Bomerang


En söt liten bild på mig och Lisa som Ellen tog tidigare idag.

Är sjukt trött så hoppar i sängen. Denna dagen har ju trots allt varit en timma längre än vanligt. Nightynighty!

två favoriter



GODNATT! Vi ses i morgon. Då tänkte jag visa dagens outfit om jag lyckas övertala Ellen att hjälpa mig. ;)

light



Tände ljus, lyssnade på musik, såg på gamla Disney favoriter, drack banan smoothie, hade ansiktsmask, hade hårinpackning, målade naglarna, bodybutter. Så såg min förmiddag ut. Såna dagar behövs verkligen.

No friday feelings at all, illa!


Hej!
Äntligen är "skövde kommun" inlämning blablabla saken inlämnad. Skönt deeet. Vi har ju höstlov nu också. Jag har inte riktigt den där fredag känslan idag. Ni vet, när man bara känner hur kroppen släpper allt och man kan slappna av för att man slipper skolan några dagar? Känns som en Torsdag eller något.

Tänkte väcka Lisa snart så jag kan duscha henne. Efter det ska jag tandborsta tänderna. Både på mig själv och Lisa. Har lite planer för i morgon. Ska gå och lägga mig snart så jag kan komma upp hyffsat tidigt i morgon och vara utvilad. Tänkte nämligen ha lite hemma spa med ansiktsmask och hårinpackning. Sen fram mot kvällen kommer nog Ellen hit. Blir skräckfilmsmaraton eftersom att det är Halloweeeen. Hoho, läskigt.

Nej nu ska jag väcka Lisa. Vill hoppa i säng fort. Somnar typ när som. Men vi ses i morgon. Puss!

Kors i öronen

Första från Ullared. Tänkte lägga upp lite då & då, liksom inte allt på en gång.


Det här var från början två halsband för 25 spänn styck. Köpte två för att göra om till örhängen. Hel nöjd är jag. Har länge velat ha såna här korsörhängen.

Sitter i bilen med Ellens familj påväg til...

Sitter i bilen med Ellens familj påväg till Ullared. Det är kolsvart ute. Rätt mysigt faktiskt. Sitter o tittar på månen och kom på hur coolt allt är egentligen. Universum, rymden, jorden, vi! Tänk hela stora rymden och här är vi, små som få på jorden. Vad finns där ute egentligen? I stora rymden. Vart slutar den?slutar den? Finns det någon mening med allting? Bara en liten fundering jag brukar ha. Nu ska jag ta en banan och mäta magen lite. Och fortsätta fundera och filosoferar!


chaaaarmigt


charmig bild, oja!

Har varit hemma hela dagen och degat. Har tagit tag i franskan nu och sitter och tränar in glosor för fullt. Snart kommer mamma hem med UGGS till mig. Fast inte äkta, hehe.

Min helg har varit bra men lugn och sånt gillas. Spenderade som sagt kvällen/natten/morgonen hos Emma och det var riktigt najs. Tycker om dig plutteeeen! Ska fortsätta plugga nu men vi ses snart. Pussaaar!

a drop in the ocean



Jag av Ellen!

Snart kommer Emma och då ska vi hyra film och köpa massa flöt(godis). Sover hos henne inatt. Kommer bli awesome! Vi hörs, puss!

dark



Skopunket 399:-

Ett impulsköp som gick på typ 5minuter. Snälla hjälp mig! Ha kvar eller lämna tillbaka?

kors i taket




Sitter i min sköna sänga med en smoothie och Lisa sovandes bredvid mig. Kom hem från stan för en stund sen. Blev bio med Emma och Ellen. Mys det. Fast filmen vi såg (the other guys) tyckte jag va sjukt dålig. Den va väl lite rolig och så men jag fattade inte ett skit. Förresten så ser ni mina nya vantar och min nya mössa på nedersta bilden. Allt från hm. Ska nog sätta på en film snart. Och imorgon ska jag stå i Cafeterian hela dagen. Rätt gött det. Pussar!


pose


tjena mittbena!
Kom på att jag inte upptaderat sen i Tisdags. Har varken orkat eller haft lust.
Nu ligger Benita i min säng och sover. Vi har underhållit hos hela kvällen med ett sjukt kul spel på min mobil, gosat med Lisa, tittat på film och bara tagit det lugnt. Har varit sjukt slö hela dagen men så kan det va. Ja nu ska jag börja avrunda för annars blir detta ett sånt där tråkigt inlägg. Förresten. Idag har vi haft Lisa i exakt en vecka. Känns lite konstigt faktiskt. Känns som om att det varit längre vi haft henne. Men sen har tiden gått jätte fort också sen vi hämtade henne nere i Alingsås. Men jag älskar den lilla sötnosen, finns ingen sötare än henne!<3
Puss sötnosar!

