Bullar, te & spaiiin



Jag tar en paus i pluggandet & upptaderar. Hhoh, om min dator skulle krassa nu eller bara stängas av så skulle jag få typ, panik. Just nu har jag uppe tiotals olika hemsidor med massa fakta om Spanien + power point med allt jag skrivit. Jag har nästan skrivit ett helt A4. Tror att man måste skriva minst 2-3A4. Så jag känner att jag har lite tidspress nu. Men jag har ju tills på Torsdag på mig. Nu ska jag ta en dusch & sedan fortsätta skriva. Morgon dagen ser vi INTE fram emot. Ni vet nog vad jag syftar på.

BEVERLY HILLS



Tröjan är från Beverly Hills i Hollywood (inte så svårgissat). Ringen är ny från jc, 11spänn. Vilket kapp. Nu får ni vara lite TACKSAMMA när jag lägger ut två stycken så fula & konstiga bilder på mig. Haha!

Idag har jag varit hos farmor & farfar. Träffat lite släktingar & firat min farfar som fyllde i fredags. Bilder kommer senare. Ska fortsätta skriva på min "powerpoint" som jag kallar det. I so:n, så ska vi skriva om ett land. Jag skriver om Spanien eftersom att jag vet mest om det landet. Om jag får tid över så ska jag ändra lite på min bloggdesign. Blir bara små ändringar, när våren kommer så blir det en stor förändring i bloggen iallafall(designen asså). LATER!

Yesterday...





Jag och Beatrice tog bussen till stan runt halv sju. Vi gick till rhodos & där åt jag lax med stekt potatis, Beatrice åt pastasallad med kyckling. Vi blev båda lite chockade över hur mycket det kostade sen, men det var det värt. För, fy satans vad gott det va. När klockan var nio stod vi och väntade på att bussen skulle komma. Under det tiden så tog vi massa knäppa bilder. Men dom, behåller vi nog för oss själva. Haha, kanske kan visa någon sen. Vi ser helt störda ut på dom.

Annars, så har jag precis ätit klart. Förrätt, varmrätt, efterrätt. Nu är man inte hungrig längre iallafall. Ha en underbar lördagskväll, nu ska jag vara social. kram!

RIGHT NOW



Just nu har vi gäster här. Min moste och hennes man är här. Väntar på att förätten ska bli klar. Kurar lite så där i magen. Åkte in till stan en sväng förut innan jag åkte & till min kusin Oskars barnkalas. Fick med mig lite saker hem från stan och just nu strossar jag omkring i universums skönaste tröja (bilden ovan). Nu är förätten klar. Räkor, mums! Visar gårdagens bilder sen också, love!

FREDAG


Jag & Beatrice i väntan på skolbussen.

Tänkte bara upptadera snabbt innan jag & bea drar oss in till stan och käkar på resturang. Ellen & Benita skulle egentligen hänga med men, dom kunde inte. Så det blir bara jag & bea, sen åker vi hem till mig & ser på film med massa godis och chips. MUMS! Kan ju bara tillägga att resutrang mat är min favorit. Kameran är med också. Så vi ses ikväll hoppas jag med massa bilder, ha en trevlig fredagskväll!


two and eight, 28


Ph:jag

tralala


tröja & tights från hm. Vantarna är mammas & klockan har jag fått i julklapp. Annars så finns den på knokk.se

Nu drar jag mig ner till fritidsgården. Snack & skoj med roliga folk blir det ja. Först ska jag äta, men då måste jag skynda mig. Haha, har fördröjt tiden något idag. puss

HJÄLM ÄR ETT MÅSTE, HIHI


På högra bilden ser min arm typ missbildad ut, men det är för att jackan (tog brorsans) är så stor så den vicker sig.

I söndag åkte jag skridskor. För första gången :D haha, nej. Jag åker skridskor rätt ofta. Eller jag gjorde, när jag var liten. Vi hade en bana precis utanför oss där vi bodde förut så där kunde jag åka flera timmar varje dag. Jag åkte med mina kusiner & min pappa i söndags (Y). Riktigt kul faktiskt. Efter tog jag bussen till stan med Fanny. Vi gick till arenan. Där vi skulle spela handboll men vi sprang runt och typ, gömde alla bollar!? Kul var det iallafall.

Vet att bloggen typ, legat rätt still ett tag. Eller under helgen, men det är bara för att jag inte haft så mycket tid. Och när jag väll haft det så har jag inte haft någon lust. & då, blir det bara tråkiga inlägg.

Imorgon, så ska jag visa lite bilder som jag tog på Hanna i lördags. Tog även lite bilder idag, direkt efter skolan.
Kram!


