inte alls bra. Så ikväll ligger jag i min säng. Känns roligt. Men ändå rätt skönt, för jag älskar min säng<3<3<3

<3

100% osminkad

GODMORGON! Vaknade runt halv tio men har segat rejält. Nu ska jag hoppa in i duschen & fixa mig innan jag drar in till stan för att köpa present till Benita. Sen drar jag hem till Ellen för o göra smycken. Ikväll kommer även saknade Lisa hem till mig! Glad alla hjärtans dag på er, förresten!♥

skinnjacka

Angående skinnjackan några inlägg nedanför så har jag ingen aning om vart den finns. Googlade på skinnjacka bara. Men däremot har modekungen några sjukt snygga inne just nu. Ska själv klicka hem någon av dom snart. Gå bara in på "jackor & kavajer" och sen skinnjacka. Jag tänker på dom två längst ner med nitar, men dom andra är också fina!


899:-

två till




armbandet & örhänget


en söndag





Hej finisar. Är hemma nu efter en timmas gudstjänst & en liten tur till en mysig butik i Väring med min Ellen. Har precis tagit ut kladdkaka ur ugnen och ska fixa lite te till. Sen drar jag och Ellen och testar fuego på friskis & svettis. Ska försöka få med någon ut & gå sen också. Solen lyser idag igen, & jag är på riktigt bra humör och känner mig riktigt pigg. Det var länge sen. Behövde nog vila några dagar. Men som sagt, nu mår jag bra och det hoppas jag att ni också gör. Nu blir det kladdkaka och vänta på Ellen. Slänger nog på P.S I LOVE YOU så länge också, PUSS!♥

ps: örhänget jag har på mig gjorde jag igår klockan ett på natten, blev riktigt nöjd. Vad tycker ni?


filmtips



Såg P.S I LOVE YOU tidigare ikväll & ack så bra den var. Har bara sätt den en gång tidigare men andra gången var den så mycket bättre. Tror dom flesta har sätt den, men om ni inte har gjort det så...SE DEN! Ren kärlek säger jag bara, så himla fin film!


fransar & kedjor




Snyggt från cocoo(.se) och bikbok(.com)!


LITE KAKA

Slängde just ihop lite chokladsmett. När pappa är klar med potatisgratängen så slänger jag in smeten i ugnen. Annars då så ser min dag rätt lugn ut. Tänkte bara vila hela dagen för att jag är så otroligt trött. & efter den här cp veckan i skolan så förtjänar jag det! + att jag pluggade väldigt mycket till NO provet som jag också fick MVG på. Nöjd tjej. Nu är det bara Matte, Engelska, Spanska och Franska prov efter lovet sen är det nog ganska lungt ett tag. PUSS!

Gammal bild. Har inte så många bilder på den bärbara;-)

SKOLAVSLUTNINGSKLÄNNING

den svarta är från nelly och den rosa är från novequeen

Okej. Det är så här. Att varje år går jag på stan samma dag eller dagen innan skolavslutningen och letar klänning i panik. Så därför har jag lovat mig själv att vara ute tidigt i år. Så jag har redan börjat titta på klänningar. Och jag har hittat två som jag verkligen älskar. Frågan är bara, vilken av dom??

Den svarta kanske känns lite tråkigt som skolasvlutnings klänning, men jag tänkte liksom piffa upp den isåfall. Typ så här:

Och den rosa känns nästan lite för söt. Men varför inte "piffa ner" den? Typ så här:


a beautiful morning





I skrivandets stund så sitter jag nerbäddad i min säng med datorn framför mig. Jag äter en skit god omelett samtidigt som solen tränger sig in bakom persienner och gardiner. Snön glittrar och fåglarna kvittrar. Vem blir inte glad av att vakna upp av detta vis liksom?

INFÖR SOMMAREN

SÅ, en beställning från HM som jag & mamma skickade in nyss. Nöjd tjej!

Bikinin - kändes som ett måste. Har letat efter en i leopard mönster sen förra sommaren då jag började tycka det var riktigt snyggt!
Skorna - dom vita var redan självklara. Men dom blommiga kändes så somriga och fina så det fick bli dom också.
Jeansjackan - måste man ju bara ha på sommaren. Så det fick bli en sån också.
Shortsen - dom gråa älskar jag. Matchas snyggast med vit linne, vita skor och lite armband. Dom rosa var jag bara tvungen att ha. Man måste ju ha något "mjukisbyx" liknande på sommaren också.
Linnet - vanligt vitt baslinne. Passar till allt!

evening


Tillbringar/tillbringat hela min kväll i sängen med stylisterna på datorn & en kopp te i min hand. En bra kväll, en mycket bra kväll. Känns också väldigt skönt att det inte är någon skola imorgon. Så, jag åker till Benita på morgonen för att slappa lite. Sen blir det ut att springa med några tjejer från min klass, hurtiga som vi är. Men för att slippa idrott imorgon (som var vår enda lektion på hela dagen) så fick vi en hemuppgift, alltså att springa i 30 minuter. Godnatt på er. Själv sitter jag uppe ett tag till. Men till alla som ska till skolan imorgon. PUSS!

död

Ligger i sängen, helt död. Tänker ligga här hela kvällen för jag är så trött. Hostar hela tiden gör jag också. Så sjukt irriterande. Men nu ska jag sätta på solsidan & vänta på mat, om mamma börjar med den snart för är sjukt hungrig. MEN NEJ FÅR VÄL SVÄLTA DÅ! skämt åt sido. Puss!