En fika på stan

Blev en fika på stan med Emma efter skolan. Vi satt utanför rådhuset och drack varsin stor kopp med varm oboy med massa grädde och varsin stor chokladboll(negerboll, kokosboll). Tiden flög iväg och när klockan var sju och vi begav oss mot bussen hade vi suttit där i två timmar och snackat skit. Tycker om dig du!

Nu tänkte jag ta en varm och skön dusch. Efter det tänkte jag sätta mig vid datorn, träna franska glosor, lyssna på skön musik och gosa lite med vovven! Chao!





Sweet



Foto:jag  modell: Benita
Bjuder på en bild jag tog på Benita för en vecka sedan. Dåligt ljus var det men photoshop is the shit.

Nu ska jag hoppa i sängen för imorgon ringer klockan vid 6 och då ska jag ut och gå med Lisa. Sen ska jag hinna duscha, fixa mig och äta frukost innan jag åker till skolan. Är en kort dag i morgon och det är ju gött. Efter skolan hänger nog Emma med hem till mig för att hälsa på lilla vovven sen runt kvällen tänkte vi dra oss in mot stan för att se på bio. Vilken film vet vi inte än, det får vi se. Godnatt sweeties!


Fin tjej



FOTO:JAG MODELL:ELLEN

Snart kommer denna fina tjej hem till mig. Vi tänkte sitta i soffan och mysa med Lisa, prata lite, dricka te och bara ta det lugnt. Men just nu har jag min kusin här och Lisa vaknade nyss så nu ska vi gå ut och gå. Puss!

sötnosen


Ligger i soffan med Lisa och datorn i knät. Tänkte ta mig något att äta men hon har somnat så gott i mitt knä nu så jag vill inte väcka henne. Stannar nog här en stund till och läser bloggar. Och senare i eftermiddag tänkte jag gå ut och fota Lisa lite. CHAO!!

Välkommen hem<3

Det känns seriöst helt sjukt att just nu ligger den lilla krabbaten i sin korg inne i vardagsrummet. Jag skulle kunna sitta där i flera timmar och titta på henne. Hela hennes kropp som rör sig när hon andas, hennes söta ansikte, kroppen, hela hon. Hon är så söt så man tror man ska smälta. Och tanken på att hon är sin, ens egna får en att typ tro att man drömmer. När vi kom fram till hund-kenneln idag stod hon där bland sina två syskon och det var just hon som hela familjen föll för. Hon kom fram och hälsade, och busade som om att hon valde oss ni vet. Jag kanske låter som världens tönt nu. Men jag har verkligen drömt om att ha en hund i hela mitt liv. Speciellt en liten strävhårig tax. Så ja, detta känns som en dröm!

Detta var alltså inte den hunden som jag visade några inlägg ner utan en annan som morfar hittade, tack!!

Lisa♥

paus....



Tog en paus i pluggandet och gjorde mig några pitibröd med skagenröra i. GOTT! Nu ska jag fortsätta att skriva om mark, vatten och luft. SÅ KUUUUL!


Redo for study



Sitter i soffan just nu ny duschad med en hallonsmoothie i handen. Har precis plockat fram no böckerna och ska fortsätta på min no inlämning som ska va inne i början av veckan. Ska sitta här hela dagen och plugga. Känns inte kul, men eftersom att vi ska åka och titta på hundar i morgon så får det bli så. Hah, så jag ska faktiskt inte klaga det minsta. ;)
Vi höres!

Vi ska köpa....huuunnnd



Dålig upptadering, jag vet. Men har sysslat med mycket annat ikväll. Först kom mamma och pappa hem med en ny bärbar dator(läs:med webcam, bilderna ovan är tagna med den och jag sitter vid den just nu. Den fungerar skit bra). En timma har gått till att sitta med No-inlämningen sen har jag suttit i flera timmar och letat hundvalpar på nätet. Och den sötingen som ni ser här ovanför är en långhårig dvärg tax som vi ska åka och titta på redan på Söndag!!! Gaaaah, vad jag är glad nu!
Hej!


En kväll som denna


Webbar med Ellen, äter choklad, dricker te & tittar på KenzaTyra show gör jag en kväll som denna. Mysigt det! Och imorgon är det Fredag, Yeaaayyy!!


DÅLIGT, RIKTIGT DÅLIGT


Idag pallrade jag mig upp tidigt för att locka hela mitt hår(det har dock gått ut väldigt mycket nu)...

...en nästan oanvänd blus hade jag på mig...