THOSE SUMMER DAYS



Varför blir man inte förvånad?


Har precis tagit en dusch. Jag har typ gått och längtat efter den (duschen alltså, haha) hela dagen. Har känt mig frusen & typ svettig. Jag vet inte hur det går ihop riktigt men, ah! Så det var riktigt skönt att ta en dusch.
Skoldagen har annars känts lång & tråkig. Men det är riktigt gött att det är fredag i morgon. Jag läntgar bara att sitta där i soffan, äta chips & se någon bra film. Visst, jag kan ju göra det nu, men då får jag inte den där härliga känslan att det faktiskt är helg. Annars, så ska jag plugga nu. Jätte kul att jag helt glömt av att vi har spanska glosor tills....IMORGON. haha, vi ses!:)


SOLUPPGÅNG #4





Fotograferade av mig, en tidigt vinter morgon hos farmor & farfar.

Jag gillar bilderna. Motljuset, bokehn, den varma känslan. Vad tycker ni?

HAHA, skaffa ett liv Fanny


Två sköna bilder från i somras. Jag var bara tvungen att lägga upp dom här bilderna. Tycker dom är så himla sköna. Och så brun jag var där(jämfört med nu, haha). 
-
Guuud vad jag saknar sommaren. Långa mornar, långa dagar, sol, värmen, allt roligt man kan hitta på & alla kompisar man umgås med. Jag saknar att bara kunna sätta mig på cykeln och 1minut senare befinna mig nere i det svalkande vattnet. Åh, jag får så jädrans många flashbacks(?). Denna sommaren var det många cykel turer kan jag lova. Och denna sommaren var en av dom bästa jag har haft. Och vet ni, sommaren 2010 ska bli jäkligt mycket bättre. Tillbaka till..............läxboken. Haha, nej jag skoja. Jag har inga läxor, kvar!;)


SAGT & GJORT


t-shirt från gina, leggins med dragkedja från hm, örhängen från cubus
Kallt? Jo det var det kan man säga, att stå där ute i t-shirt men vafan, shit da same :D

Jag & Elin har suttit hela eftermiddagen och pluggat. Och nu, är jag i princip typ klar med alla mina läxor för veckan. Om det inte kommer fler då. Ska snart duscha, efter jag har tränat. Fortsätt skriva här nedaaan, blir super glad för varje kommentar. + att ni kan fortsätta skicka in till veckans bild. Läs mer om det här.
Nu; Träning, fram med yoga mattan & tränings cd så kör vi.

BLOGGTORKA


FOTO:JAG

Ointressant fakta:
Min dator har börjat lagga. Den går jätte trögt och jag tror bestämt att det beror på överbelastning på hårddisken där det säkert ligger ett tusen antal bilder. Får ta & rensa någon dag. Tänkte göra ett jätte långt inlägg med massa bilder nu här på kvällen men så ni förstår, så tillåter inte datorn det. Får bli någon annan dag.

Tänkte köra en läsar fråga, istället! Vad vill ni se mer av i bloggen?
Kör på nu och ge massor av idéer och saker ni vill se mer av. Och idag, bara för att va snäll så lovar jag att följa varje förslag(förutom konstiga/oseriösa saker). Så om ni vill se en outfit minst 3 gånger i veckan eller nåt, så fixar jag det. Men då får ni kommentera mycket här, DEAL!

SPRING TO THE SUMMER


ALLT OVAN FRÅN HM  

HMs nya vår & sommar kollektion är inget annat än underbar! Jag & Benita pratade i telefon i timmar igår och det ända vi snackade om (nästan) var HMs snygga kläder. Båda två var inklickade på deras online shop. Och varje gång vi såg något snyggt lätt det ungefär så här "ÅÅÅÅÅH, VAD SNYGG, MÅSTE HA MÅSTE HA, MAMMAAA". + att jag gillar bilderna skarpt. Det är så typiskt mig, jag tänker alltid på hur bilderna ser ut. Om nån kompis säger "åh, titta vilken snygg tröja" så svarar jag "ja, men bilden är suddig".

GUITAR, MUSIC, LIFE



Innan jag går till sängs tänkte jag sitta uppe och spela lite gitarr. Har aldrig nämnt något om det förut, men jag spelar faktiskt rätt mycket gitarr. Jag har ingen egen men jag lånar alltid någon av min pappas. Akustisk eller el. Men jag gillar mest el gitarren faktiskt. Jag älskar ta mej fan musiken, riktigt jäkla mycket. Tänkt att något sånt kan betyda så mycket. Att sitta och spela & sjunga gör mig så jäkla glad, samtidigt som det är så himla kul. Jag tror, jag kommer hålla på med musik i hela mitt liv. Man får iallafall hoppas. Och, om ni skulle vilja så kan ju jag sätta ihop en video när jag sjunger och spelar gitarr till.
godnatt!