13:01

Läser massa bloggar, tittar tillbaka i arkviet från typ maj-juli. Saknar sommaren och är så taggad inför den som kommer. Ska äta lite nu, & när Emma kommer hem ska vi ta en promenad. Kan behövas, puss & kram!


s

Nu ska jag hoppa i säng. SKA TAGGA INFÖR NO PROVET IMORGON!!! Och dans på idrotten. Och en lång syslöjd lektion. + massa andra tråkiga lektioner. Döda mig någon?


trött på vintern

Jag vill ha vår och sommar! fdgbhyjfghf, får DAMP! SÅÅ TRÖTT PPÅ VINTERN OCH  all skit som ssska hhända hela tiidenn(Om ni   undrar varfööör deet blir flera bokstäver ibland så är det för att mittt nya tagenbord sugeeeeeeeeeeer! Ellen gjorde  söndeer mitt förra). Sen vill jjjag åka uttomlands också. Som vi aldrig gör(!!!). Sen skulle det varaa kul att få tillbaka Lisa också.  Och om enn viss person åkte iväg idag(fegis...). Och om jag var frisk. Men annars rullar väl allt på. Det vill säga att skolan torterar oss typ. NÄ! NNU SKA JAG PLUGGA. KUL VA??


:(

SÅ! Klar med alla G mål i No:n. Nu är det bara alla VG mål kvar. FAN! Sen ska jag gå igenom alla "minns du?" frågor i no boken. Sen Måste jag läsa igenom allt en gång till så att det sitter. Sen måste jag plugga till engelska provet. Alla glosor + grammatik. Just det, texterna kan vara bra att kunna också. Sen ska jag gå igenom lite till matte provet på fredag. Fast det tar jag på torsdag. Just det, har spanska läxa tills....imorgon? Sen franska glosor... Asså, vart tog tiden vägen? Kommer inte hinna!!!!

sommaren 2010















Sommaren 2010!
Mariestad flera gånger om, Skåne/Danmark med Ellen, Brommö med härligaste personerna, massa bad, nakendopp, Kolmården, Läckö slott med kusin & farmor, den oförglömliga kvällen med Benita, Ellen & Alma, spelningen i Mariestad, glass i massor, dagen/natten hos Ellen Nord, Falkenberg....<3

morning




GODMORGON!
Vaknade för någon timma sen. Har legat i sängen med datorn i knät, läst bloggar & ätit frukost. Ska snart sätta igång och plugga lite. Sen blir det en promenad med pappa & ikväll ska jag och Benita på en musikal som Hanna är med i. Grymt att vi vann biljetter asså. Egentligen var det rep idag inför fredag då jag ska sjunga i Mariestad, men det blev inställt. Men vet ni. Jag ska ta och fortsätta läsa lite bloggar, blogga lite själv kanske & sedan ta fram no boken(nooooo)! PUSS!


love you


pluggiiiis


I samma ögonblick som detta skrivs så sitter jag och pluggar. NO, och det är tråkigt. Hur kul är det liksom att veta att jag just nu använder vänster hjärnhalva? Eller att alla minnen lagras i minnecentrat. Fast, så oinstressant är det ju faktiskt inte. Men jag skulle mycket hellre varit med på konfirmand dagen idag. Men får hoppas att min tuffa konfirmationsgrupp vinner lite pengar så vi kan köpa massa godis. Det låter rätt gött. Godis för 500 spänn skulle inte vara helt fel. Så KOM IGEN NU!!

På tal om inget så ska jag snart få lite chokladtårta av mamma. Puss!


BAGUETTEN

Igår var jag & Ellen inte med på idrotten. Så vi hann med att gå ner till stan och käka på Baguetten. Det var hur gott som helst. Skönt att slippa äklig falafell på skolan. Så vi taggade lite extra för matteprovet som var sen. Som förövrigt gick rätt dåligt...






Godmorgon!



Godmorgon! Ellen drog för ungefär en timma sen. Vi såg på "andra sidan häcken", åt frukost i sängen & spelade lite på våra mobiler. Idag blir det en sån där tråkig lördag. Måste plugga till tre prov. Mindre kul.... Men det var iallafall jättekul att träffa Ellen igen efter...ett halv år?!?! Shit. Aja, puss!

01:41







Rolig kväll med en rolig tjej!

that's my life

jaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjagh
atardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatar
digjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigja
ghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjagha
ardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardig
jaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjagh
atardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatar
digjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigja
ghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjagha
ardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardig
jaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjagh
atardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatar
digjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigja
ghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjagha
ardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardig
jaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjagh
atardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatar
digjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigja
ghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjagha
ardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardigjaghatardig


<3



Helt sjukt vad jag saknar dig...

DÖDSKALLERING


Gina tricot, 99:-

Outfit 3 februari


Tröja från hm, halsband från monson & veromoda, jeans från ginatricot.

20:32

Sitter i min säng, lyssnar på musik & försöker ta det lugnt. Går inte så bra pågrund av en grej. Fast man är rätt van nu. Konstigt nog! Och den dåliga upptadering. Jag säger bara, SKOLAN DÖDAR MIG!

Förutom det som hände idag så har jag haft en riktigt bra vecka. I måndags testade jag Disco dans. Det blir definitivt Disco en gång i veckan framöver. Rätt skön dansgrupp var det också. I tisdags åkte jag till mormor & morfar för att plugga hela dagen. Gick riktigt bra och jag känner mig riktigt förberedd till matte provet i morgon. Vilket betyder att jag inte behöver plugga så mycket ikväll. SKÖNT! Igår så kom kusinen hit efter skolan. Vi åt räkor, dansade, gick en promenad och sjöng lite. Tycker om min kusin mycket, så söt är hon! Och idag, torsdag så blev det en sväng till stan med mamma. Fick med mig en snygg ring & en ap snygg skjorta!

RSS 2.0