Matfestivalen

Kvällen började med Ellen. Vi gick runt i stan och hamnade på Thaithai. Efter en liten stund så smsade Benita oss så vi gick och mötte henne. Vi gick runt lite, träffade Alma, Lina & steffanhie(stavning). Vi köpte en helium ballong bara för skojs skull för vi tyckte dom va så söta. Haha, eller inte. Men man pratar skit roligt när man andas in det. Har massa videos som kommer upp imorgon. Vi gick in en liten stund på Clarks också. Och jag blev helt totalt nerkärad i en skit snygg skinnjacka, converse med nitarr & ett par ap snygga miss sixty jeans. Synd att hela kalaset går på cirka 3000kronor bara. Sen träffade vi Elin och Olivia där på stan en sväng också. Verkligen jätte schysta och så :-D Resten av kvällen spenderades med Emil och Bruce.

Orkar inte skriva mer än så. För nu är jag verkligen jätte trött. Men kvällen var verkligen jätte lycka. Tack alla mina underbara vänner!!♥

Och just det, har jätte ont i magen också. Vet inte varför! Letade desperat efter samarin förut men nehe, vi hade ingen. Tyckte det var väldigt värt att skriva. Men, godnaaatt!!

Kommentarer
Postat av: elin

vi måste va nån dag! :)<3

2010-08-29 @ 00:52:31
URL: http://elinmariiia.blogg.se/
Postat av: olivia

tack :D

det var kul att träffas lite :D

2010-08-29 @ 09:48:15
URL: http://oliviafrida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0