Porträtt på mig,?


Foto:ellen (inställningarna osv har jag gjort)
"modell" & redigering: Jag

Tog bussen till Ellen igår, efter jag varit själv i stan och lämnat tillbaka lite kläder & även köpt lite nya. Kameran var självklart med. Vi skulle fota ute men då hade det blivit mörkt, och kallt. Så vi gick in och fotade med blixt. Det blev väl helt okej. Bilderna på ellen är super fina, så jag visar dom senare. Nu ska jag äta frukost, hm, gårdagens godis påse ligger här brevid mig. Väldigt lokande, men jag får stå emot. För jag blir alltid typ, dålig i magen när jag äter godis på morgonen. Haha, puss på er sötnosar!:)

IT`S GETTING HOT IN HERE


Knokk klockan som jag fick i julklapp, t-shirt från hm, halsduk från cubus & ribbade strumbyxor som gått och blivit min favorit från hm.

Ursäkta för fjortis bilden som hamnade här då. Eller, ursäkta o ursäkta. Det råkade hamna några såna på minneskortet när jag skulle fota seriösa bilder på mig typ. Eller, jag skulle testa reflexskärmen. Rött läppstift tog jag på läpparna också som ja, jag var allergisk mot. Jag har kommit på att jag inte tål läppstift & läpglans.
Nu är Fanny hungrig, puss & godnatt och skicka in bilder till veckans bild här nedan! puss!


VECKANS BILD



Och det går till så här:

-Ni skickar in eran favorit bild till mig, [email protected]. Ni får skicka in högst två bilder.
-Bilderna ska senast vara inne på söndag 17/1 kväll klockan 21:00. Det behöver inte vara exakt den tiden, men nån gång där.
-Sen väljer jag ut 3-4 bilder som jag lägger ut här på bloggen, då får ni rösta på den bilden ni gillar mest.
-Och den som vinner får sin bild i min meny tills nästa tävling & självklart en länkning!

Hoppas ni vill vara med nu, skulle vara så himla roligt. Och till nästa tävling ska jag faktiskt försöka fixa ett pris.
så, lycka till nu!

BACK ON 1


Skärp från vermoda, tröja från hm & strumpbyxor till. Ursäkta minen, var inte meningen att se så sadrans sur ut, jag är nog mer bara trött. haha!

Imorgon kör jag en veckans bild så, be ready. Annars kan jag bara tacka för alla kommentarer jag får. Hmm, kylan börjar gå neråt(?) och det tycker jag är jätte bra. För jag längtar något otroligt till våren och sommaren. Nu får plugget ta över!


typisk fanny kväll


Så här ser en typisk Fanny kväll ut. Tidning, choklad, vilstenar(dock så har jag bara testat dom en gång) & vatten eller is te till. Tyvär så har Fanny ingen tidning nu, inte heller någon god choklad! Men hon har precis ätit upp alla pannkakor som förut låg i en stor hög(?) på tallriken. Så fanny, hon är riktigt nöjd ändå. Nu är det bara spanska, no & engelska läxa som ska göras. Men, Fanny, det klarar vi!´
Och till alla kvällströtta, godnatt!


LET US DANCE UNTIL THE MUSIC STOP


FOTO: JAG   MODELL: FELICIA

Livet rullar på som vanligt och det känns helt okej att gå upp tidigt varje morgon & ta bussen till skolan. Alla är lite sådär små sega efter jullovet. Det var lite komiskt igår när vi hade första lektionen. Alla satt helt knäpptysta och en del såg ut att sova. Jag iallafall är inte van vid att vara uppe så tidigt. Och det är nog inte så många andra heller. Men, det positiva nu är att dansen drar igång igen. Och jag ska faktiskt snart åka ner till dansen och dansa. Första gången efter jullovet. Show & street för er som undrar. Ciao!

WINTERFEELING



FOTO: JAG   MODELL: FELICIA

Slänger upp två ny redigerade bilder på Felicia. Jag gillar dom. Lite så där vinter känsla. Ska fortsätta plugga spanska nu. Vi har fått 40(?)glosor tills på fredag. Och för en gångskull så tänkte jag plugga några dagar innan i stället för att sitta på torsdagskvällen och plugga ihjäl mig. Haha, sånt är så typiskt mig.

Förresten, tänkte starta en veckansbild. Då ni får skicka in bilder, jag väljer ut kanske tre stycken, sen får mina läsare rösta fram deras favoritbild. Men jag vet inte om ni skulle vilja? SKulle ni det? Isåfall kan ni gärna kommentera! Ha det bra sötnosar, puss!