...sítter just nu brevid min säng och har sån lust att bara lägga mig där och sova hela dagen...

...men NEJ, på mitt skrivbord ligger en hel hög med läxor, inlämningar och "prov" som ska tränas till!

the fall



FOTO:ELLEN  MODELL:JAG
Här ser ni skjortan jag fick hem från HM. Jag älskar den!!!

Skolan tar upp i princip all tid just nu. Läxor, prov, inlämningar osv.

Har precis tagit bort mitt gamla röda fula naglack och ska måla mina naglar antingen nudefärgade eller svarta. Det återstår att se. Har pluggat Spanska i typ tre timmar idag också. Bara glosor och lite grammatik. Gick bättre än jag trodde. Ska satsa på Vg på Spanskan iallafall. Fick reda på Engelska provet idag också. FIck vg+ och det ska jag ju faktiskt vara nöjd med!

Igår var jag i kyrkan på Gudtjänst en sväng. Träffade alltid lika glada Diana, Karro, Lisa och massa andra. Det va typ roligare än jag trodde. Fast det var ju mest för att jag satt brevid Diana och då är det svårt att inte skratta, haha♥

Nu ska jag återgå till mitt nagel I-landsproblem. Haha, nej men det får bli svart. Puss!


JACKET


Gina - 499spänn

Funderar på att köpa den här som vinter jacka! Nej jag funderar inte. JAG MÅSTE HA DEN! Är typ helt kär i den. Verkar hur skön, mysig och varm som helst. 499spänn är ju inte så jätte farligt, eller hur?;)


ELLEN #1



FOTO:JAG MODELL: www.cheerry.bloggplatsen.se/Ellen

Asså vart tar helgena vägen? Typ börjar och slutar bara så där. Dom går för fort.

Hela denna dagen har jag tillbringat i en kyrka med min konfirmationsgrupp. Första träffen var det idag, och det var faktiskt riktigt kul. Vi sjöng, åt, lekte lekar och sånt. Kul att lära känna nya människor också. See you!

En från idag


FOTO: ELLEN MODELL: JAG  

Aj



FOTO:ELLEN MODELL:JAG

Asså, fan vad ont jag har i huvudet. Ellen drar ut slingor ur hättan och det gör så jäklaaa ont! Det är typ tortyr. Vi har suttit här i två timmar. Men snart är vi klara.

Vi fotade förut också. NI har två bilder här ovanför. Nya jackan är på också! Nu är Ellen klar så vi ska sätta i färgen. Puss!

Bildlöst och tråkigt

Sa nyss hejdå till Benita. Kändes inte okej, sjukt tråkigt att sitta hemma hela kvällen själv. Men aja. Hon kom hit någon gång runt 6 och då började jag sminka henne lite och fixa hennes hår. När vi sedan var klara hade det börjat bli mörkt så bilderna blev inte allt så bra jag hade tänkt. Och sen var det ju en hund som gjorde så att det dröjde på tiden. Det var nämligen så att när vi var påväg till stället där vi skulle fota så såg vi en hund gå lös utanför ett hus. Vi tänkte "den sitter väl fast på något sätt, vem är så dum att lämna en hund helt lös?". Så vi gick förbi. Men den satt ju inte fast? Så den sprang runt oss som en galning, och så fort vi skulle gå så sprang den närmare. Det var verkligen omöjligt att komma därifrån. Vi stod där helt still och vågade inte röra på oss. Men sen lyckades vi äntligen komma därifrån. Vi bara satte fart bestämmt och gick. Men seriöst? Vem lämnar en hund helt jäkla lös utanför sitt hus? Asså den sprang runt där som en jäkla dåre. Fan vad irriterad jag blev. Det kan ju fan hända nåt? Vad irriterad jag BLIR!

När vi fotat ett tag så gick vi in igen för det hade blivit för kallt och mörkt (har börjat förstå lite smått att det är höst nu). Resten av kvällen har vi slappat framför idol, lyssnat på musik, provat kläder, slagits om armband och bara chillat. Nu tänkte jag ta min sköna filt och lägga mig i soffan framför något halvkul program.

Just det mina nya kläder från hm kom idag. Allt ska behållas förutom skorna. Visar sakerna på senare i helgen eller i veckan.

Chao!

benita här ! :D

tjenare benita här:D vi ska snart gå ut och fota (Y) Kan ju säga att Fanny är bäst också! Hihi! det va fanny som skrev det.
sen ska vi nog gå och äta pizza ! :D har längtat efter pizza hela dagen, så hoppas vi går ditt :D sen blir det nog att vi slappar framför fanny gryma tv :D och se idol ! men nu måste vi gå.

RSS 2.0