POST


En reflexskärm, ett UV filter & ett closeup filter +4.

Har inte testat så mycket än. Blir nog att jag gör det i morgon. Dåligt kollage och allt blir det också. Men jag har bråttom, jag ska ut och träffa några kompisar. puss!


Det bästa man har



Första dagen, avklarad!
Inte så tråkig som jag trodde att den skulle bli. Och fan vad jag älskar mina kompisar. Dom gör allt så roligt, stöttar & får en glad av deras glada inställning(eller vad man kallar det). Och det var så himla roligt att träffa alla man inte träffat på ett tag idag. Vänner är det bästa man har!
-
Imorgon kommer troligtvis lite nya fotosaker jag har bästellt. Tummen upp!
Vi ses då! Kramar till er!


PHOTOSHOOT MED FELICIA


FOTO:JAG
   MODELL:FELICIAS

Vad tycker ni?
Jag tycker bilderna blev riktigt bra, & jag är riktigt nöjd. Det borde Felicia också va. Jag har sagt det ett tusen antal gånger innan, HON ÄR SÅ JÄDRANS VACKER! Och ni kan väl inte göra annat än att hålla med?;) Mer bilder kommer i morgon.

Måste bara skriva av mig lite. Imorgon börjar SKOLAN! Och jag kan ju inte direkt påstå att jag längtar. Vi får nästan överdrivet mycket läxor ibland. Vissa läxor hinner man inte ens göra. Sista veckan hade vi 4prov och man får högst ha 2prov per vecka! Och dom gjorde inget åt saken även fast vi sa till. Hur mycket tror dom att vi orkar egentligen, hur mycket ska vi orka? Ah, jag kanske överdriver lite men detta är typ hur jag känner just nu.

Ni får ha det bäst, kram!


Fotografering med Felicia



FOTO:JAG   MODELL:FELICIA
Två bilder från senast vi fotade, någon gång i Oktober.

Innan jag börjar göra iordning mig så tänkte jag visa er två bilder från våran senaste fotografering. Tänkte att det kanske kunde vara lite roligt? Detta är några av mina favorit bilder, helt klart! & här fotade jag ju heller inte manuellt. Så det blir lite extra roligt idag att fota manuellt. Har aldrig gjort det vid en porträtt fotografering. Nu ska jag skynda mig så att vi är beredda när det blir finare väder. Puss!

SKJORTA



ph:jag
Här får ni en bild på min nya skjorta. Hälften av 349:- på Jc. Jag fullkomligt älskar den! Och den passar perfekt till min knokk klocka. 

Jag & Felicia åkte pulka förut ja. Men shit så kallt det blev efter ett tag. Känslen i mina tår försvann ju helt. Men att åka pulka var faktiskt riktigt roligt. Synd bara att jag och Felicia åkte in i all snö när vi gång på gång försökte åka rakt fram. Nu ska jag göra lite te & sen ska jag sova. Och imorgon blir det fotografering med Felicia. Puss!

YESTERDAY





ph 1/ igår kom jag hem med 2snygga plagg från JC 2/ tahaaa, jag bjuder på mig 3/ gårdagens klädsel 4/ gårdagens mellanmål.

Igår drog jag och pappa ner till stan. Jag hämtade mitt objektiv som varit på lagning & lämnade tillbaka låne objektivet, BUHUU! Men jag kom iallafall hem med en snygg skjorta & en vanlig rosa tjocktröja från JC!
Nu blir det ingen fotografering, jag och Felicia tycker att det blir bättre i morgon. Så, nu ska vi dra ut & åka pulka i kylan. CIIIAO! ;D

ps; Felicia har skaffat blogg checka!

BLOGLOVIN FIXAT

Hej sötnosar!
Nu har jag ordnat med bloglovin så nu kan ni följa min blogg, om ni vill. Och för er som inte vet vad bloglovin är så kan ni gå in på deras hemsida och läsa mer. Nu ska jag göra iordning mig för att sedan gå ut & fota. puss!
bloglovin

NYSTART


Sjalen har jag fått i julklapp av YAP (det var typ en tävling där man kunde vinna julklappar), t-shirt köpt på rean från gina & ett par ljusblåa jeanstights också från gina!

Tjenatjena mittbena.
Jag flyttar hit från den här bloggen. Kände bara att det behövdes en nystart, + att min stilmall behövdes ändras efter varje inlägg annars såg det knäppt ut. Iallafall, jag hoppas att mina gamla läsare hänger med hit. Och jag hoppas också på nya läsare. Skulle ju inte vara fel? Ska fixa med bloglovin nu så att man prenumerar här istället. Puss!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0